Відгуки покупців про Автокрісло бустер Hanert Junior WG14 Grey
Немає в наявності
- Сергей З***Відгук від покупця. Продавець: ForBabies
Все добре, раджу
- Переваги:
- Зручність в експлуатації
- Продавець ForBabies
Дякуємо за відгук та рекомендацію! Раді чути, що Ви залишились задоволені товаром. Бажаємо комфортного користування покупкою та чекаємо на нові замовлення!
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: ForBabies
Дякуємо за товарт!
плюси: ціна якість- Продавець ForBabies
Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені бустером. Бажаємо комфортного користування!
- Альона П***Відгук від покупця. Продавець: ForBabies
Все сподобалось, швидко відправили
- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Продавець ForBabies
Дякуємо Вам за відгук!
Раді чути, що бустер сподобався. Бажаємо комфортного користування! - Антонина Д***
Доброго дня! скажіть, будь ласка, чи підійде на зріст 125 см 7 років?
Дякую - Продавець ForBabies
Так, Hanert Junior WG14 Grey підійде дитині зі зростом 125 см і віком 7 років, якщо вага також відповідає допустимому діапазону - 22-36 кг.
- Валерій Ц***Відгук від покупця. Продавець: ForBabies
Брав за пів ціни.
Легке.
Компактне.
Доставка швидка.- Переваги:
Доставка - Недоліки:
- За такі гроші - не виявлено
- Продавець ForBabies
Дякуємо за відгук! Раді, що авокрісло-бустер Вам сподобалось і виправдало очікування. Будемо раді бачити нові замовлення від Вас у нашому магазині!
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: ForBabies
Зручне автокрісло за свою ціну
- Переваги:
- компактний і зручний бустер
- Недоліки:
- Не має
- Продавець ForBabies
Дякуємо, що поділилися враженнями!
Приємно чути, що автокрісло виявилося зручним і добре підійшло за співвідношенням ціни та якості. Сподіваємося, воно й надалі служитиме і приноситиме тільки комфорт у поїздках.
- Олексій Ш***Продавець: ForBabies
Товар може і не поганий, але впарювати аби впарити таке собі як від компанії виробника. Тим паче що це безпека дитини!!! Заявили що розмір підійде, коли приїхало на їх же бірках зазначено що заборонено сидіти дитині нижче 125см.
- Продавець ForBabies
Дякуємо за зворотній зв'язок. Водночас твердження про те, що ми нібито «впарювали аби впарити» товар, не відповідає змісту телефонної розмови з менеджером.
Під час розмови Ви зазначили, що Вам потрібен бустер від 15 кг, і саме щодо вагової категорії менеджер надав консультацію — дана модель розрахована на 15–36 кг. Зріст дитини Ви не повідомляли та про цей параметр не запитували.
На самому товарі зазначено вимогу щодо зросту — від 125 см. Тому твердження, що ми «заявили, що розмір підійде», є некоректним, адже якби Ви уточнили цей параметр, Вас обов’язково зорієнтували б.
Нам шкода, що товар Вам не підійшов, однак це не означає, що менеджер навмисно намагався продати Вам невідповідний товар. - Олексій Ш***
Під час телефонної консультації перед покупкою мені було повідомлено, що даний бустер відповідає категорії 2–3. Після отримання товару я виявив, що фактично він призначений лише для категорії 3. Прошу перевірити запис моєї розмови з консультантом та надати пояснення щодо надання мені неправильної інформації. Оскільки рішення про покупку було прийнято на підставі консультації вашого працівника, прошу запропонувати вирішення ситуації.
- Продавець ForBabies
Ми перевірили запис телефонної розмови. Замовлення було оформлене та оплачене Вами самостійно, а згодом Ви звернулися до менеджера, оскільки засумнівалися у своєму виборі. Ви зазначили, що Вам потрібна група 2, у відповідь менеджер озвучив вагову характеристику обраної Вами моделі — 15–36 кг. При цьому інформації про те, що дана модель належить саме до групи 2–3, менеджер не надавав. Під час розмови Ви підтвердили замовлення, тому товар було відправлено.
Зі свого боку ми не мали наміру вводити Вас в оману чи навмисно пропонувати невідповідний товар.
Отримавши товар, Ви відмовилися від замовлення. Кошти за онлайн-оплату будуть автоматично повернуті після його повернення.