Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Ігрова Клавіатура AULA F75 MAX Gradient Gray Бездротова Механічна 2.4G/Bluetooth/USB type-c RGB Підсвічування З Підтримкою HOT-SWAP

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця Gam1ngZone
  • Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Gam1ngZone. Розкладка: Англійська

Все добре

• Давид Б***
    Відгук від покупця. Продавець: PlayFox. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська

Продавець швидко зв'язався та відправив. Клавіатурою син дуже задоволений. Товар повністю відповідає описаним характеристикам. Якісний продукт, рекомендую

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: PlayFox. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська

дуже дякую за таку клавіатуру, вона дуже класна! Приємна тактильність з кнопками, гарна підсвічування

• Максим Г***

клавіатура супер нюансів немає

Переваги:
    класний тайпінг
    Недоліки:
  • Антон

Рекомендую

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська

Дуже швидка доставка плюс якістний товар

• Георгий Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: HeadCat. Колір: Чорний із сірим. Розкладка: Англійська

Клава гарна дуже задоволений

• Тимофій У***
    Відгук від покупця. Продавець: FullDeviceStore. Колір: Сірий. Тип механічних перемикачів: Leobog Reaper. Розкладка: Англійська

Прекрасна клавіатура

• Павло М***
    Відгук від покупця. Продавець: PlayFox. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська

Замовив цю клавіатуру місяць назад, все чудово працює, продавець класний, обслуговування, все сподобалось

• Іван Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний. Розкладка: Англійська

Дуже хороша за свої гроші рекомендую.