Відгуки покупців про Набір скетч маркерів 80 штук touch KaiKai для малювання двосторонні різнокольорові в чохлі

Оцінка користувачів 4.48/5
  • Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 80

Маркери прийшли на наступний день. Окремо дякую за оперативність і за подаруночок (хоча як ним користуватись ще треба розібратись)))
    Шодо маркерів: в наявності всі, всі пишуть (жодного сухого не було), в чохлі без будь-якої підставки. І на картинці до товару намальований блендер, але ні в характеристиках ні по факту його нема. Але не вважаю це недоліком.
    Дитина більш ніж задоволена і я теж.

Переваги:
    Дуже швидко зв'язались і відправили, хороша ціна, всі маркери заправлені
    Недоліки:
    Немає!
    • Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Андрій Ч***

Из 168шт парочка не пишут ничего

Переваги:
    Классные маркеры
    Недоліки:
    парочка штук не пишут ничего
    • Продавець  FlashShop

• Надія
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 168

Замовляла як подарунок на Новий рік, чудові маркери, сервісом задоволена. Дуже рада, що знайшла такі маркери за невелику ціну

Переваги:
    Величезна кількість відтінків, всі пишуть. В гарному стані. Залишили приємне враження!
    • Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Ирина Н***

Дякую за чудрву якість

• Богдан П***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 168

Маркери сподобались все швидко і вчасно

• Тетянка В***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 48

По перше, важко відкрити і закрити самій дитині, по друге три маркера взагалі не малюють. Тому такий собі подарунок...

• Продавець  FlashShop

Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже шкодуємо, що у вас виникли труднощі з набором. Ми здивовані вашою ситуацією, адже більшість наших покупців залишають багато позитивних відгуків про ці маркери. Сподіваємося, що, незважаючи на цей випадок, решта маркерів буде радувати вас та дитину під час малювання, а ваші наступні покупки принесуть лише радість!

• Олена М***

Покупкою задоволенні

• Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Діана В***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Кількість кольорів: 80

В наборі були відкриті фломастери, вже засохлі

Переваги:
    Бюджетно
    Недоліки:
    Попадаються засохлі фломастери
    • Продавець  SAM groupe

Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!!

• даничкина с***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 168

Отличный , качественный товар !!! Отличный магазин !!! Спасибо большое , за подарок к заказу ! Неожиданно и очень приятно !!! Заказывали фломастеры большой набор , ребенок счастлив !!!

Переваги:
    Все хорошо!
    Недоліки:
    Нет!
    • Продавець  FlashShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!

• О.
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Кількість кольорів: 80

Прийшло швидко, все чудово!

• ...
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 168

мріяла про ці маркери, отримала їх і коли я вперше нанесла їх, мені здалося що відтінок шкіри занадто помаранчевий, виявилося що треба почекати поки висохне сам маркер, тоді він буде світлішим, мені сподобалося, дякую!

Переваги:
    168 маркеpiв, дуже круто
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  FlashShop

Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Віталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 168

Дякую, фломастери дуже презентабельно виглядають як на подарунок, та хорошої якості!

(з доставкою все розібрались)

Переваги:
    Хороша ціна, хороші фломастери
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Віталіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Віталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 168

Все супер, товар хороший. Єдине що майте на увазі, під час замовлення, значок зверху «безкоштовно в поштомати», не відповідає дійсності, доставка з сусідньої області вийшла 98,4 грн. Було б знаття, замовили б на відділення розетки.

• Продавець  FlashShop

Стосовно доставки вона повинна була бути безкоштовною.
      Найближчим часом Розетка вирішить це питання.

• Злата Л***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 204

Замовляла 204 штуки прийшло 168,деякі з потіками на ковпачках. Коли попросила надіслати гроші повернули не ту кількість,але дякую що хоч повернули. Один маркер взагалі в чомусь білому,додали гірлянду до замовлення,малюють добре,прийшло швидко. Кейс чистий,але я б не рекомендувала

Переваги:
    Немає засохлих маркерів (перевірила не всі)
    Швидка доставка та хороша ціна
    Недоліки:
    Маркери брудні,потікші,повернути гроші з гарантією дуже тяжко,НЕ РЕКОМЕНДУЮ
    • Продавець  FlashShop

Дякуємо вам за відгук!

Нам щиро шкода, що сталася така ситуація. Ймовірно, плутанина виникла на етапі відправки, адже перед відправкою кожен товар проходить перевірку якості. На жаль, під час транспортування можуть траплятися непередбачувані обставини, які не залежать від нас.
      У будь-якому випадку, ми завжди надаємо можливість перевірити товар на пошті при отриманні, а також забезпечуємо право на обмін або повернення коштів, якщо виникають подібні ситуації.

Сподіваємося, що нам вдалося швидко вирішити ваше питання, і в майбутньому ви залишитеся задоволені нашими товарами та сервісом. Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

Дякуємо за ваше розуміння та бажаємо гарного дня!

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 168

Купив сестрі, і вона у захваті! 168 яскравих кольорів, двосторонні наконечники для деталей і великих площ, спиртова основа – швидко сохнуть і не розмазуються. Підходять не лише для паперу, а й для скла та пластику. Зручна сумка допомагає тримати все в порядку.

Єдиний нюанс – краще використовувати спеціальний папір, бо на звичайному чорнило може просочуватися. В цілому, ідеальний вибір для художників!

Переваги:
    Спиртова основа, не тільки для паперу, сумка для зберігання
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Дмитро! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 168

Брала на подарунок. Дитина (5 років) дуже задоволена, навіть збирає самотужки. Всі яскраві та якісно малюють

Переваги:
    Ціна-якістт
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Тетяно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Дмитро

Все чудово, мої рекомендації

• Продавець  SAM groupe

Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!!

• Наталія Б***

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Наталіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 48

Куплята в подарунок дитині.Фломастери гарно пишуть.Доставка і компетентність даного продався дуже сподобалась.А ще мала прям в захваті від гірляндочки)))Дякую,буду завжди у Вас замовляти

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Ірино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ольга У***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 48

3 фломастери не пишуть, два з них тріснуті, тхне спиртом, дуже погана якість. Пересуваються в альбомі на наступну сторінку

Недоліки:
    Якість
    • Продавець  FlashShop

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Хочемо зазначити, що ці маркери є спиртовими, тому логічно, що вони мають характерний запах спирту та можуть відпечатуватися на сторінці.
      Щодо того, що 3 маркери з 48 не пишуть, на жаль, у нас немає технічної можливості перевіряти кожен окремо перед відправкою. Проте ми завжди йдемо назустріч нашим клієнтам і пропонуємо вам обмін товару або повернення коштів. Звертайтеся, будь ласка, і ми допоможемо вирішити це питання.

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість кольорів: 48

Брали на подарунок ,доставили швидко дітям сподобалось

Переваги:
    Мені сподобались
    • Продавець  FlashShop

Добрий день,Ольго! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Олена

Брала на подарунок дітям. Їм дуже сподобалися. Набір виглядає достойно

Переваги:
    Великий вибір кольорів
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  FlashShop

Дякуємо за ваш відгук)

• Продавець  FlashShop

Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Юлія Г***

Все відповідає опису.

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Юліє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Вікторія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Кількість кольорів: 80

Замовлення отримала, дитина в захваті, малюють ідеально! Дякую за швидку доставку

• Вадим В***

Рекомендую

Переваги:
    Швидко, якісно
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Вадиме! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Емма Ч***

Бонус - подарок.

Переваги:
    Все соответствует описанию.Доступная цена.
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Емма! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Ольга О***

Доброго дня!
    Дякую продавцеві за якісний товар!
    Маркери пришли вчасно та хорошої якості.

• Аліна Т***

дякуємо менеджеру!!!

Переваги:
    Швидко відправили, якісний товар
  • Юлія К***

Прийшли швидко, всі пишуть

• Григорий
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Кількість кольорів: 80

Маркери були доставлені швидко та без пошкоджень. Всі пишуть, дитина задоволена.

• Продавець  SAM groupe

Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!