- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP
Чудова поїлка.
- Переваги:
- Бездротова, довго тримає заряд, тихо працює, 3 способи подачі води, 3 режими роботи, піднос для пиття з нержавійки.
- Недоліки:
- Немає.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP
Моя кішка із задоволенням п’є воду з цього фонтанчика. Раніше вона не дуже цікавилася мискою, а тепер часто підходить саме до нього. Я рада, що придбала цей фонтанчик, адже він тримає довго заряд і тихо працює. Найтихіший фонтанчик який в мене був. Однозначно рекомендую всім власникам котиків!
- Маріна Р***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP
Задоволена покупкою)Фонтанчик працює тихо, виглядає акуратно,Кошеняті сподобався, постійно п’є з нього воду. Помітно, що стала пити більше. Якість хороша, відповідає опису. Рекомендую!
- Переваги:
- Датчик руху , акумуляторний
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP
Кицям сподобалась
- Переваги:
- Супер поїлка
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP
Поїлка супер. Кошенятам сподобалось
- Переваги:
- Працює без світла на акумуляторі
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP
Фонтанчик котику сподобався, виглядає гарно, компактно, достатній обʼєм води. Зручно, що спрацьовує сенсор, коли котик підходить
- Переваги:
- Фонтанчик вмикається коли котик до нього підходить
- Недоліки:
- Про недоліки поки що рано казати, оскільки мало часу ним користуємось
- Дмитро Ф***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP
Дуже зручна, працює чудово.Дякую
- Переваги:
- Автономна робота, зручність
- Безносенко И***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP
Чудова компактна поїлка, собачки п'ють із задоволенням. Декілька режимів включення подачі води, обрали сенсор руху. Працює безшумно. Достатній об'єм, контроль об'єму кольоровою підсвіткою.
- Переваги:
- Працює безшумно
- Костянтин Р***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP
Поїлка працює чудово, кішка дуже зацікавлена, вся кухня мокра
Датчик руху реагує, коли киця підходить близько і фонтанчик вмикається.- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Поки немає
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP
Рекомендую всім, фонтанчик чудовий, на аккумуляторах, працює безшумно, датчик руху вмикає фонтан коли кіт підходить пити, є можливість змінювати насадки для різних видів струменю води, вода фільтрується, можна залишити улюбленцю та зїздити у відрядження.
- Переваги:
- нема електроенергії а він працює від аккумулятьра, кіт підходить він вмикається, кіт відходить він вимикається
- Недоліки:
- поки не знайщов
- РоманПродавець: AB PREMIUM SHOP