Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Ліхтар лампа світильник повербанк потужний ліхтарик туристичний USB LED вологозахищений на батареї 6600 mAh функція Power Bank кемпінговий аварійний нічник з магнітом холодне світло

Оцінка користувачів 4.9/5
  • Зведений відгук із відкритих джерел
    В умовах польового побуту або раптового ремонту авто цей бюджетний ліхтар стає універсальним помічником для освітлення та підзарядки гаджетів. Туристи та рибалки обирають його як доступну альтернативу дорогим брендам, хоча й відзначають певні компроміси в якості збірки та реальних характеристиках.
    Рибалки та автомеханіки хвалять потужний магніт, який надійно фіксує лампу на металевих поверхнях, звільняючи руки для роботи зі снастями чи під капотом автомобіля.
    Туристи стверджують, що ємності 6600 mAh вистачає на ніч у середньому режимі, проте функцію Power Bank називають слабенькою — вона підходить лише для аварійної підзарядки, адже сучасні смартфони заряджаються повільно.
    Користувачі скаржаться, що холодне світло ріже очі в тісному наметі через відсутність теплого режиму, а після контакту з вологою кнопка іноді залипає або починає глючити індикатор заряду.
    У відгуках часто попереджають, що реальний час роботи на максимумі становить 8-12 годин замість заявленої доби, до того ж корпус відчутно нагрівається при тривалому використанні.
    Переваги:  Яскраве освітлення площі до 15 кв.мпотужний магніт для кріпленняфункція Power Bankнаявність індикатора зарядубазовий вологозахист
    Недоліки:  Холодне світло ріже очіповільна зарядка гаджетів (1А)кнопка залипає від вологинагрів корпусу на максимумізавищений виробником час роботи
    Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.
  • Відгуки про товар продавця EasyMart
  • Марина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: EasyMart

Дуже гарна і потужна лампа, як раз на відсутність світла. Можна при світі за першим рівнем читати близько 8 годин. Дуже рада що купила цю лампу. Рекомендую всім не заощаджувати гроші, а купити таку лампу. Бо як говорять - "дешева рибка - погана юшка". Дякую продавцю за швидкість пересилки.

Переваги:
    Лампа дуже потужна, світло дає десь близкь 15 годин за другим рівнем освітлення, ще й можна заряджати мобілку та пауербанк.
    Недоліки:
    Недоліків немає
  • Алла Л***
    Відгук від покупця. Продавець: EasyMart

Гарно світить і заряджається. Якісний ,рекомендую!

Переваги:
    Три режими і магніт
    • Продавець  EasyMart

Дякуємо за ваш, відгук. Були раді вам допомогти з покупкою

• Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: EasyMart

Ліхтар лампа під час блекаутів досить гарний помічник, освітлення потужне, зручно у виконанні, вистачає на довго, повністю задоволений покупкою!!!)

• Продавець  EasyMart

Дякуємо, за ваш відгук

• Тетяна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime

Чудова лампа. Користуємось 2 роки. Світить яскраво, особливо якщо причипити зверху, заряджається швидко. Вирішила придбати ще одну

Переваги:
    Ярке світло, на довго вистачає
  • Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime

Мені дуже подобається. Яскраво світить. Тестувала 4 години при відключенні світла. Лампа втратила тільки 2 поділки заряду з 4-х. Поки що це найкращий варіант зі всього придбаного. Також зручно, що є гачок - можна підвісити на люстру, або на магніті причепити на холодильник

Переваги:
    Яскрава. Надовго вистачає
    Недоліки:
    Поки не виявила
    • Продавець  Prime

Щиро дякуємо за такий детальний та позитивний відгук! Раді чути, що лампа добре показала себе під час відключень світла й виправдала ваші очікування. Гачок та магніт дійсно роблять її дуже зручною у використанні. Нехай служить вам довго та надійно!

• Валерій С***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

світить яскраво та досить тривалий час

Переваги:
    якісний товар
    • Продавець  MARITIM

Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.

• Светлана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime

Хороший ліхтар . Довго тримає заряд.

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

Чудовий ліхтарик! Має три режими освітлення, чудово працює, достатньо довго тримає заряд, дуже зручний у використанні! Є гачок і ще додатково і магніт. Компактний і зручний! Можна використовувати вдома, під час відключень - освітлює всю кімнату, а також брати з собою в різні поїздки. Користуємось самі і вам радимо!

Переваги:
    Компактний, має кріплення, тримає заряд, доступна ціна!
    Недоліки:
    Невиявлено
    • Продавець  MARITIM

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

Світить сильніше, ніж очікувала, заряду вистачає на довго. Покупкою однозначно задоволена. Планую замовляти ще одну, на дачу.

Переваги:
    Яскравість, тривалість світіння
    Недоліки:
    Поки не знайшла.
    • Продавець  MARITIM

• Китай А***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

Дякуємо за потужний ліхтарик. Працює відмінно, якість товару повністю оправдало надію!

Переваги:
    Надійність, якість збірки.
    Недоліки:
    Відсутності
    • Продавець  MARITIM

• Романюк А***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

Кращий. Світить довго. Купив 3 штуки всій сімʼї.

Переваги:
    Світить довго, більше 6 годин.
    Недоліки:
    Повільно заряджається.
    • Продавець  MARITIM

• Федір С***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

Дуже хороший ліхтар, яскраво світить.

Переваги:
    Довго тримає заряд
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  MARITIM

• Петро Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

Дійсно, товар відмінний. Яскраве світло, довго тримає зарядку і для такого типу батареї, час зарядки прийнятний. Рекомендую..! Не пошкодуєте.. ! Хоча ціна трішки кусається..)

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

Дуже якісний ліхтарик,яскраво світить, швидко заряджається, приємна ціна. Рекомендую!

Переваги:
    Яскраве освітлення, легкий у користуванні

• Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

Добрий день! Тиждень тому отримали лампу ліхтар. Чудова. Повністю відповідає опису. Освітлює дуже гарно. Користуюсь на самому меншому режимі і світла вистачає на багато годин( з 20.00 і десь до ранку 7.00) і він не разрядився. Окрема подяка продавцу за швидку доставку і за те,що лампа була заряджена!! Підтримує швидку зарядку,в даному випадку, це дуже зручно,бо світло вмикають на пару годин... Покупкою задоволенні( замислюємося купити ще один).

Переваги:
    Добре світить,швидко заряджається,заряд тримає довго
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  MARITIM

• Тетяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

Ліхтар світитить достатньо яскраво. Три режими яскравості, теж є плюсом. Довго тримає заряд. Єдине, достатньо довгий час потрібен на його підзарядку.

Переваги:
    Яскравість, час роботи
    Недоліки:
    Тривалість заряджання
    • Продавець  MARITIM

• Надежда М***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

Цей ліхтарик спасіння в наші часи! Дуже довго тримає заряд. Найкраща покупка

Переваги:
    Довго тримає зарядку,ярко світить

• Наталія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime

Коштує свою ціну, освіщення суперове, тривалість батареї на висоті.

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

Ліхтар хороший, світить добре, зручний

• Олександра К***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

Чудовий ліхтарик, в умовах частого вимкнення світла рятує ситуацію. Світить яскраво, заряду надовго вистачає. Товаром задоволена:)

• Ярослав Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime

Хороший ліхтар, яскраво світить, довго тримає заряд, має зручне кріплення. Гарний сервіс.

Переваги:
    Хороший ліхтар, яскраво світить, довго тримає заряд, має зручне кріплення.
  • Юрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime

Дуже гарний ліхтар. Тримай заряд як і заявлено виробником.

Переваги:
    Гарно світить, дуже яскравий, довгий час роботи.
    Недоліки:
    Немає.
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime

Чудовий і якісний ліхтар, все відповідає опису

Переваги:
    Довго триває заряд ( до 6_ти годин при максимальній яскравості ) гарна збірка
    Недоліки:
    Не виявив
  • Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Prime

Ліхтар дуже яскравий. На максимальній яскравості в очі краще не світити. Світить як стандартна світлодіодна лампа. Навіть зменшую яскравість. На мінімальному режимі можно використовувати як нічник. Дуже якісно зібраний, монолітний.

Переваги:
    Роз'єм Type-C
  • Роман

Якісний товар.

Переваги:
    Магніт. Яскраве світло.
    • Продавець  MARITIM

• Володимир А***

Все добре)

• Татьяна С***

Отлично

Переваги:
    Освещает 18 кв. м

• Тараненко Е***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

Дуже гарний ліхтарик. Достатньо щоб освітити кімнату. Магніт не дуже міцний, але гачок дозволяє його нормально закріпити.
    Навіть чоловік сказав що нарешті щось путнє купила))))

Переваги:
    Гарно світить , є різні режими
    Недоліки:
    Магніт не сильний
    • Продавець  MARITIM

• Олег Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

Вже другий купив все подобається дякую

• Денис С***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

Хороший фонарь за такую сумму

Переваги:
    Яркий. Спустя месяц даже не потускнел
    Недоліки:
    Пока не выявили
    • Продавець  MARITIM

• Віталій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

Гарний ліхтар, потужний добре світить

Переваги:
    Довго світить,компактний
    Недоліки:
    Не побачив
    • Продавець  MARITIM

• Лілія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

Дуже сподобався ліхтарик.Гарно світить,довго тримає заряд

Переваги:
    Товаром задоволена

• Оксана І***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

Фонарь очень классный,мне очень помог,всем рекомендую.При работе 5 часов подряд держит зарядку 1 неделю

• Микола С***

Ліхтарик працює відмінно.
    Покупкою задоволені

Переваги:
    Два в одному:ліхтарик і павербанк .Це зручно.

• Любовь В***
    Відгук від покупця. Продавець: MARITIM. Колір корпусу: Синій

Достави швидко. Гарний ліхтарик. Я дуже задоволена.

• Катерина К***

Чудовий! Світла багато і надовго