Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Оцінка користувачів 4.45/5
на основі 74 відгуки
  • Олена Д***

Ніжки 19.5 см!!!

Однозначно не 25 см, як вказує продавець!

Не ведіться на обман

Недоліки:
    Неправдиві заміри, приїздить коцаний
    • Продавець  ВподобайкаUA

Перепрошуємо за неточність, так переміряли - ви праві. Можемо оформити повернення на даний столи. Як загалов вам товар? Чи зручний в користуванні? Чи відповідає ціна якості, на вашу думку?

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ВподобайкаUA. Колір: Білий

Гарний, компактний аксесуар для вашого ноутбука і не тільки.

Переваги:
    Все згадане
  • Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Купувала на подарунок, вса супер

Вітаємо, Вікторіє! Дякуємо за ваш відгук.
      Нам надзвичайно приємно, що столик UFT T36 White став чудовим подарунком. Ми впевнені, що поєднання функціональності та стильного білого дизайну принесе власнику максимум комфорту в роботі.
      Користуйтеся із задоволенням!

• Виталий Х***

Все чудово

Вітаємо, Віталію!
      Дякуємо вам за лаконічний та позитивний відгук. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Нехай цей столик служить вам довго та робить роботу чи відпочинок з ноутбуком і планшетом максимально комфортними!
      Бажаємо гарного дня та завжди вдалих покупок!

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Прийшов як на фото. Підстаканника немає, але мені він і не потрібен

Переваги:
    Міцний, зручний
    Недоліки:
    Час покаже, поки що немає

Вітаємо! Щиро дякуємо за ваш відгук та вибір нашого столика. Нам надзвичайно приємно, що ви високо оцінили його міцність та зручність — адже саме ці характеристики є найголовнішими для комфортної роботи. Щодо відсутності підстаканника — перепрошуємо за цю невідповідність опису. Іноді виробник вносить незначні зміни в комплектацію партії без попередження. Ми обов'язково перевіримо інформацію на сторінці товару та оновимо її. Дуже вдячні вам за розуміння, лояльність та позитивний настрій! Нехай столик служить вам надійно і довго.

• Вита К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Ціна, якість збігається, дуже зручний столік, якщо ви працюєте на дивані сидячі, ніжки стійкі.

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук та позитивну оцінку. Раді, що столик виявився зручним у використанні та відповідає очікуванням за співвідношенням ціни та якості.

Бажаємо вам комфортної роботи!

• Владислав Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Велика робоча площа але нестабільний, прийшов пошкоджений

Переваги:
    Недоліки:
    Прийшов пошкоджений

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що столик прийшов пошкоджений — подібні випадки мають поодинокий характер.
      Радимо перевіряти товар одразу після отримання, щоб у разі потреби оформити обмін або повернення через маркетплейс. Ваш коментар буде переданий для контролю пакування та якості продукції. Дякуємо за зворотний зв’язок.

• Наталия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Все добре, гарний столик, легкий і зручний

Переваги:
    Зручний, легкий
    Недоліки:

Дякуємо за відгук та довіру до бренду UFT! Раді, що столик сподобався вам своєю легкістю та зручністю у використанні. Будемо раді вашим наступним замовленням.

• Юлія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ВподобайкаUA. Колір: Бежевий

Прийшов весь побитий, дуже неприємно.

• Артур Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Товар доїхав цілий. Сколів та подряпин немає. Збірка достойна. Пластикові вставки не закріплені, тому треба "допрацьовувати після отримання", на фото видно. Рекомендувати можу, особливо за цю ціну.

Переваги:
    Ціна, характеристики
    Недоліки:
    Не критично, але погано закріплені пластикові вставки
  • Журавель Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ВподобайкаUA. Колір: Білий

Непоганий, але недоліки, що може перевернутися, через заокруглені ніжки, не стійкий на м'якій поверхні ліжка чи дивану.
    Обслуговування і відправка продавця була швидкою і якісною.

Переваги:
    Зручний для користування, висота нормальна
    Недоліки:
    Через заокруглені ніжки на м'якій поверхні не стійкий. Хитається, без нагляду краще не лишати.
  • Олексі П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Чудовий,комфортний стіл.Для роботи саме те.

• Олена О***
    Відгук від покупця. Продавець: ВподобайкаUA. Колір: Бежевий

Отличный раскладной столик , пришел целый , без дефектов . Очень удобный , компактный и лёгкий!

Переваги:
    Компактный, удобный
  • Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВподобайкаUA. Колір: Білий

Хороша річ за свою ціну.

Переваги:
    Складні ніжки
  • Олександр Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Складаний столик, який має багато варіантів застосування. Хороша якість матеріалів. Ціна супер.

Переваги:
    Дуже зручний у користуванні, компактний в складеному вигляді.
  • Дмитро Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ВподобайкаUA. Колір: Білий

Столик для ноутбука 15,6 ТОП за свої гроші!))

Переваги:
    Все
  • Пікалюк О***
    Відгук від покупця. Продавець: ВподобайкаUA. Колір: Бежевий

Хороший столик за свою ціну

Переваги:
    Зручний
  • Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Дуже зручний столик! Є місце для ноутбука, планшета та стакана — усе під рукою. Легкий, стійкий і комфортний для роботи вдома чи на дивані.

• Вакуленко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Щойно купив цей столик і вже встиг перевірити в роботі. Дуже зручна річ для ліжка або дивана — ноутбук стоїть рівно, місця вистачає навіть для великих моделей. Сподобалось, що є окремі заглиблення під чашку і планшет, реально додає комфорту. Ніжки фіксуються чітко, не хитаються, столик стоїть стабільно. Матеріал приємний на дотик, не виглядає дешевим. Для роботи вдома чи просто відпочинку — покупка більш ніж вдала.

Переваги:
    Легкий, компактний, зручний у перенесенні
    Недоліки:
    столик повністю відповідає заявленим характеристикам
  • Евгений М***

Супер просто, рекомендую

• Софія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Відмінний столик за цю ціну, дякую!

• Антон Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ВподобайкаUA. Колір: Бежевий

Сподобався цей столик. Працювати у ліжку на ньому зручно. Для MacBook Air місця більш ніж достатньо. Колір приємний, той що і замовляв. Запах трохи є, але слабкий і не заважає. Прийшов цілий, без видимих пошкоджень та тріщин.

Переваги:
    Зручний столик
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Роман Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ВподобайкаUA. Колір: Бежевий

Доволі зручний, за три тижні використання нічого не пошкодилось.

Переваги:
    Надійний, біля 15,6" ноута достатньо місця для мишки, висоти ніжок вистачає для продухи між тілом і столиком
    Недоліки:
    Може перевертатися, якщо ноутбук розкритий на 90 градусів
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: ВподобайкаUA. Колір: Білий

Телефонував та просив відправити коричневий колір. Обіцяли! Отримав білий. Як так?

• Олексій

Вибачаюсь, не зрозумів колір при поганому освітленні. Все супер!

• Наталія С***
  • Лідія Г***

Присутній брак

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: ВподобайкаUA. Колір: Чорний

Функцію свою виконує. Присутні пошкрабини на краях.

• Аліна П***
    Відгук від покупця. Продавець: ВподобайкаUA. Колір: Чорний

Функцію свою виконує, єдине що: використовую його в ліжку - трохи хитається, через закруглену форму ніжок.

• Анна С***

Зручний, постійно користуюсь

• Татьяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Столик зручний, зроблений з легкого матеріалу, ноутбук витримає, поставила на рівну тверду поверхню, але стоїть не міцно, хитається. Прийшов з невеликим дефектом, з другої сторони відірвався шматок матеріалу.

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що вам сподобалась зручність і легкість столика. Щодо зауважень — перепрошуємо за незручності з дефектом та хиткістю конструкції. Ми завжди прагнемо покращувати якість, тому ваш відгук дуже цінний для нас. Якщо товар має пошкодження, ви можете звернутися до нашої служби підтримки для обміну чи повернення — ми допоможемо вирішити ситуацію.

• Артем Л***

Чудовий столик.

Переваги:
    Ну....це столик, і він столик.
    Недоліки:
    Не вдається забити мізинець, як об звичайний столик, недоработка.
  • Гаврилова Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ВподобайкаUA. Колір: Чорний

Сьогодні придбала столик для планшета, виявилось він має жахливий запах китайської продукції - нажаль, нікому не пораджу цей товар(((

• Продавець  ВподобайкаUA

Вітаємо! якщо вам не подобається столик - готові прийняти повернення. Дякуємо

• Марія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ВподобайкаUA. Колір: Бежевий

Все супер! Чудовий столик , за ці гроші топ , швидка відправка , для мого ноута 13 дюймів доволі просторий, залишилось місце для миші і тарілочки з їжею )

Переваги:
    Ціна, компактність
  • Віталій Я***

Товар відмінної
    якості.Швидка доставка

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: ВподобайкаUA. Колір: Чорний

Гарний за свою ціну. Акуратно виготовлений, легкий, по розміру як раз для ноутбука 15ʼʼ.

• Дмитрий А***
    Відгук від покупця. Продавець: ВподобайкаUA. Колір: Чорний

столик хороший вопросов нету, но по фоткам иза такого ракурса в продаже кажется больше ноутбук на весь столик помещается, а в реале меньше, но пойдет, но может вызвать недоумение почему по фото кажется больше размер а на деле меньше

• Татьяна Г***

а размеры для кого указаны?