Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455 телескопічні з чохлом та змінними наконечниками

Оцінка користувачів 5/5
  • Анастасія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

Купила ці скандинавські палиці Moltis Relax MR-455 для щоденних прогулянок і дуже задоволена! Вони легкі, зручно регулюються по висоті, добре лежать у руках і не ковзають. Особливо сподобалось, що є змінні наконечники — можна використовувати і на асфальті, і на грунтових доріжках.

Чохол — окремий плюс, зручно брати з собою або зберігати вдома. Вже після кількох прогулянок відчула, що спина менше втомлюється, а сам процес ходьби став набагато комфортнішим.

Дуже гарна якість за свою ціну, виглядають стильно та надійно. Рекомендую всім, хто хоче почати займатись скандинавською ходьбою або просто більше рухатись

• Продавець  TatoVdoma

Доброго дня Анастасія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455 телескопічні з чохлом та змінними наконечникам. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Андрій В***
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

Палиці супер, дуже зручні у використанні, не люфтять, комплектація хороша, матеріал якісний

Переваги:
    міцні та надійні
    • Продавець  TatoVdoma

Доброго дня Андрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Остап К***
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

Купував ці палиці для скандинавської ходьби та прогулянок — залишився дуже задоволений. Палиці легкі, зручно лежать у руках і добре регулюються по висоті. Телескопічний механізм надійний, нічого не люфтить і не складається під час ходьби.

Сподобалось, що в комплекті є змінні наконечники під різні поверхні та чохол для зберігання й транспортування. Ручки комфортні, руки не втомлюються навіть після довгих прогулянок.

Якість приємно здивувала — виглядають добротно та стильно. Для спорту, прогулянок або походів — чудовий варіант за адекватні гроші

• Продавець  TatoVdoma

Доброго дня Остап! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

Палиці зручні у використанні, конструкція міцна без люфтів та іншого, задоволений цією моделлю

• Продавець  TatoVdoma

Доброго дня Юрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

Палиці супер, дуже легкі та зручні

• Продавець  TatoVdoma

Доброго дня Ігор! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455 телескопічні з чохлом та змінними наконечникам. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Микита Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

Палиці дуже зручні: легко регулюються по довжині, фіксація надійна, нічого не прокручується під час ходьби. Телескопічна конструкція — великий плюс, можна швидко скласти і взяти з собою.

Комплектація теж порадувала: є чохол і кілька типів наконечників під різні поверхні — і асфальт, і ґрунт. Все продумано для зручності.

• Продавець  TatoVdoma

Доброго дня Микита! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

Палиці супер, дуже хороша якість, палиці не згинаються, легке налаштування, хороша комплектація

• Продавець  TatoVdoma

Доброго дня Олена! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

Палиці супер, дуже хороша якість

Переваги:
    Хороша комплектація, міцні, легкі
    Недоліки:
    • Продавець  TatoVdoma

Доброго дня Ольга! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

Палиці супер, дуже зручні та легкі, у комплектації є усе потрібне, у використанні вони також легкі, все зрозуміло, палиці рекомендую вони надійні

• Продавець  TatoVdoma

Доброго дня Роман! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

Палиці легкі, зручно лежать у руках, ручки приємні, не ковзають. Телескопічна система — великий плюс, можна легко відрегулювати під свій зріст. Фіксуються добре, нічого не просідає під час ходьби.

У комплекті є змінні наконечники — це дуже зручно, можна використовувати і по асфальту, і по грунту. Також приємно, що є чохол — зручно брати з собою або зберігати.

Після прогулянок реально відчувається легкість у тілі, менше навантаження на спину. Тепер ходжу майже щодня — і отримую задоволення

• Продавець  TatoVdoma

Доброго дня Ольга! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455 телескопічні з чохлом та змінними наконечникам. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Артур С***
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

Дуже зручно, що палиці телескопічні, тому можна легко відрегулювати довжину під свій зріст. Налаштував їх буквально за хвилину. Під час ходьби палиці не люфтять і відчуваються надійно.

Сподобалось, що в комплекті є змінні наконечники для різних поверхонь — використовую гумові для асфальту, а металеві добре підходять для лісових доріжок чи ґрунту. Також є чохол, що дуже зручно для зберігання і транспортування.

Після кількох тижнів прогулянок реально відчувається різниця — менше навантаження на коліна, працює більше м’язів і ходьба стала набагато ефективнішою.

• Продавець  TatoVdoma

Доброго дня Артур! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Всеволод К***
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

Сподобалось, що в комплекті є чохол і змінні наконечники, тому можна ходити і по асфальту, і по лісових доріжках. Рукоятки комфортні, руки не втомлюються навіть після довгої ходьби.

Почав більше гуляти на свіжому повітрі, і з такими палицями реально відчувається, що працює все тіло. Якість приємно здивувала, виглядають надійно і акуратно.

• Продавець  TatoVdoma

Доброго дня Всеволод! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Ирина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

Купила скандинавские палки для ходьбы Moltis Relax MR-455 и очень довольна выбором! Давно хотела начать заниматься скандинавской ходьбой для поддержания формы, и эти палки стали отличным помощником.

Они лёгкие, но при этом прочные и устойчивые. Телескопическая регулировка удобная — быстро подстроила длину под свой рост. Фиксация надёжная, во время ходьбы ничего не складывается и не шатается.

Отдельный плюс — сменные наконечники. Можно спокойно ходить и по асфальту, и по грунту. Чехол тоже очень пригодился — удобно хранить и брать с собой в поездки.

После регулярных прогулок чувствую, что стала выносливее, спина держится ровнее, а нагрузка распределяется правильно. Отличное качество за свои деньги. Смело рекомендую!

• Продавець  TatoVdoma

Доброго дня Ірина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455 телескопічні з чохлом та змінними наконечникам, Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Валентина Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

Палиці зручні, легкі, міцні. вже користуюся пару днів і можу сказати що палиці варті своїх коштів

Переваги:
    хороша комплектація
    • Продавець  TatoVdoma

Доброго дня Валентина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455 телескопічні з чохлом та змінними наконечниками . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

Палиці телескопічні, регулюються по висоті легко і надійно фіксуються. Нічого не люфтить і не складається під час ходьби. Для мене це було важливо, бо вага у мене немаленька — тримають впевнено.

Ручки зручні, приємні на дотик, руки не ковзають навіть під час активної ходьби. Ремінці добре фіксують кисть — навантаження розподіляється правильно, і руки менше втомлюються.

Дуже сподобалось, що в комплекті є змінні наконечники — можна ходити і по асфальту, і по ґрунту, і в парку. Чохол теж плюс — зручно брати з собою або зберігати.

Ходжу з ними майже щодня — спина менше болить, навантаження відчувається по всьому тілу. Для тих, хто хоче більше рухатись без перевантаження суглобів — реально класна річ.

• Продавець  TatoVdoma

Доброго дня Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені,Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455 телескопічні з чохлом та змінними наконечниками . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Антон Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

Палки телескопічні, легко регулюються під зріст. Я 182 см — виставив довжину без проблем, фіксатори тримають міцно, нічого не люфтить. Рукоятки зручні, руки не ковзають навіть коли довше йдеш.

У комплекті є змінні наконечники — це реально зручно. По асфальту ходжу з гумовими, а коли виїжджаю в парк або на ґрунтову доріжку — ставлю інші. Плюс чохол у комплекті — можна спокійно брати з собою в машину або на дачу.

Палки легкі, але відчувається міцність. За свою ціну — дуже достойний варіант. Тепер щодня проходжу 5–7 км і спина стала менше втомлюватися.

Доброго дня Антон! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені,

• Кирилл М***
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

Палиці дуже зручні та легкі, телескопічна конструкція дозволяє швидко регулювати довжину під свої потреби. Завдяки цьому вони ідеально підходять і для моєї висоти, і для різного типу маршруту — від легкої прогулянки парком до активного трейлу.

• Продавець  TatoVdoma

Доброго дня Кирил! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455 телескопічні з чохлом та змінними наконечниками . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Павло
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

У комплекті є змінні наконечники, що дозволяє комфортно ходити як по асфальту, так і по ґрунту. Палиці легкі, добре збалансовані, руки не втомлюються навіть під час довгих прогулянок. Чохол зручний для зберігання та транспортування.

• Продавець  TatoVdoma

Доброго дня Павло! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455 телескопічні з чохлом та змінними наконечниками . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Єгорко
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

У комплекті є змінні наконечники та чохол, що дуже зручно для зберігання і транспортування. Палиці легкі, добре лежать у руках, навантаження на суглоби відчутно менше, ніж при звичайній ходьбі.

• Продавець  TatoVdoma

Доброго дня Єгорко! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455 телескопічні з чохлом та змінними наконечниками . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma

Ручки зручні, приємні на дотик, ремінці добре тримають руку і не натирають навіть під час тривалих прогулянок. Дуже сподобалось, що в комплекті є змінні наконечники для різних покриттів та чохол — зручно брати з собою і зберігати вдома.

• Продавець  TatoVdoma

Доброго дня Людмила! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Скандинавські палиці для ходьби Moltis Relax MR-455 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.