Картка Rozetka

Відгуки покупців про Еластичні бінти боксерські Top King для єдиноборств | Професійний захист рук (колір жовтогарячий, 3.5м.)

Оцінка користувачів 3.8/5
  • Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: F&R. Довжина бинта: 3.5. Колір: Чорний

После первого использования стали похожи на рваные тряпки.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Посредственное качество
  • Іван С***
    Відгук від покупця. Продавець: F&R. Довжина бинта: 4. Колір: Темно-жовтогарячий

І це після першого використання! Якість жахлива! Гроші на вітер!

Недоліки:
    Псується після першого використання!
  • Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: F&R. Довжина бинта: 4. Колір: Темно-жовтогарячий

Заявлені 4 метри, все прекрасно, липучка може зачіпатись за сам бинт інколи, але якщо акуратно, то все ок, в цілому все окей, задоволений.
    Хочу підмітити що вони не сильно тягнуться, буквально чучуть, але якість матеріалу мені подобається.

• Оксана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: F&R. Довжина бинта: 3. Колір: Синій
  • Золтан П***
    Відгук від покупця. Продавець: F&R. Довжина бинта: 4. Колір: Біло-зелено-червоний

Якість матеріалу бінту погана, не рекомендую

• Продавець  F&R

Добрий день, Золтане!

Нам прикро, що у вас склалося таке враження про товар.

Бинти бренду Top King — це професійне екіпірування з Таїланду, яке цінується бійцями саме за особливий склад тканини та плетіння. Вони мають специфічну текстуру, яка забезпечує підвищену зносостійкість та жорстку фіксацію суглобів, що важливо при сильних ударах. Це не просто м'який трикотаж, а спеціалізований матеріал для тривалого використання в професійному спорті.

Ми завжди намагаємося надавати лише найкраще спорядження. Якщо ви вважаєте, що товар має виробничий брак, ви можете звернутися до нас через чат кабінету Rozetka для розв'язання питання.

З повагою, команда F&R!