- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Гарна миша за свою вартість. Легка. Є софт в якому можна зробити сенсу під себе або вже вибрати якусь з наявних(інших користувачів). Довго тримає заряд. Мінусів поки не виявив, сподіваюсь і не буде і не потрібно буде міняти відгук ;)
Добрий день, Тарас! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!
- Євгеній К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Користуюсь мишкою вже деякий час — враження тільки позитивні. Дуже зручна в руці, особливо під час довгих ігрових сесій. Підключив через станцію — стабільність на максимум, жодних обривів чи лагів. Кліки чіткі, колесо плавне, сенсор працює точно — у шутерах показує себе просто чудово. Заряд тримає довго, заряджаю рідко. Зовнішній вигляд теж на висоті — білий корпус виглядає стильно на сетапі.
- Переваги:
- легка, точний сенсор, стабільне підключення
- Недоліки:
- Хотілося б трохи нижчу ціну, але за такий рівень — варто
Добрий день,Євгеній ! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!
- Остап В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Прийшов швидко, зарядка працює довго, кліки приємні, 8к працює. Усім рекомендую.
Добрий день, Остап! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: BNShop. Колір: Чорний
Досить швидко відправили. Після невеликого стрестесту впевнився, що мишка файна за свою ціну. Рекомендую, якщо хочете непогане залізо за відносно невеликий прайс.
- Переваги:
- Топовий сенсор, не зриває. Гарно сидить в руці. Також наявність докстанції, що в свою чергу непогано так спрощує життя. І гіфки.
- Недоліки:
- На докстанції час скидається як тільки хоча б на секунду зникає її живлення, тому на ній хіба лише гіфки крутити та заряд мишки дивитись. До самої мишки питань немає.
- вероника г***Відгук від покупця. Продавець: BNShop. Колір: Білий
полностью довольна мышкой, она явно оправдала мои ожидания, всё работает, всё прекрасно
- Борис К***Відгук від покупця. Продавець: BNShop. Колір: Білий
Чудова мишка спочатку не розібрався як підключити і поставив 1 зірку но через те що дуже чудовий продавець він мені допоміг і я все підключив. (Вибачте за 1 зірку)
- Переваги:
- Продавець та товар супер
- Недоліки:
- Не помітив
- КириллВідгук від покупця. Продавець: BNShop. Колір: Білий
Нет проблем
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Білий
Все прекрасно працює
- Недоліки:
- Але трохи довго йшла
- Дмитриенко С***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade. Колір: Блакитний
Все топ , продавца рекомендую
- Ігор Ф***Відгук від покупця. Продавець: THE HUB. Колір: Чорний
Хороша комплектація
сенсор дуже хороший, не зриваються муви
вага ну дуже незвична, після користування мишками інших виробників вона здається невагомою
ну і 8к там 30к дпі - це дуже хороші характеристики за таку ціну
ну і підставка - зарядна станція - ресівер для сигналу - це просто топчик. в старій я вже гніздо розшатав заряджаючи, а тут зручно - поклав мишу на магнітні коннектори і вона заряджається
для миші до 100 долларів - це миша з топ-3.
ну і The Hub - це просто топова швидкість відправки. після обіду купив - до 10 ранку наступного дня забрав.- Переваги:
- ціна, якість, хороший сенсор
- Недоліки:
- за таку ціну немає
- Ігор Ф***
доповню відгук
софтина ну дуже ок. є українська мова, все зрозуміло, купа функцій, гнучкі налаштування. просто топчик миша за свої гроші
- Буйный Р***Відгук від покупця. Продавець: THE HUB. Колір: Білий
За свои деньги не плохо, есть нюанс, бесит то что в нутри самой мышки что-то шатается ( во время использования не слышно ). Ну и на самой станции хотелось бы видеть кнопку переключения подсветки с зади рядом с кнопкой монитора, каждый раз отрывать докстанцию не по кайфу.
- Переваги:
- Лёгкая, быстрый отклик, удобно держать когтевым хватом, мало пачькаеться, возможность играть и от кабеля и без провода
- Недоліки:
- Кнопка подсветки на док станции, при сильной тряске что-то в нутри мышки шумит ( у большинства такая проблема )
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Білий
Дуже задоволена товаром
- Микола О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
чудова мишка, мінімум проводів))
Добрий день, Микола! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Це моя перша бездротова мишка і моє знайомство розпочалося з aj159, хоч і не без мінусів.
Зустрічає красива коробка, в середині все по пакуночках доп ніштяки теж приємні!
Дійшло діло до тесту і тут же ж треба по клацати ліва кнопка отлічно ану друга і оппа скрегіт пластик по пластику, ну думаю мені як завжди везе. Домашні кажуть по пробуй може притреться не розстаюйся, і що ви думаєте три дні і звук скреготу майже зник)) Надіюсь що не вилізе боком!
А я то думаю чого всі кажуть бюджетна мишка, на ціну глянеш нічьо сє бюджетна, може для когось так.
Звук кліка гучнуватий для мене, тому що в основному юзав омрон і мабуть звик, не критично. Головне приємно та точно.
Все інше тільки плюси.
Як для першого такого девайсу, або на подарунок, це просто неймовірна річ!
Вартує уваги однозначно.
Всім Добра та Гарних покупок!)- Переваги:
- Ніяка провідна не дасть цього відчуття свободи)
Легенька та зручна, матеріал і фарбування дуже приємне.
І не переживайте за автономність як я спочатку вибору, 4 вечора батарея ціла. Працює на 1000 гц - Недоліки:
- Ааа, є ще один мінус, оця база зарядна все ок працює, окрім того коли виставив годинник на дисплеї, час синх. з програмою. А коли викл. пк то знову збивається.
Ну і скрегіт як я вже казав.
Добрий день, Олег! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!
- Виталик Д***Відгук від покупця. Продавець: THE HUB. Колір: Жовтогарячий
Остался очень доволен мышью, во всяком случае ощущения что я стал точнее попадать по целям, так как я до этого сидел на хайпере, у этой сенсор немного медленнее из-за чего пришлось делать выше чувствительность, но стало более комфортно чем до этого.
Ещё добавлю что при обзоре на мишь говорили что она люфтит и скрипит, лично у меня мишь приехала в полном комплекте, целая чистая и красивая, ничего не люфтит и не скрипит, возможно качество сборки улучшили.
А и ещё очень много всего в наборе идёт, спасибо ребятам огромное за сервис, приехало все за день. Оперативно сработали.- Переваги:
- Качественный комплект
Радиоприемник это док станция, (так что не пугайтесь что в Миши есть пустой отсек)
Весьма красивый матовый цвет
Полный хват для моей огромной руки.
Минимализм, ничего лишнего. - Недоліки:
- ПО может быть немного непонятное
Коробка приехала слегка побитая?(Было немного обидно но из-за такого бал снижать не буду)
- Мирон К***Відгук від покупця. Продавець: THE HUB. Колір: Чорний
Супер мишка легка сенсор не зриває легкий драйвер
- Богдан-іван Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мишка за свої гроші норм. З плюсів: є багато видів підключення, чудовий сенсор і зручна док-станція. З мінусів: є нюанс із контактом — якщо випадково задіти дріт док-станції, то вона губить конект із системою. Проте якщо її виставити на столі й просто не чіпати, то все працює абсолютно норм.
- Переваги:
- Багато видів підключення (Wireless/Bluetooth/USB), топовий сенсор, док-станція в комплекті, комплектація та час автономної роботи.
- Недоліки:
- Буває так, що якщо зачепити дріт док-станції, вона губить конект (але якщо її взагалі не чіпати, то все працює норм).
Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний
Мишка працює відмінно, на екранчику на док станції відображається DPI, Частота та висота підйому. Не кожна мишка ідеальна, тому на кожній є виробничий дефект (див. недоліки). Софт звичайний, все налаштовується як треба, софт не підвисає. Мишка ідеально лежить у руці та рука не потіє, глайди нормальні, також в комплекті є ще одна пара глайдів. Кабель гарний але він просто лежить за столом якщо використовується док станція, якщо напряму підключити кабель до мишки все добре, але це вже діло звички. Отже можу порекомендувати цю мишку тим хто любить комфорт чи просто пограти.
- Переваги:
- Гарний софт, інформативний екран на який можна поставити будь яке зображення чи анімацію.
- Недоліки:
- Трохи люфтить (хитається) ліва кнопка миші, не відображається рівень заряду при зарядці, кнопка зміни кольору підсвітки док станції у незручному місці.
- Богдан Є***Відгук від покупця. Продавець: BNShop. Колір: Чорний
Чудова мишка, якість супер та заряджається швидко
- Продавець BNShop
Дякуємо за Ваш відгук! AJAZZ AJ159 Apex це дійсно хороша модель. Приємного користування!
- Богдан Є***Відгук від покупця. Продавець: BNShop. Колір: Білий
Прекрасна мишка, працює добре, заряджається швидко.
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: BNShop. Колір: Білий
Чудова мишка
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Хорошая мишь чтобы поиграть в ыпс игры и не только. Удобная форма и идеальная сборка. Не сривает сенсу , и не выдает случайным образом 360° как это делают другие китайцы. Покп что лучшач вайрелс мишка которую брал . Заряд держит примерно 5-6 дней если играть на 1000mhz если играть на 8к то дня 3
- Переваги:
- Хорошая сборка , отлисныц сенсор , софт удобный
- Недоліки:
- Не нашел
- Іван Б***Відгук від покупця. Продавець: DEV1CE. Колір: Білий
- Переваги:
- Приїхало швидко, все працює
- Недоліки:
- Мьята коробка ( можливо сама розетка пошкодила )
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: LunaHouse. Колір: Жовтогарячий
Сину подобається
- Нетудыхатка В***Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space. Колір: Білий
Пока что все хорошо потом если что поменяю
- Переваги:
- Красивая
- Недоліки:
- Пока не вижу
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Білий
Подарував племіннику, малий задоволений
- Переваги:
- Дизайн, функіонал
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Чорний
Одна з кращих мишок в своїй категорії.
Кращий вибір в парі з Ajazz AK820 Pro- Переваги:
- Зарядна станція, вага, час роботи і дисплей
- Недоліки:
- Немає статичної підсвітки певного кольору
- Єгор Ч***Відгук від покупця. Продавець: SetupAB. Колір: Білий
Дуже крута мишка мені сподобалась
- Кирило О***Відгук від покупця. Продавець: HeadCat. Колір: Жовтогарячий
Класна мишка, гарно сидить в руці, все зручно і стабільно
- Переваги:
- Все круто
- Юрий Д***Відгук від покупця. Продавець: BNShop. Колір: Чорний
Понравилась .
- Давід З***Відгук від покупця. Продавець: BNShop. Колір: Білий
Брав за 2500. В порівнянні з моєю старою Bloody Q81 - просто небо та земля. Сподобалось, що в комплекті йшли гріпси та змінні глайди. Для виявилось новиною, що донгл НЕ МОЖНА близько ставити до вайфай-роутера, бо тоді мишка буде працювати дуже погано (підвисання курсору). Заряд тримає добре. В інтернеті бачив, що на коробці повинен бути різнокольоровий напис моделі миші, а в мене такого не було, хоча й на роботу миші це не впливає. Браку не виявив, пластик приємний на дотик
- Переваги:
- Легка, безпровідна, зручний донгл
- Недоліки:
- Не найкращі глайди
- Артем Л***Відгук від покупця. Продавець: Technotech. Колір: Білий
Якістю повністю задоволений, продавцем також, швидко відправили, без нюансів, рекомендую
- Переваги:
- Швидко, якісно, без зайвих питань
- Крістіан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Oasis trade. Колір: Чорний
Миша прийшла доволі бистро,без пошкоджень,робить добре,довго тримає заряд батареї,відклик бистрий,рекомендую
- Переваги:
- Бомба за свою ціну
- Недоліки:
- Прийшла не тому кольорі що заказував
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якісна миша, те що потрібно для геймінгу
- Переваги:
Добрий день, Владислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!
- Александр Б***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Жду недождусь
- Переваги:
- Классный дизайн
- Недоліки:
Добрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!