Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Крісло ігрове GT Racer X-2323 /Blue (m511507)

Оцінка користувачів 3.63/5
  • Віталій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із синім

Прийшло вчасно - в комплекті все є зібрав чудово менфі сподобалось дякую.

Переваги:
    Мені сподобалось супер зручне класне.
    Недоліки:
    немае
  • Артем Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із синім

Крісло саме не погане, але я перебрав і перевірив всю комплектацію, декількох болтів не вистачає, а саме для ручок 2 шт. Але є 4 болти які туди не підходять бо менші за розміром, були разом з приховувачами в одному пакетику. Спочатку подумав це вони, але вони набагато тонше, тому ні.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Андрей П***

Где мои два болта

Переваги:
    Недоліки:
    нет двух болтов

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Ярослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Поганий товар, в комлекті недостача болтів для підлокітників, готуйтеся шукати самі в магазинах

Переваги:
    незгайшов
    Недоліки:
    багато

• Алексей Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із синім

Отсутствуют два болта для крепления подлокотников

Добрий день! Зверніться до нашого сервісного центра
      посилання

• Олена С***

Зламалося на четвертий день використання. Вага користувача 70 кілограмів

Добрий день! Зверніться до нашого сервісного центра
      посилання

• Мария С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Кресло отличное, сидеть удобно, есть подушка под поясницу спина не устает, креслом довольна. Единственный минус не хватило двух болтов для крепления подлокотников к спинке кресла, пришлось докупать

Переваги:
    Габариты, регулировка наклона спинки, подушки под голову и поясницу
    Недоліки:
    Не положили 2 болта для крепления подлокотников к спинке
  • Ярослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Натупили з комплектацією болтиків, якість зварювання металевих частин кустарна. Дякую за зайві болти які не підходять. Доведеться завтра йти шукати в магаз інші

Переваги:
    гарний на картинці у продавця
    Недоліки:
    Душманська якість

• Анна

Крісло сподобалося, але не вистачало для збирання билець двох М8 болтів

Переваги:
    Зручне крісло, багато функцій
    Недоліки:
    Неповна комплектація

• Андрей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: O-trade. Колір: Чорний із зеленим

Зручне крісло з підголовником за невисоку ціну

Переваги:
    Регулюється нахил спинки
    Недоліки:
    Трохи зависоке як на мене
  • Наталія Ш***

Крісло просто супер. Красиве і зручне. Чоловік задоволений

Переваги:
    Стильний дизайн
  • Володимир Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Ще не встиг виплатити а вже сидіти не можливо сидіння було м'ягке і зручне сидіти було одне задоволення але пару місяців тепер потрібно шукати що підкладати під попу а то все збилось в ньому і таке враження що сидиш на пеньку. Можливо для дітей воно і хороше але дорослим не підходить.

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    швидко посіло
  • Марта
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із зеленим

Дитині зручно, але високим ростом не піде

Переваги:
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Андрей

Все хорошо

Переваги:
    Отличное кресло
  • Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кресло очень узкое в ширину. Детям неудобно сидеть, по бокам сидушки идут тёрдые подушки, давит по сторонам. Подойдёт для детей до 6-7 лет не старше. Мой ребенок 12 лет, еле поместился, не говорю уже о старшем (14 лет).... Там весом до 30 кг. наверно юудет только удобно сидеть.

Переваги:
    обычное кресло
    Недоліки:
    узкое кресло очень
  • Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Переваги:
    обычное кресло
    Недоліки:
    очень узкое, для детей до 6-7 лет.
  • Александр С***

Гарне крісло

Дякуємо, що обрали нашу продукцію. Приємного користування!

• Рустам С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хорошее кресло, хорошая кожа, спустя почти год не облезла. Но вы должны понимать, такие кресла не для комфорта во время игры. Если вам хочется комфорта, купите большое мягкое кресло и джойстик, и играйте. Это же кресло нужно, чтобы поддерживать спину в ровном положении и скорее даже больше включаться в игру, чем отдыхать. Одним словом, от этого кресла устаёшь.

Такое кресло нужно не для расслабления, а чтобы через 10 лет сидения за компьютером вы не угробили спину

Это 4 звезды. Но также ещё одну снимаю за неясные инструкции и ужасное качество подставки для ног. Именно из-за подставки у меня сломалось кресло. Она держится на передней части сидушки снизу, и в задвинутом положении она просто начинает выдавливаться вниз, тем самым упираясь в заднюю часть кресла и ломая сидушку пополам. Подставку для ног сразу снимайте, если ваш вес более 70кг

Переваги:
    Хорошая поддержка спины, регулировка высоты и наклона
    Недоліки:
    Шатаются подлокотники, ужасная конструкция подставки для ног и качество самой подставки
  • Іштван О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

За свою ціну, дуже добрий вибір.

Переваги:
    Швидко доставили, дуже удобний, легко було скластии
    Недоліки:
    Поки що не найшла
  • Володимир Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Зручне і виглядає супер. Тільки та подушка що на попереку постійно опускається в низ але це не так важливо. Зі всіх 4 х крісел що я мав це саме краще. Мягко сидіти і спина не болить що для мене важливо бо я цілий день сиджу на ньому. Надіюсь що все буде добре і воно прослужить мені не один рік.

Переваги:
    зручне
    Недоліки:
    поки що немає
  • Даниїл М***

Топ

Переваги:
    Зручне
  • Назар Ч***

Трохи скрипить, дефекти прошиву

• Яніна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

На фото грубі пластикові а по факту металеві тонкі . Якість самого сидіння поки що добра. Для мого росту 180 см маловате .

Переваги:
    Крісло на свої кошти чудове.
    Недоліки:
    Фото не відповідає дійсності . Також маловате для росту 180 см
    • Женя

є фото?

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Зібрав досить швидко,інструкція що правда не дуже інформативна,крісло виглядає гарно для своєї ціни,хоча я такий користувався,що завжди знайду до чого придертися)
    Надіюся прослужить дане крісло гарно

Переваги:
    Ціна,вигляд,зручне
    Недоліки:
    Недоліком лише буде тому,хто габаритний,крісло досить компактне
    На старому кріслі,коли грав,то дівчина моя сідала на руки періодично,а на даному це не можливо,бо навантаження лише до 100кг допустиме
  • Жека С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із синім

Брали для сина місяць тому, він задоволений збералось легко.

Переваги:
    ціна якість

• Наталія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із синім

Син дуже задоволений, все склали!!! Все доступну в інструкції!!!

• Мирослава П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кресло скорее мужское, чем женское. У меня рост 164, и когда я сижу, то ноги не достают до земли.

В остальном отличное кресло за свою цену. Есть две подушки (под шею и под поясницу), есть подставка для ног.

Собирается легко, я справилась сама.

Переваги:
    Удобное, регулируется спинка, есть подставка для ног, легко собирается
    Недоліки:
    Кресло для людей высокого роста

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-жовтий

Дивіться крісло покупалися дитині 9 років, замовлення прийшло, коробка була рвана але товар цілий, зібрали все добре ок, через 3 місяці кожзам почав рватися та ще на сьомому видному місті сидушка, що робити телефонів для зв'язку по гарантії нема пишіть на пошту написали тиша, гарантія є, ніколи не міг придумати що з розеткою с гарантією буде такі проблеми, поки що не рекомендую товар, залишив на саіті очередне звернення точніше заявку, поки що тиша як риба об лід, хоча крісло з доставкою коштує понад 6000 грн. Це дуже прикро.

Недоліки:
    Порвалося

Дякуємо за відгук. Ваші відгуки допомагають нам стати кращими. Ми обов'язково врахуємо всі недоліки та виправимо їх. Ви завжди можете звернутись до сервісного центру за телефоном, який вказано у гарантійному талоні.

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Непогане крісло. Але чомусь почав дуже сильно рипіти. Прям повурухнутися неможна . Можливо треба змазати, незнаю…

Недоліки:
    Рипить голосно.
  • Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
    Переваги:
    Не знаю
    Недоліки:
    Качество
  • Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: O-trade. Колір: Чорно-жовтий

Хороше крісло, доставка швидка, з Києва в Рівне 2 дні. Якщо знайду ще якісь недоліки доповню відгук

Переваги:
    Зручне, хороша якість як і сама ціна, швидка доставка.
    Недоліки:
    На ніжці зламана пластикова вставка, та деякі ниточки виглядають з екошкіри
  • Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Прибыло в целости и сохранности. Не самая лёгкая коробка, кто будет брать рекомендую доставку.
    - Достойное качество за относительно не большие деньги.

Переваги:
    Простота сборки, понятная инструкция, комплектный конфирматный ключ. Удобство . . . Полежав в разложенном варианте - не хочется складывать обратно ) .
    Недоліки:
    Пока не обнаружил .
  • Віктор Г***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із синім

Крісло дуже кайфове! Навіть коли сидиш годинами, то встаючи не відчуваєш себе старім дідом) Дуже зручне і виглядає прикольно.

• Юрий К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Крісло геймерське GT Recer X-2323. Відгук негативний. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!! Крісло куплене не тут в кінці березня. В перші 3 місяця потріскався кожзам (екошкіра) на сидушці та підлокітниках. Звернулись в сервісний центр по гарантії (гарантія 6 місяців!). Обіцяли в кінці жовтня замінити. До того часу кожзам крісла вже майже розлізся, тріскатись почали й подушки і спинка. В сервісному центрі мене звинуватили в некоректному використанні крісла, що фірма торгує такими кріслами вже 7 років і що я намагаюсь їх обманути, що так потріскатися їх «якісне» крісло зовсім не може! Про зміну вже не йдеться, тому що, виявилось, я сам винен! Кріслом користувались лише 8 місяців, а його вже час викидати!!!

• Володимир Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із синім

Сервіс жахливий, як можна розраховувати так залишки, щоб в останній момент сказати що немає. Повне розчарування

Недоліки:
    Абсолютно все

• валерия г***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-жовтий

Крісло замовляли крещенику на день народження і дитина ну дуже задоволена! А як по мені це найголовніше) стильне та молодіжне, зручне і практичне, бо з якісної еко шкіри! Дуже вдала модель!

Переваги:
    Зручне стильне
    Недоліки:
    Не знайшли