- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 45. Колір: Оливковий
Нормальні недорогі шкарпетки. Ціна-якість
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за покупку та високу оцінку!)
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 41. Колір: Оливковий
Все ок
- Володимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 41. Колір: Оливковий
Хороші шкарпетки,час покаже.
- Руслан.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 41. Колір: Оливковий
Норм. Дешево та сердито.
- Переваги:
- Дешево по акції.
- Недоліки:
- Хочете щось якісніше і краще - виймайте гаманець. А так,для повсякденного носіння норм.
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 45. Колір: Оливковий
Звичайні, які рази в 1.5 - 2 дешевше купити можна. Дуже маломірять. 46 розмір гарно підійшов на 39-40. Ну це взагалі як?
- Недоліки:
- Ціна, за таку якість, розмір не відповідає цифрам
- Виктория О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 45. Колір: Оливковий
Норм
- Представник бренду
Добрий день, Вікторія! Дякуємо за вашу покупку та високу оцінку!
- Вадим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 41. Колір: Оливковий
Трохи тоньші аналогічних закарпатських, але на нозі класно. Побачимо як носитимуться.
- Представник бренду
Дякуємо за високу оцінку та позитивний відгук!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 41. Колір: Оливковий
Завдяки цим шкарпеткам мої ноги відчуваються коханими, доглянутими і просто щасливими. Вони - магічний елемент мого гардеробу, що додає магії кожному мого дня. Я вдячний цим шкарпеткам за те, що вони принесли в моє життя тепло, комфорт і безмежну радість. Вони – мої надійні супутники у світі, що переповнені незабутніми моментами
- Переваги:
- міцні
Відповідає
- Ермолаева Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 41. Колір: Оливковий
Норм. носки за свои деньги - 40-60 гривень!
Відповідає
- Федір Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 45. Колір: Оливковий
Доволі якісні, матеріал сподобався.
Еластичні, не жаркі, зручно сидять на нозі.
На літо під берці якраз - Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 45. Колір: Оливковий
Покупкой доволен
- Переваги:
- Качество, цена
- Недоліки:
- Долго сохнут
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 41. Колір: Оливковий
З тактичного тут тільки колір, а так - звичайні шкарпетки "а ля хмельницькі", які можна купити на любому ринку вдвічі дешевше
Відповідає
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 45. Колір: Оливковий
Норм
- Сергій П***
Дуже інформативно
- Влад У***Продавець: Rozetka. Розмір: 45. Колір: Оливковий
Отличный вариант на лето , мне нравится.