Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Компресор насос автомобільний акумуляторний для підкачки шин машини велосипеда авто мотоцикла повітряний насос на акумуляторі з powerbank універсальний з ліхтарем цифровим лед дисплеєм манометр з павербанком мобільний OnePro Чорний 73876

Оцінка користувачів 4.99/5
  • Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Все ОК! Накачав колеса до двох велосипедів за пару хвилин, розряду AB не побачив.
    Дякую!

Переваги:
    Зручний дисплей, яскравий ліхтарик з трьома режимами роботи, гарантія.
  • Руслан В***

Гарна якість

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що якість компресора повністю виправдала ваші очікування. Віримо, що він стане надійним помічником у дорозі та повсякденному користуванні. Бажаємо комфортних і безпечних поїздок!

• Константин П***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Товар прийшов цілий, все на перший погляд працює, ще не перевіряв на колесах

Переваги:
    Працює справно, непоганий дизайн
    Недоліки:
    Не замітив
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що компресор приємно вразив дизайном і працює справно з перших вражень. Нехай накачування шин проходить швидко та без зайвих клопотів. Якщо під час подальшого користування з’являться питання — завжди відкриті до зворотного зв’язку.

• Олексій В***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Вещь супер!!! Легко ,быстро, надёжно! Колесо накачивает за минуту, 4 единицы измерения давления, компактный. Быстрая доставка!

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за такий теплий відгук і високу оцінку товару. Раді, що компресор виправдав очікування: швидко накачує колесо, зручний у використанні та компактний. Нехай пристрій надійно служить у поїздках, а кожна дорога буде безпечною та комфортною!

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Дуже задоволена покупкою, все добре працює

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що компресор виправдав очікування та добре працює. Раді, що обрали саме цей товар. Нехай пристрій надійно служить і допомагає в дорозі та вдома. Звертайтеся за потреби, завжди раді допомогти з вибором.

• Юлія Л***

5 . Рекомендую

• Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за високу оцінку та рекомендацію нашого компресора. Раді, що товар відповідає вашим очікуванням і ви залишилися задоволені покупкою. Нехай пристрій надійно служить у поїздках і в побуті, а ми й надалі будемо тішити вас якісними товарами.

• Андрей Р***

Покупкою дуже задоволений

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що акумуляторний компресор виправдав ваші очікування та ви задоволені покупкою. Нехай він надійно служить у поїздках та щоденному користуванні. Завжди раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Олександр

Якісний компактний компресор

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що акумуляторний компресор виправдав очікування та сподобався своєю компактністю та якістю. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай пристрій надійно слугує та допомагає в дорозі у будь-якій ситуації.

• Микита
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

В цілому все ок на велосипеді колеса набуває за хвилину

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Трохи гучний
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що компресор добре справляється зі своїм завданням і швидко накачує колеса велосипеда. Враховуємо зауваження щодо гучності. Нехай пристрій надійно служить і робить поїздки комфортнішими.

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Замовлення отримав швидко, дякую . Насос сподобався. Без зусиль накачав колеса на велосипеді. Гарна якість за доступною ціною.

Переваги:
    Якість, ціна
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та вибір цього компресора. Раді, що він виправдав очікування, швидко накачав колеса й сподобався за якістю та ціною. Такі відгуки допомагають іншим покупцям з вибором. Бажаємо комфортного користування та надійної роботи пристрою надалі!

• Микола С***

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого акумуляторного компресора. Раді, що товар вам сподобався та виправдав очікування. Нехай пристрій надійно служить у дорозі та в побуті, допомагаючи у будь-якій ситуації. Завжди раді вашим новим замовленням.

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Дякую дуже! Все отримала вчасно. Працює чудово!

• Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що компресор приїхав вчасно та добре працює. Нехай пристрій надійно служить у поїздках, на відпочинку та в побуті. Завжди відкриті до ваших вражень і будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Віталій М***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Дякую , робить а що ще ,мені подобається !!!

Недоліки:
    Один мінус , можна привикнути :) я уже ручний закінув ізза Вас :)
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та за вибір нашого компресора. Дуже приємно, що пристрій вам сподобався і так добре замінив ручний насос. Раді, що він виправдав очікування та став зручним у використанні. Нехай служить довго та надійно, бажаємо приємного користування!

• Василь Т***

Очікування виправдав.

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що компресор виправдав ваші очікування та ви задоволені покупкою. Це мотивує й надалі підтримувати належний рівень якості. Бажаємо приємного та надійного користування пристроєм у будь-яких поїздках.

• Василь А***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Придбав собі. Покупкою задоволений. За свою ціну хороший стан опресор!

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Трішки шумний
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей компресор. Раді, що покупка виправдала очікування та сподобався компактний формат. Зауваження щодо шуму беремо до уваги. Бажаємо надійної роботи пристрою та приємного користування!

• Гроза Н***

Пока работает

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку акумуляторного компресора. Раді, що пристрій працює належним чином і відповідає очікуванням. Нехай він надійно служить у дорозі та в побуті, допомагаючи швидко накачати шини, м’ячі чи інші надувні вироби. Приємного користування!

• Станіслав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

З Kids зіткнувся вдруге. Купував у них ліхтар і компресор для велосипеда . Залишилися найприємніші враження: заявки обробляються одразу після замовлення, отримав акуратно запакований новий товар у робочому стані. Надіслали те, що замовив.

Переваги:
    Накачав 4 колеса на 40psi. Залишилося ще 2 полоски заряду з 3х.
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Раді, що компресор виправдав очікування, добре працює й відповідає опису, а також що ви задоволені якістю пакування та обслуговування. Нехай пристрій надійно служить і робить поїздки ще комфортнішими.

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Прийшло замовлення швидко, працює.

Недоліки:
    Шумний
  • Євгеній Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Працює як потрібно, для самокату колеса накачує норм

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Приємно чути, що компресор добре справляється зі своїм завданням і без проблем накачує колеса самоката. Раді, що обрали саме цю модель. Бажаємо комфортного користування та надійної роботи пристрою надалі!

• Дмитро Р***

Досить якісний компресор
    Колеса скутера накачує швидко

Переваги:
    Зручний у використанні
    Недоліки:
    трохи гучніший ніж очікував
    відсутня інструкція українською
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і вибір цього компресора. Раді, що він зручний у використанні та швидко накачує колеса скутера. Дякуємо за зауваження щодо рівня шуму та відсутності інструкції українською — ці моменти вже передані на опрацювання постачальнику.

• Алла С***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Дякую за якісний компресор. Придбала для велосипеда. Виконує свою функцію - швидко підказує колеса. Зручно, легко.
    Я задоволена. Рекомендую!

Переваги:
    Компактний. Цифровий дисплей і фонарик
    Недоліки:
    Не знайшла.
    • Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей компресор. Раді, що він виявився зручним, компактним і повністю виправдав очікування під час використання з велосипедом. Нехай надійно служить і робить поїздки ще приємнішими та комфортнішими!

• Михайло Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Хороший компрессор за свою ціну!

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що компресор виправдав очікування та відповідає своїй вартості. Нехай надійно служить у дорозі та в побуті, допомагаючи в будь-якій ситуації. Завжди відкриті до ваших вражень про подальше користування товаром.

• Мария Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Хороший компрессор,для авто шин слабоват,но качает,для велосипеда вообще топ.
    Спасибо

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що компресор добре підходить для велосипеда та справляється з накачуванням. Ваше зауваження щодо автошин врахуємо, щоб іншим покупцям було простіше обрати товар під свої потреби.

• Іван

Хороша ціна і якість

Переваги:
    Портативний, все працює

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Свою роботу виконує гарно і швидко

Переваги:
    Повністю відповідає тому, що заявлено
    Недоліки:
    Заряджається 3-5 годин, заряду вистачає лише десь на три підкачки
    • Продавець  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Оксана Б***
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Ярослав П***

Все чудово працює

• Ігор Є***

Гарний компрессор

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Гарний компресор. Маленький, потужний. Якість на дотик і на вигляд гарна! Спробував - працює чітко! Задоволений! Дякую!

Переваги:
    Маленький, потужний, ємність акумулятора
    Недоліки:
    Поки не знайшов
    • Продавець  kidsDM

• Ангеліна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Чудовий компресор, гарно працює, заряду вистачає на 2-3 рази підкачати колеса велосипеда)

• Ігор Д***

Гарно працює

• Продавець  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Олексій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Всі мʼячі та колеса накачані

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Денис С***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Швидко відправили! Все працює, дякую!

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Компресор мені сподобався, легкий в користуванні, подивимося на скільки часу його хватить

Переваги:
    Невеликий та відносно легкий, простий у користуванні
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  kidsDM

• Дмитрий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Корисна річ у господарстві. Ще б був чохол на нього, але це вже можна приладими та купити щось для нього

Переваги:
    Компактний, легкий

• Роман А***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Хороший насос для побутових цілей