Відгуки покупців про Набір чоловічих шкарпеток теплих високих бавовняних Лео лайкра махра 40-42 3 пари Джинс (6501036905)

Оцінка користувачів 3.9/5
  • Євгеній
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 45. Колір: Чорний

Розмір 44-46 - для стопи 28.5 (що є зазвичай 44.5 розміром) на нозі (приблизно 22см в обхваті вище кісточки) не тримаються. Носок просто зповзає

Переваги:
    Ніби теплі
    Недоліки:
    Резинка ніби просто для виду, шкарпетки не тримаються
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук і детальний опис. Нам дуже шкода, що модель не виправдала очікувань щодо посадки та утримання на нозі. Ми обов’язково перепровіримо партію на відповідність якості.
      Дякуємо, що поділилися досвідом!

• Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 45. Колір: Чорний

Пожалел о покупке, один раз надел - сразу закошлатились, закинул подальше, так и валяются...

Переваги:
    За неимением других, надеть можно
    Недоліки:
    Неоправданная цена, Rovix за тебе бабки в разы, точнее в несколько раз лучше! Не рекомендую!
    • Представник бренду

Пане Євгене, дякуємо за ваш відгук.
      Нам дуже прикро, що шкарпетки не виправдали ваших очікувань і швидко покошлатилися. Це точно не той результат, на який ми розраховуємо для цієї моделі.
      Ми передамо ваше зауваження на виробництво для перевірки партії, щоб з’ясувати можливу причину та уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — ваші коментарі допомагають нам покращувати якість продукції.

• Денис

Самі звичайні

Переваги:
    Тепліші за літні)
    Недоліки:
    Кошлатяться і все це з них осипається.
    • Представник бренду

Доброго дня, Денисе!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Нам шкода, що шкарпетки не повністю виправдали очікування. Іноді легке кошлатіння може з’являтися після перших прань через високий вміст натуральної бавовни у складі — це нормальна властивість такого матеріалу.
      Ми передали Ваш коментар на виробництво для перевірки партії.

• Юлія Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 45. Колір: Чорний

Дуже цікавить істинне походження позитивних відгуків, орієнтуючись на які було придбано ці надзвичайно жахливі шкарпетки. Шкарпетки, які вкрились катишками не те, що після першого прання, а ДО, вже в ході носіння просто дома просто в домашньому взутті. Резинки також максимально незрозумілі: на кожній з трьох пар, що в упаковці, резинка вже спочатку пошкоджена. Я такого ще не бачила. Після прання вони майже сухі, тобто про натуральність матеріалу мова також не йде. При цьому вартість не найнижча, тобто було очікування, що сплачуєш певні кошти є позитивні відгуки, відповідно отримаєш хоча б нормальні, я не кажу про класні, шкарпетки. Суцільне розчарування та антирекомендація.

Доброго дня, Юліє!
      Дякуємо, що поділилися своїм відгуком. Нам щиро шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань.
      Ми вже передали інформацію для додаткової перевірки партії та контролю якості, аби подібні ситуації не повторювалися.

Ваш коментар дуже цінний для нас, адже допомагає вдосконалювати продукцію!

• Олег С***

Добра якість

• Анна
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

дуже зручні шкарпетки)

• Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Представник бренду

Доброго дня!) Дякуємо за покупку та високу оцінку!)

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 41. Колір: Чорний

Дуже гарний варіант для холодної пори року. Ноги не мерзнуть. Але й не парять в приміщенні, що свідчить про правильний склад. Комфортні, якісні, гарні. І така ціна доступна при цьому. Приємно що вітчизняний виробник

Переваги:
    Якість, комфорт, ціна.
    Недоліки:
    Відсутні.
    • Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за покупку та високу оцінку!

• Денис Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 41. Колір: Чорний

На свою ціну досить непогані шкарпетки, три пари на сезон вистачило.

• Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за покупку та високу оцінку!)

• Олександр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 43. Колір: Чорний

Нормальні шкарпетки.

• Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за покупку та високу оцінку!

• Микола Г***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Хороші теплі недорогі шкарпетки. Махрова стопа зберігає тепло.

Переваги:
    Ціна, якість
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за покупку та високу оцінку!_)