Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Сумка Vintage Клатч з натуральної шкіри Чорна (22086)

Оцінка користувачів 4.82/5
  • Мария В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Очень симпатичная сумка!
    Компактная, качественная, много отделений и кармашков. Цвет отличается от фото на сайте, но как по мне в лучшую сторону) Более светлый, классический серый цвет.
    Покупкой очень довольна
    Добавила фото вживую, может кому-то это поможет определиться с выбором

• Лариса Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сьогодні забрала цю замовлену сумочку. Вона просто СУПЕР! Все розклала,як треба, гаманець тут не потрібно, гроші, карточки,пенсійне,вологі серветки, маленький рулончик паперу,антисептик в аерозолі ,ключі від квартири та ще і цукерки онучкам !,
    ВСЕ ВМІСТИЛОСЯ ...
    Р Е К О М Е Н Д У Ю!

Переваги:
    Все мене задовольнило
    Недоліки:

Лариса, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з блакитним

Дякую за оперативність, повністю відповідає співвідношенню ціни та якості. Приємно вражена.

Анна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Сумка гарна, якісна на вигляд, вміщує телефон, паспорт, ключі, серветки... Місця для необхідного вистачає.я задоволена.

Переваги:
    Зовнішній вигляд, якість
    Недоліки:
    Не знайшла

• Оля К***

Доброго дня! Теж хочу таку замовити, але колір не дуже зрозумілий. Він більш темний, чи світліший? Якщо вам не складно, додайте фото, яка вона в реальності. Дякую!

• Тіхонова Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сумка замечательная. Пахнет натуральной кожей. Замки работают хорошо. Поместился телефон, очки в футляре, деньги, ключи, косметика.

Надія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Андрей Ш***

• Відповідність фото

купив дружині, вона вже півроку носить, жодних нарікань. Рекомендую! Ціна дуже адекватна! (купували за 790 грн) !

Переваги:
    дуже компактна, зручна і вмістка
    Недоліки:
    не помітили
    • Відповідність вказаним розмірам

• Оксана К***

• Відповідність фото

Дуже зручна. Навіть на невеликій розмір є багато відділень. Зручний ремінець. Хороші замочки.
    Що я туди можу помістити - гаманець, телефон, ключі (середня в'язка 5 шт), малесенька пачка вологих серветок, маленька пачка сухих серветок. І іноді дитячий підгузник (але сумочку то вже занадто багато).

Мені вона подобається і підходить по моїх потребах.

Переваги:
    Компактна
    • Відповідність вказаним розмірам

• Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сумочка дуже красива, компактна, але все необхідне вміщує. Пахне натуральною шкірою. Єдине, у мене через два дні відпала кнопка і не можливо її замінити. Підходящих в ремонтах не має.

Переваги:
    Компактна та вмістка
    Недоліки:
    Відпала кнопка
  • Ирина С***

• Відповідність фото

Досить містка, класна якість шкіри, ремішок прошитий тканиною ізнутрі, тому не буде лущитись, змійки якісні, багато кармашків внутрі, запихнула в неї окрім телефону, в'язки ключів, пачки серветок ще 2 монстр траки дитини. Була дуже здивована, що така компактна і така містка

Переваги:
    Офігенна якісна суика

Відповідає

Ірина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Светлана К***

• Відповідність фото

Сумочка дуже сподобалась. Зручна, маленька, але все, що потрібно можливо розмістити. Неприємний запах є, але, я сподіваюсь, що він швидко
    вивітриться

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сумочка прийшла швидко. Маленька, зручна, все необхідне поміщається. Шкіряна, прошита добре, всередині підкладка хороша. Замки і застібки цілі.

Хто любить маленькі сумочки рекомендую

Олена, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ирина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з блакитним

Удобная, приносила почти год, до сих пор цела

Переваги:
    прочно пошита

• Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з блакитним

Шкіряна, маленька, зручна сумка. Брала і собі і на подарунок.
    Зручно, що є різні кольори.

Переваги:
    Шкіряна

Анастасія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Лариса Б***
    Відгук від покупця. Продавець: NMShoping. Колір: Сірий

Сумка якісно пошита, акуратна, вміщує все необхідне. Планую замовити таку ж в інших кольорах.

Переваги:
    Компактна і якісна за невеликі гроші
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Ребриста І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Маленька гарна сумочка. Дуже вмістка. Все якісно прошито. Для орієнтира, в мене смартфон 6.6", в чохлі вміщається впритик

Переваги:
    Маленька

• Oksy K***

Дякую

Переваги:
    В цілому задоволена.Сумочка на дотик приємна , гладка, м'яка. Справжня шкіра. Замочки легко ходять. Помістила в'язку ключів, телефон, паспорт і ще дещо з косметики. Кишень достатньо . Легко діставати з них все , що потрібно.

Oksy, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Вікторія

• Відповідність фото

Виглядає точно як на фото, компактна, гарненька, вміщає все необхідне.

Відповідає

Вікторія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Катерина Г***

Крута маленька сумочка. Рекомендую

Переваги:
    Якість, ціна, вигляд
    Недоліки:
    Для мене недоліки відсутні

Катерина, добрий день. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Татьяна У***

• Відповідність фото

Дуже гарненька на вид сумочка, шкірою пахне. Маленька, але дуже компактна (телефон, ключі, вологі серветки і навіть маленький гамаець вліз). Дякую за якісний товар.

Переваги:
    гарна якість

Відповідає

Тетяна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Наталія Г***

• Відповідність фото

Шукала собі маленьку торбинку))..Ця мені дуже сподобалася, шкіряна й за приємну ціну..бо за таку ж ціну покупати кожзам не хотіла..А ще сподобалась вічливість хлопця на видачі замовлень !

Переваги:
    Відправили без зайвих питань..сумка була дуже гарно запакована..все робоче..колір відповідає малюнку ..Маленька,акуратна, приємна .Дякую!

Відповідає

Наталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Кальчук Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Carry Central. Колір: Сірий з блакитним

• Відповідність фото

Відмінна якість матеіалів та фурнітури. Рівні шви. Щільна підкладка. Колір відповідає фото. Відсутні сторонні хімозні запахи.

• Продавець  Carry Central

Тетяна, дякуємо за вибір нашої продукції. Нам дуже приємно, що ви знайшли час, щоб залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з блакитним

Мила дуже, гарно прошита, маленька але доволі містка

Юлія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Надежда Х***

Колір відповідає фото

• Надежда Х***

Все добре, дякую

• Галина Ш***

Можно реальный цвет сумки, которую вы купили? Цвет везде разный.

• Віталій Л***

Купив. Жінка задоволена.

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сумочка дуже класна,мякенька шкіра,якісна підкладка,маленька але туди помістити можна все необхідне.

Переваги:
    Якісний пошив,маленька але вмістка.
  • Валерій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Sumkarium. Колір: Сірий

• Відповідність фото

Клатч вполне себе достойная женская сумка. Пошив и фурнитура соответствуют цена качество. Смотрится очень хорошо, материал исполнения соответствует описанию: кожа. Много отделений . Слабоват магнит на застежке, немного тесновата для смартфонов выше 6.6" нужно учитывать. Есть небольшие погрешности по пошиву но не критично. Рекомендую к покупке. Отдельно скажу, продавец товара на 5+ быстрая обработка заказа , доставка, связь , можно решить все проблемы касающиеся товара.

Переваги:
    Пошив , фурнитура , материал

• Віталій Л***

Зручна

• Борис М***

Доужина довольна

• Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Зручна сумочка. Колір супер

Людмила, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ганна Н***

• Відповідність фото

Сумочка класна. Не дивлячись на маленький розмір, дуже вмістка і зручна. Рекомендую.

Ганна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Анастасія Б***

Хороша, якісна сумочка
    Оперативна доставка

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не помітила
    • Відповідність вказаним розмірам

• Оксана П***

• Відповідність фото

Хочеться замовити ще одну іншого кольору.

Переваги:
    Все прекрасно! Натуральна шкіра, хороші замочки, вмістка. Ношу день в день вже майже рік. Все подобається.
    Недоліки:

Оксана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Надія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Sumkarium. Колір: Сірий

Гарна сумочка.Гарної якості.Товар доставили швидко.Покупкою задоволена Рекомендую.

Переваги:
    Шкіра
  • Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже зручна якісна сумка, темна фурнітура. Містка, багато відділень. Виглядає чудово

Переваги:
    Місткість, якість

• Юлия Л***

Гарна сумка. Користуюся.