- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: KOZAK UKRAINE
Хороша
- Переваги:
- Підкинув сонячну панель гарно зарядає
- Недоліки:
- Не можна працювати від розетки під час заряджання. Відсутній bypass
- SevenВідгук від покупця. Продавець: KOZAK UKRAINE
За свої гроші топ, для ігрового ноута при піковому споживанні в 136w вистачає на 3 з половиною години.(відеоігри чи робота в 3д) Без навнтаження навіть не відчуває його.
Мінус, що вирубає розьєми під час підзарядки, тобто його не вийде використовувати як джерело безперебійного живлення, щоб не перевтикати розетки під час відключення. З іншої сторони я розумію коли дають світло)
Як автомобільний бустер я його не перевіряв, але наявність такої функції скоріше + для нашого сьогодення.- Переваги:
- Ємнісний, багатофункціональний
- Недоліки:
- Не можна використовувати як ДБЖ
- Юлана Г***Відгук від покупця. Продавець: KOZAK UKRAINE
Хочу подякувати, користуюсь менше місяця. Задоволена, брала для газового котла. Вистачає приблизно на 6 годин роботи, можливо більше. Написано, що заряджається за 5 годин, але в нас світло давали тільки на 3,5 години і вона встигала зарядитися за цей час якраз.
- Переваги:
- Не велика, мобільна станція, можна брати з собою в подорож машиною.
- Владислав Р***Відгук від покупця. Продавець: KOZAK UKRAINE
Тут реальных не 500 Вт/ч, а 300 Вт/ч. То есть ёмкость аккумулятора меньше заявленной почти в два раза. Шумит очень сильно когда включается охлаждение, хотя оно не все время работает. В целом не рекомендую
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: KOZAK UKRAINE
Дуже крута станція. Тримає котел мій 7 годин . Ще не перевіряла скільки заряджається,мало світла дають ) Але треба було зробити заземлення для мого котла . Раджу до покупки
- Продавець KOZAK UKRAINE
Дякуємо за відгук)
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: KOZAK UKRAINE
Хочу добавити ще відгук . Під час роботи вмикається система охолодження дуже гучно. Я спочатку переживала, бо станція іншої торгової марки гучна тільки під час зарядки . Я купила дві електричні ковдри, підключаю на дві станції , то ця тягне одну ковдру плюс ноутбук . Максимум розряджала до 25 відсотків , до 100 зарядилися за три години. Щоб не шуміла в спальні користуюся подовжувачем .Рекомендую на 100 %
- Переваги:
- Швидка зарядка
- Недоліки:
- Шумить , але це можна вирішити через подовжувач .
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: KOZAK UKRAINE
Брала для ноутбука , сьогодні перший день підключала . За 3,5 години роботи ноутбука розрядилася на 22% , зарядилось 22% за годину і двадцять хвилин. Дитина навчається дистанційно , нам підійшла ця станція .
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець KOZAK UKRAINE
Дякуємо вам за відгук, користуйтесь з задоволенням