- ЕДУАРД Л***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Чорний
Дуже задоволена покупкою, займаюсь на тренажері щодня!
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Чорний
Чудова платформа, дуже хотіла і не пошкодувала .
- Ірина Х***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Чорний
Все добре, зауважень немає. Дуже її хотіла і поки задоволена.
- Анастасія Р***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Чорний
Якісна віброплатформа
- Переваги:
- Все на вищому рівні
- Недоліки:
- Не має
- Олег А***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Чорний
Купив для подарунка жінка довольна.
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Чорний
Занималась около месяца практически не пропуская, приседала и эспандерами, не прыгала даже на ней, как есть показывают в видео. И вот то что доставку две недели почти ждала, теперь еще и поломался каркас, рипела пищала с первых дней. Теперь только на мусорник. А мама тоже покупала редко занимается все ок. Может попала я на такую некачественную. Обидно…
- Переваги:
- Пульт и эспандеры
- Недоліки:
- Плохо проварен каркас-металл
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Чорний
Класна платформа. Тільки розпочала займатись, поки все подобається!
- Переваги:
- Швидка доставка і гарно все упаковано
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Чорний
Спасибо за хорошее и быстрое обслуживание, виброплатформа работает хорошо.
- Переваги:
- Качественный товар
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Чорний
Чудова платформа, зранку роблю лімфодренажний масаж, мені подобається результат
- Переваги:
- Чудовий масаж
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Чорний
Задоволена товаром, все працює!
- Вероніка Б***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Чорний
Все влаштовує, якість чудова , продукція чудова, порекомендувала всім друзям
- Оксана У***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Чорний
Платформа не плохая, но внутри каждой программы не переключаются режимы. Я не совсем увидела разницу и между самими программами.
- Наташа Б***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Чорний
Суперова річ!) Сама класна покупка за останній час!)
Приємний на дотик матеріал. Відповідає опису і характеристикам. Тепер вібруємо всією родиною!) Купили і не жаліємо.
Відповідальний продавець, відправили швидко. - Василина К***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Чорний
Платформа ось прямо ну дуже сподобалась, бо у мене малоподвіжна робота.
Приємний на дотик матеріал. Працює відмінно.
Тренажер обалдений, дуже довольна. - Ніна Р***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Чорний
Супер платформа! Це вже друга покупка в цього продавця для мами. Класний тренажер для ледачих)) Результативний!
- Переваги:
- Тиха, мощна по вібраціям, легка у використанні
- Христина К***Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Чорний
товар соответствует описанию, все подошло платформа
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Дуже класна платформа) ефект дійсно відчутний, з'являється легкість в тілі.
Замовлення швидко й надійно відправили)
Дякую! - Людмила Ф***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Платформа супер! Все подобається... Головне регулярно користуватись, тоді результати одразу помітні... Багато програм, всі по різному працюють, ще всі не випробувала, взагалі дуже задоволена покупкою!
Вітаємо, Людмила!
Дякуємо вам за такий чудовий відгук!
Дуже раді, що віброплатформа вам подобається і ви вже помічаєте позитивні результати. Ви абсолютно праві — регулярність дає найкращий ефект.
Бажаємо вам приємних занять і ще більше гарних результатів!
- Інна І***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group. Колір: Червоний + Чорний
Чесно думала за такі гроші прийде щось не дуже але прийшла дійсно класна віброплатформа, можна підключати телефон і вмикати музику. Окреме дякую за швидку відправку. Вчора замовила, сьогодні курʼєр вже привіз
- Переваги:
- Все прекрасно
- Продавець UA National Group
Щиро дякуємо вам за відгук! Раді, що віброплатформа приємно перевершила ваші очікування, а додаткові можливості зробили використання ще комфортнішим.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Дуже швидка та якісна доставка! Все працює, займатися зручно. Набряки сходять!
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- За два тижні користування не знайшла!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Чудова платформа
Вітаємо, Олександр!
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що ви задоволені покупкою та віброплатформа чудово працює.
- Юрій Л***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Платформа прийшла. Все працює. Дружина (для якої бралось) - задоволена. Але є проблема. В описі - інструкція українською. По факту - ні українською, ні російською (мову ворога знаю) - нема. І це сумно. І, бачу, я не один такий.
Продавці, додайте до опису ПДФ файл з інструкцією зрозумілою мовою. Питання буде позитивно вирішено.- Переваги:
- Все працює
- Недоліки:
- Нема Інструкції українською/російською мовами
- Продавець First Toys
Добрий день! Інструкція українською мовою представлена у описі на сайті, гортайте серію фото.
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Чудово працює
Вітаємо, Андрій!
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що ви задоволені покупкою та віброплатформа чудово працює.
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Чудово працює
Вітаємо, Андрій!
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що ви задоволені покупкою та товар чудово працює.
- Рашкова Е***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий
Працює відмінно. Брала для зменьшення набряків, посилення лімфотоку. Із поставленими завданнями справляється відмінно. Користуюсь поки двома програмами. Перед вправами випиваю склянку води, навантаження даю на верхню і нижню частини тіла. Набряки зменшилися, менструальний цикл скоротився до 2х днів. Вага не змінилася. Із мінусів періодично з'являється головний біль, можливо після навантаження перед якими не пила воду.
- Переваги:
- Достатньо тихий, зручно, що є дистанційний пульт
- Недоліки:
- Не виявлено. Є блютез, можливість підключення музики до чого воно і як не розібралась.
- Продавець Принцеса Діана
Вітаємо, Елена!
Дякуємо вам за такий детальний відгук!
Дуже приємно, що віброплатформа виправдала ваші очікування.
Бажаємо приємного користування та чудових результатів!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — впевнені, що ваші поради будуть корисними для інших покупців.
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий
Платформу отримала дуже швидко Вже користуюсь третій день, відчуваю позитивний результат. Користування зручне, можливості платформи чудові, якість роботи супер!
- Переваги:
- Доставка швидка, відповідає заявленим характеристикам на 100%
Вітаємо, Вікторія!
Дякуємо вам за такий чудовий відгук!
Дуже раді, що віброплатформа сподобалась та вже приносить позитивні враження від користування.
Бажаємо приємних занять і чудових результатів!
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Отримала товар в найкоротші терміни, сама віброплатформа працює без нарікань. Вже після першого заняття відчула легкість в ногах, набряки стали меншими. Буду користуватись і надалі
- Переваги:
- Швидка доставка
Вітаємо, Яна!
Дякуємо вам за такий приємний відгук!
Дуже раді, що віброплатформа вам сподобалась і вже з перших занять відчуваєте позитивний ефект. Бажаємо приємного користування, гарного самопочуття та чудових результатів!
Дякуємо, що обрали нас.
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий
Класний додаток до вправ. Можна розігрітися перед тренуванням, або розлабитися перед сном.
- Переваги:
- Тихо працює, багато режимів. Розганяє лімфу.
Вітаємо, Катерина!
Дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що пристрій став корисним і для розминки перед тренуванням, і для розслаблення перед сном.
Користуйтеся із задоволенням.
Якщо виникнуть питання — ми завжди на зв’язку і раді допомогти.
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Користуюсь декілька днів, але подобається платформа. Вона майже безвучна. Задоволена покупкою
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Товар відповідає дійсності! Легкий в користуванні, нам подобається , і дитині з особливостями дуже подобається . Ціна приємна!
Швидка доставка, Дякую - Михаил М***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий
Повністю задоволений покупкою! Легка у використанні, працює без нарікань. У наявності пульт, що спрощує користування
Вітаємо, Михаил!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що ви повністю задоволені покупкою та відзначили зручність у використанні й стабільну роботу пристрою.
Бажаємо вам і надалі приємного досвіду та лише позитивних вражень!
- Екатерина Т***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий
Якістьдоставка
Вітаємо, Екатерина!
Дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю та доставкою. Бажаємо приємного користування та будемо раді вашим новим замовленням!
- Евгения И***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Платформа працює гарно, дякую!
- Переваги:
- Багато програм!
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Дуже задоволена покупкою! Віброплатформа якісна, працює тихо, багато режимів і рівнів вібрації. Зручний дисплей, Bluetooth — приємний бонус Компактна та проста у використанні. Рекомендую!
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий
Платформа крута. Продавець відправив миттєво. Дякую.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Принцеса Діана
Вітаємо, Інна!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та швидкістю відправлення. Бажаємо приємного користування, а якщо виникнуть запитання — завжди раді допомогти!
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий
Віброплатформа прийшла як на картинці, все працює чудово, дуже швидко відправили, рекомендую
Вітаємо, Анна!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що віброплатформа вам сподобалась і все працює чудово. Користуйтеся із задоволенням і дякуємо за рекомендацію!