Відгуки покупців про Вішалка для одягу підлогова стійка для речей металева 179 см VMHouse підставка 3 яруси для верхнього одягу в передпокій та коридор білий (0172-0002)

Оцінка користувачів 4.3/5
  • Катерина

товар відповідає очікуванням

Переваги:
    для дитячих речей якраз підходить
    Недоліки:
    треба враховувати, що конструкція досить легка і не перенавантажувати її щоб не вплинути на стійкість
  • Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Не проверяйте стойку на прочность! Моя сломалась сразу внизу где пластиковое гнездо, совет производителю сделать это крепление железным, всё остальное где выше из пластика ещё норм, но в основании пластик очень хрупкий, мне кажется от 10кг уже сломалась бы хз

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Пластиковое основание
  • Марина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Не вистачає деталей: замість 9 крючків є лише 5,1 ніжка коротша за інші - вішак не стоїть рівно та падає

Недоліки:
    неповна комплектація
    • Продавець  VM HOUSE

Вітаємо!

Ймовірно, сталася помилка при комплектації.

Будь ласка, зв’яжіться з нами у зручний для Вас спосіб (через чат в особистому кабінеті, месенджери або телефоном) — ми обов’язково вирішимо питання: надішлемо відсутні деталі або запропонуємо заміну.

Ми відкриті до діалогу та зацікавлені, щоб Ви залишились задоволені покупкою.

• Дмитро Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Легко і швидко зібрати, надійне

Переваги:
    Легка і зручна
  • Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Нам не повезло, не пройшло й пів року як зламалась одна ніжка:( на жаль потрібно було брати железну стойку, бо пластик є пластик , або така якість просто.

Вітаємо!

Хочемо зазначити, що дана модель розрахована на максимальне навантаження до 25 кг. При дотриманні рекомендованої ваги та рівномірного розподілу речей конструкція стабільно виконує свої функції. Перевантаження або концентрація ваги з одного боку можуть впливати на стійкість та цілісність елементів.

Також звертаємо увагу, що каркас виготовлено зі сталі з антикорозійним покриттям — він не боїться вологи, не гнеться та не втрачає вигляд навіть при щоденному використанні. Саме завдяки такій конструкції модель поєднує легкість та міцність. Це практичне рішення для передпокою чи коридору, яке допомагає підтримувати порядок протягом тривалого часу.

Якщо у Вас виникли питання або підозра на виробничий дефект — радимо звернутися до нас у зручний для Вас спосіб. Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти у вирішенні ситуації.

• Андрій Г***

Вішалка чудова!

• Денис Н***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Висота 179 см підходить для більшості стель, не заважає рухатися, але дозволяє вішати довгі речі.

• Данило Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Білий

Хороша вішалка, добре доповнює інтьер'єр у мене вдома. Зручна.

• Сергій К***

Легка!
    Вдома зручно!

• Олександра А***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Вішалка чудова, брали на верхній одяг, шапки та сумки...все витримує, нічого не ламається

Зібрали легко.

Рекомендую

Переваги:
    Легко збирається, займає мало місця, витримує багато
    Недоліки:
    Ще не помітили
  • Богдан Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Отличная вешалка за свою цену

• Владислав П***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Як на свою вартість все супер

• Борис К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Якість жахлива. Упаковка на фото не відповідає дійсності. Одне з кріплень зламалось в перший же день. Продавець явно зшахраював. Нікому не раджу.

Шановний Борисе,

Щиро перепрошуємо за ситуацію, яка у Вас склалась. Ми вже зв’язалися з Вами для вирішення питання.

Запевняємо Вас, що ми не є шахраями. На фото зображено креативні матеріали, а не фактичну упаковку, тому, ймовірно, виникло непорозуміння. Товар постачається в картонній коробці та відповідає опису і вказаним характеристикам.

Можливо, поломка кріплення виникла через надмірне навантаження, або ушкодження було отримано під час транспортування. У подібних випадках радимо одразу звертатися до нас у зручний для Вас спосіб — ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти!

Також радимо звернути увагу на наш асортимент товарів для дому — можливо, знайдете ще щось корисне для себе: посилання

• ТЕТЯНА К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Немного легкая. Надо равномерно навешивать иначе упадет.

Переваги:
    Красивая
    Недоліки:
    Легкая
  • ТЕТЯНА К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Очень чудная вешалочка. Легкая,но устойчивая. Собирается легко. То,что надо.

Переваги:
    Легкая и устойчивая
    Недоліки:
    Пока не нашла.
  • Валентина С***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Дуже легко і просто збирається, легка, зручна

Переваги:
    Легко збирається
  • Л. Б***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Гарна, зручна, легка в збірці.
    Дякую!!!

• Дар'я П***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Хороша міцна вішалка. Дуже сподобалась.

• Ярослава Г***

Відмінна міцна стійка!

• Наталья Л***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Чорний

Гарна вішалка. Дуже сподобалась.

Переваги:
    Ціла, міцна.