- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: RGSM
Дешеві, міцні лопатки. Трохи підправив надфілем і користуюсь. Доставка вчасна, дякую.
- Продавець RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Олексій Н***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Металеві лопатки середнього розміру. Були доставлені швидко та в невеличкому чохлу.
- Переваги:
- Металеві, двосторонні, тонкі кінці, швидка доставка
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Гарний набір
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Топ за такі гроші
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Досить непогані за свою ціну, твердість середня, але тримається.
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Доставка пипец долгая.лопатка я доволен.
- Геннадий С***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Соответствует описанию.
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Непогані лопатки для своїх цілей.
- Переваги:
- Міцні.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець RGSM
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Все отлично
- Продавець RGSM
Приветствую! Спасибо за Ваш отзыв! Мы очень рады, что Вам понравилась Ваша покупка. Каждый наш клиент для нас особенный и мы стараемся обеспечить лучший сервис для Вас. Надеемся увидеть Вас снова!