Відгуки покупців про Пухова ковдра похідна 200 х 140см, в чохлі, Водонепроникна ковдра для кемпінгу, Ковдра туристична, Зелена (1810246928)
- Сиволапова Е***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Olive
Ковдра легка, тепла
- Переваги:
- Компактна
- Продавець Brands_Market7777
Дякуємо за покупку та високу оцінку нашої сітки! Нам прикро, що кількість кнопок у комплекті виявилася недостатньою для зручного монтажу. Ми обов'язково врахуємо ваше зауваження та передамо його виробнику для перегляду комплектації. Бажаємо приємного користування!
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Olive
Ковдра загалом хороша, але є один суттєвий для мене мінус — обидві сторони однаково гладкі. Хотілося б, щоб одна сторона була більш приємною та м’якою до тіла, а інша — більш гладкою як зовнішня. Через те, що сторони фактично однакові, не відчувається, де лицьова сторона, а де сторона до тіла.
- Переваги:
- Норм за свої гроші
- Недоліки:
- Обидві сторони гладкі
- Продавець Brands_Market7777_олд26
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Виталий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Olive
Мені здається що ковдра буде працювати тільки при плюсовій температурі
- Переваги:
- Ціна, якість, сервіс
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Продавець Brands_Market7777
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашої роботи! Ми раді, що ви задоволені якістю та сервісом.
У цій ковдрі використано високоякісний пух, який має найкращі теплоізоляційні властивості серед усіх матеріалів. Це дозволяє ковдрі ефективно утримувати тепло тіла навіть при невеликих мінусових температурах (за умови використання відповідного туристичного килимка).
Зовнішній шар ковдри захищає пух від вологи та конденсату, що критично важливо для збереження тепла в польових умовах.
Саме завдяки легкості та компактності ця ковдра є ідеальним варіантом для весняно-осіннього кемпінгу та прохолодних ночей у наметі.
Бажаємо вам теплих та затишних подорожей! Впевнені, що при реальному випробуванні на природі ковдра приємно здивує вас своїми температурними можливостями.
З повагою, адміністрація магазину.
- Наталия Л***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777. Колір: Olive
Рекомендую.
Велика і зручна ковдра, легкопереться і компактно зберігається у спеціальному мішку.- Переваги:
- Оптимальний об'єм, мала вага, великий розмір. Можливість прати у пральній машині. Тепла. Надлегка ковдра.