Відгуки покупців про Засіб від тарганів шприц гель-паста для знищення всіх видів тарганів Cockroach Gel набір 2шт по 20мл + Капкан
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: AliMall. Об'єм 1 шт: 40 мл
Рекомендую
- Переваги:
- Работает
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: AliMall. Об'єм 1 шт: 40 мл
Все отлично!
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Хороший Дім. Об'єм 1 шт: 20 мл. Кількість: 2
Відмінно!
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: PestEkoPro. Кількість: 4
Працює
- Переваги:
- Таргани зникли
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Хороший Дім. Об'єм 1 шт: 20 мл. Кількість: 2
Шикарний засіб. На кухні тепер тарганів нема, до цього намагалися їх вивести більше року.
- Переваги:
- Ефективність
- Недоліки:
- Швидко закінчується
- Христина К***Відгук від покупця. Продавець: PestEkoPro. Кількість: 4
Засіб дієвий. Я розмішала з пакетом вологого корму для котів, щоб активніще поїдали. Є результат, на наступний день вже є трупи тарганів.
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: PestEkoPro. Кількість: 4
Спрацювало з першого разу!
- Переваги:
- Густий, зручний
- Недоліки:
- Не бачу
- Лариса Т***Відгук від покупця. Продавець: PestEkoPro. Кількість: 4
Помогает
- Переваги:
- Помогает
- Недоліки:
- Помогает
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Хороший Дім. Об'єм 1 шт: 20 мл. Кількість: 2
Купую цей засіб вже не перший рік, чудово справляється, безпечний для тварин.
- Альона Ш***Відгук від покупця. Продавець: Хороший Дім. Об'єм 1 шт: 20 мл. Кількість: 2
Було багато тарганів на кухні. Половини 1 шприца вистачило. Через 2-3 тижні проблеми не стало. Дуже задоволена цим продуктом. Тримаю другий шприц для профілактики.
- Переваги:
- Швидко позбавились тарганів. Дуже дієвий гель.
- Недоліки:
- Інна А***Відгук від покупця. Продавець: Хороший Дім. Об'єм 1 шт: 20 мл. Кількість: 2
Середній засіб, всіх не витравив, два шприца використала
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: PestEkoPro. Кількість: 4
Отличный товар,травил дома у деда,после 10-15 минут,первые кто попробовал,уже начали падать. Результатом удивлен,не ожидал такого быстрого эффекта. Посмотрим что будет через сутки,но в течении получаса уже виден результат. Главное,чтобы тараканы его попробовали и после будет действие.
- Продавець PestEkoPro
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом! Для нас це дуже цінно.
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: PestEkoPro. Кількість: 4
Ніякої реакції. Як бігали так і бігають.
- Переваги:
- Недоліки:
- не допоміг
- Продавець PestEkoPro
Вітаю. Дуже шкода, що ви не побачили ефекту від нашого препарату, оскільки він дійсно прекрасний
Якщо у вас є змога прислати фото чи відео обробки, було б для нас інформативно
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Хороший Дім. Об'єм 1 шт: 20 мл. Кількість: 2
Працює на всі 100% .Безпечний ,якщо є домашні тварини
- Продавець Хороший Дім
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом! Завжди раді допомогти
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: PestEkoPro. Кількість: 4
Все отлично товар получила . Качественно и быстро доставили.
- Переваги:
- Отлично
- Таня Т***Відгук від покупця. Продавець: PestEkoPro. Кількість: 4
Ефективний товар і швидка доставка. Рекомендую продавця і товар!!!!
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: PestEkoPro. Кількість: 4
Для мене боротьба з тарганами, яких не було в квартирі понад 20 років стала квестом. Вони за тиждень заполонили весь простір кухні і я не знала, що робити. Купляла дихлофоси, спреї. Але, окрім як травити себе, ніякого ефекту не було. Купила набір з 4 шприців по 20 кубів. Наступного дня збирала врожай по всій кухні. Це був жах. Але результат мене вразив. Кожні два тижні оновлюю бумажні стіки, та розкладаю по приміщенню. Практично вже немає колонії. Але буду боротись до повного знищення колонії. Дякую за такий та дієвий засіб
- Переваги:
- Немає запаху, легкий у використанні
дякую за Вашу оцінку)
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: Хороший Дім. Об'єм 1 шт: 20 мл. Кількість: 2
Замовив і кинув на полицю як завжди без особих очікувань. Коли таргани вже всі рамки перешли, згадав про отруту і вирішив боротись: нарізав купу шматочків з пластику, намастив їх "вкусняшкою", та розклав їх в тих містях де вбивав періодично тарганів. І який був шок! Таргани зникли на 90% за першу добу! Через два- три дні про тарганів даже згадувати не було сенсу!! Це підштовхнуло нарешті почитати інструкцію, згідно якій, я мастив шприцами, ПРОСТРОЧЕНИМИ на 10 місяців!!!
Після цього заказав свіжак в трьох шприцях і понамазував все що бачив для профілактики- Переваги:
- Це дійсно дивує, просто якась нанотехнологія!
- Недоліки:
- Може зламать психіку непідготовлегій людині!
- Продавець Хороший Дім
Дякуємо за відгук)
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Хороший Дім. Об'єм 1 шт: 20 мл. Кількість: 2
Результат на який не сподівалися . Рекомендую
Дякуємо за відгук та рекомендації)
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Хороший Дім. Об'єм 1 шт: 20 мл. Кількість: 2
Засіб дійсно дієвий. Але коли доставка по новій пошті то зробіть пакування кращим, сьогодні мені прийшли шприци, відкриваю а вони були просто вкинуті у пакунок нової пошти і один шприц відкрився і яд трішки висипався, і мабуть предоставці придавили їх і один тріснув але слава богу не зовсім повністю і шприц сам не розпався, не приємно звісно. Покращіть пакування додайте хоча б
пухирчасту плівку.- Продавець Хороший Дім
Дякуємо за відгук, звернемо увагу керівництва на Ваше зауваження.
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: PestEkoPro. Кількість: 4
- Даша Н***Відгук від покупця. Продавець: PestEkoPro. Кількість: 4
Дуже ефективний засіб
дякую за Вашу оцінку)
- Валерия Н***Відгук від покупця. Продавець: Хороший Дім. Об'єм 1 шт: 20 мл. Кількість: 2
Купувала два роки тому, чудово та швидко спрацював. Класна штука. Рукомендую!
- Переваги:
- Працює
- Продавець Хороший Дім
Дякуємо за відгук та рекомендації)
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Хороший Дім. Об'єм 1 шт: 20 мл. Кількість: 2
Дякую, все добре. Швидка доставка.
- Переваги:
- Все ок!
- Продавець Хороший Дім
Дякуємо за відгук)
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Хороший Дім. Об'єм 1 шт: 20 мл. Кількість: 2
Крута штука. Тільки шприці й рятують. Швидка доставка. Рекомендасьйон
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: PestEkoPro. Кількість: 4
Все,як описі
- Переваги:
- Напевно працює,брала доньці.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Продавець PestEkoPro
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: PestEkoPro. Кількість: 3
Чудово
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: PestEkoPro. Кількість: 4
Гель отличный, действует эффективно!
- Переваги:
- Доставка отличная, упаковано супер!
Спасибо всё отлично ! - Недоліки:
- Валентина В***Відгук від покупця. Продавець: PestEkoPro. Кількість: 4
Ввечері розклала пастки, а вночі деякі вже валялися
- Переваги:
- Зручний у використанні (30 днів до наступного оновлення)
дякую за Вашу оцінку)
- Чернов Т***Відгук від покупця. Продавець: Хороший Дім. Об'єм 1 шт: 20 мл. Кількість: 2
Дуже дієвий продукт
- Переваги:
- Швидкий удобний в використанні
- MeВідгук від покупця. Продавець: Хороший Дім. Об'єм 1 шт: 20 мл. Кількість: 2
Дуже вдячна продавцю. Щойно замовила засіб повторно, така класна річ обов'язково має бути в запасі. Таргани постійно біжать від сусідів, дійшло до того, що вони бігали всюди, і вдень, і вночі. Це був жах! Нічого не допомагало. Навіть в кроваті бігали ночами! Намазала цим засобом плінтуси. Через 15 хв таргани вже повзали в'ялі та п'яні. Виповзали зі сховищ та дохли. Пройшов тиждень, дорослі паразити знищені, залишилось позбутися тих, хто вилупився з відкладених яєць. Найефективніший засіб. Єдине що: у мне вони не їдять засіб, нанесений на картон, папір, фольгу, на кришечки. Просто ігнорують. Чудово їдять засіб, нанесений на підлогу, прямо на шафи і тд. Після цього дуже довго відмивала підлогу та меблі. Обережно, якщо вдома є діти, тварини, старі люди. Мажте так, щоб вони випадково не влізли в отруту. Ще раз дякую. Дієво!!!
- Переваги:
- Діє миттєво!
- Юлия З***Відгук від покупця. Продавець: PestEkoPro. Кількість: 4
Не знаю замовляла у іншого продавця все було супер. Засіб працював. А цей наче той самий чи брак чи що взагалі 0. То лежали прусаки навколо цілими зграями, а це жоден навіть не підійшов і це видно. Замовила аж 4 штуки а тепер бачу що викинуті гроші.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець PestEkoPro
Добрий день
Дуже прикро, що ви не побачили ефекту від нашого препарату, оскільки він дійсно прекрасний
Якщо у вас є змога прислати фото чи відео обробки, було б для нас інформативно
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: PestEkoPro. Кількість: 4
Добре працює
- Переваги:
- Ціна, якість
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: PestEkoPro. Кількість: 4
Связались оперативно, быстро отправили . Тут претензий нет, спасибо большое. Но вот результата от средства не видно, как были так и есть (((
- Продавець PestEkoPro
дякую за Вашу оцінку, ще дуже мало часу пройшло, посилку Ви забрали 19.07.26, а сьогодні 24.07.26, засіб працює протягом місяця, 5 днів це дуже короткий термін і якщо добре провели обробку, не прибирайте засіб, він добере тарганів.
- Євген Л***Відгук від покупця. Продавець: Хороший Дім. Об'єм 1 шт: 20 мл. Кількість: 2
Гуд. Зимой всех потравили
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: PestEkoPro. Кількість: 4
Дієвий засіб,швидка відправка!
- Переваги:
- Дієвий засіб від тарганів рекомендую!