Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Органайзер для косметики у дорогу маленька косметичка з дзеркалом та підсвіткою 3 режими жіноча чоловіча для басейну Hausland міні контейнер для дівчинки 13×19×13см чорний (02660002)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Дар'я С***
    Відгук від покупця. Продавець: The Hausland

Мені прислали зовсім інший товар, ніж на фото. Я замовила косметичку яка тримає форму і цупка , має дорогий і доглянутий вигляд, оплатила тисячу і отримала якесь безформене бознашо. Це як розуміти??? Ви взагалі не бачили що відправляєте, могли би сказати що немає у наявність, але ж ні відправили, ще й пакет нп плоский, а косметичка мала бути тверда , незламна! А прислали тютю , якусь тряпочку , це навіть органайзером важко назвати, все криве ну і звісно ж зовсім не те що я замовляла, вони буквально різні товари і те що на фото не схоже на те що мені прислали. Звідки ті всі коментарі про якість... за 1000грн я отримала розчарування і відсутність косметички і тепер ще й тисячі гривень. Це взагалі що таке? І цей продавець після цього залишиться торгувати на розетці?

Переваги:
    Без сліз не взглянуть на це нєчто...
    Недоліки:
    Тут все суцільний нндолік
  • Валерія К***

• Відповідність фото

Рекомендую косметичку. Якісна та доволі містка, виглядає дуже гарно

• Продавець  The Hausland

Валеріє, щиро дякуємо Вам за відгук!

Нам дуже приємно, що косметичка Вам сподобалася та Ви відзначили її якість, місткість і привабливий зовнішній вигляд. Дзеркало з підсвіткою та кількома режимами робить її особливо зручною для щоденного використання, подорожей, спортзалу чи басейну.

Якщо Вам будуть цікаві інші органайзери для косметики з цієї ж категорії, радимо переглянути асортимент за посиланням:
      посилання

Також запрошуємо ознайомитися з усіма товарами нашого магазину:
      посилання

Дякуємо, що обрали продукцію Hausland. Бажаємо Вам зручності та приємного користування щодня.

• Кирило Т***

• Відповідність фото

Прекрасна якість, хороша косметичка, дитина у захваті

• Наталія Б***

• Відповідність фото

Косметичка крута. Якість відмінна, дуже містка та зручна у використанні.