- Илья Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Точний сенсор, надійний скролінг.
- Переваги:
- гарна та витривала
- Недоліки:
- білий колір маркий
Представник постачальникаВітаємо Вас, Ілле! Дякуємо Вам за вибір техніки Canyon, а також за високу оцінку якості нашої продукції. Бажаємо приємного користування й надалі!
- Гриша К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Идеальная мышка
Легкая ,сенсор кайф- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Григорій!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель миші від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої та довготривалої експлуатації!
- Тарас Ш***Відгук від покупця. Продавець: MerchFan. Колір: Чорний
Мишка класна, в руці майже не відчувається, завдяки отворами на самій мишці рука майже не потіє, щоча мої руки сильно потіють зазвичай. Кабель — моя повага. Легкий і досить міцний. В майбутньому доповню ще фотографіями
- Переваги:
- Вага, можливість детально налаштувати, тихе але чітке натискання клаві, ціна, матеріал.
- Недоліки:
- Поки не знайшов.
- Илья Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Начал противно скрипить-пищать скроллинг.
Такого еще не видел.
Спустя месяц!- Переваги:
- всё начиналось хорошо
- Недоліки:
- ...но за месяц сломался скроллинг
Представник брендуДобрий день, Ілля!
Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Розуміємо, як Ви засмучені. Для вирішення цього питання рекомендуємо звернутися з повним комплектом та квитанцією за місцем придбання пристрою, для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.- Илья Ф***
Прожила 2+ года крайне интенсивного использования, где логитечи и год не живут.
Заказал вот новую.
Так что мою 1 звездочку считайте за 5.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Ілля! Дякуємо, що поділилися оновленим враженням та за довіру до бренду Canyon. Нам приємно знати, що Ви задоволені покупкою і знову обрали цю модель. За потреби Ви можете самостійно змінити оцінку попереднього відгуку на сторінці товару. Бажаємо Вам подальшого комфортного користування!
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже крута мишка , легка , гарна неймовірно , гарний провід
- Переваги:
- Легка зручна
- Недоліки:
- Правий клік дуже легко нажимається, буває клікає випадково
Представник брендуДоброго дня, Максим!
- Илья Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Пишу по итогам трех дней использования. Позже дополню отзыв.
Мышка вызывает вау-эффект, особенно с эффектной внутренней подсветкой. Красивая.
Сенсор шикарный.
Кабель - моё почтение, невесомый. Качество пластика тоже ок. Очень приятно скользит по поверхности.
что не понравилось - мышка довольно плоская, может кому-то и зайдет.
Кнопки громковаты, но не критично.
Маркость белого цвета и пыляка внутри - вопрос времени, но теоретически щеточка протиснется, а пылесос пропылесосит.
За акционную цену - конкурентов нет.- Переваги:
- Сенсор, внешний вид, материалы, цена по акции
- Недоліки:
- Недостаточно выпуклая, слегка громкая
Представник брендуДоброго дня, Ілля!
Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі миші від бренду Canyon, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!
- ИванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Мне оказалась мала. Кисть 18 см. Начала болеть кисть. Непривычно легкая.
Если у вас кисть поменьше, и маленький вес мышки для вас не важен, то по скидке норм вариант- Переваги:
- Перестала потеть рука, отличный ход по коврику, кабель в мягкой оплетке, сенсор хороший
- Недоліки:
- После старой мыши у этой громкие кнопки, люфт кнопок бесит, разный звук лкм и пкм, цена без акции высока
Представник брендуДобрий день, Іван!
- Design B*** of Instrument Engineering.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Добре запакована але упаковка звичайна.
Клік приємний а ось Звук лівої та правої кнопки відрізняються мені незвично це (за 2 дні звик) у правої кнопки звук приємніший.
Матеріал проводу дуже приємний відносно довгий але можно булоб ще трохи довжчий.
зручна стяжка для проводів яку можливо зняти.
Матеріал та сборка пріємні.
Міцна!
Перфарація нестандартна (круглі соти) а ніби то каркас у архітектурному стилі якомусь :).
Бокові виштамповки приємні.
Написано у інструкції що тифлонові ножки це +.
Взяв за 899грн. як була знижка але за повну ціну 1649грн. можно щось краще думаю знайти.
цікаво було спробувати мишку з перфарацією як воно і що але теж саме по суті що і звичайна без перфорації сказати що є різниця велика
то ні трохи по іншому але теж саме так що можно сміливо брати.
з часом подивимося як вона себе покаже.
Але я задоволений придбанням
За знижкою можно взяти (приємна мишка і на дотик і візуально естетичне задоволення отримуєш)
а за повну ціну то там конкуренція вже більша буде.
Легка,міцна,гарна та приємна,незвичайна.
білий кольор сподобався думаю чорний теж гарний.
РЕКОМЕНДУЮ!- Переваги:
- 1.Легка вага. 2.Дизайн приємний та гарний мені подобаєтся (Та всім хто у мене бачить цю мишку теж подобаєтся). 3.СКМ дуже приємна та цікава на дотик щось незвичайне як масажер якийсь так як і миша сама по собі незвичайна то і СКМ підкреслює це. 4.Дуже приємна підсвітка та можливість її настроїти під себе або вимкнути і DPI також. 5.Софт приємний та зручний.
- Недоліки:
- 1.Підсвітка СКМ дуже яскрава та залежить від DPI і вона постійна її неможливо вимкнути це - (але можно поміняти кольор підсвітки та налаштувати під себе у софті це +).
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо, що знайшли час, щоб написати розгорнутий відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі миші від Canyon. Ми дуже цінуємо Вашу думку стосовно техніки нашого бренду. Щодо підсвітки, хотіли б звернути увагу, що завдяки програмному забезпеченню миші Ви можете обрати комфортну для Вас швидкість, яскравість та колір підсвічування. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Была у меня точно такая же мышь, купил новую на замену старой, так как очень понравилась во всём. Покупкой очень недоволен. Крышка, где светится надпись и значок внутри мыши, прилегает к корпусу не до конца, она смещена в сторону и с правой стороны имеется зазор. Также в месте где зазор, есть царапинки, чёрный точки которые ничем не вытираются. Взял старую мышь, сравнил, там всё чётко, ровно, идеально. Хотелось бы заменить товар на новый, в надлежащим виде.
- Переваги:
- Цена, дизайн, юзабилити
- Недоліки:
- Качество товара
Представник брендуДобрий день, Олександр!
Ми надсилаємо на склад магазину новий товар у закритій упаковці. Рекомендуємо перевіряти товари при отриманні. Якщо щось не підійде, можна відразу обміняти.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.- Коля Л***
не кто не застрахован от брака
- Олександер Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
За свои деньги мышка очень хороша.
- Переваги:
- Есть софт, удобная.
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
сенсор хороший, в кс играть хорошо.
- Переваги:
- вес
- Недоліки:
- размер (для моей руки большая) грязный провод
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі. Нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів.
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Качественная хорошая вещь , остальные мышки за эту цену не в силе конкурировать с ней
- Переваги:
- Отличный сенсор за свои деньги аналогов нету , подсветка , сборка , внешний вид
- Недоліки:
- Пришла немного грязная
Представник брендуДоброго дня, Олексій!
Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі миші від бренду Canyon, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Бажаємо Вам відмінних результатів у подальшому користуванні!
- Жук А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Миша хороша 2 роки граю на ній ніяких нарікань
- Переваги:
- Легка дуже легка бистро привикаєш
Представник брендуВітаємо Вас, Андрій!
Дякуємо за відгук і вибір техніки Canyon. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!
- Іван О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пряма ергономіка, замалий вигин для великого пальця. Іноді глючить сенсор(перестає працювати. Для відновлення роботи потрібно підняти з поверхні)
- Переваги:
- Дизайн. Пластик. Підсвітка
Представник брендуДобрий день, Іван!
Дякуємо за вибір бренду Canyon. Перевірте сенсор миші на наявність сторонніх дрібних частинок, за потреби очистіть його. Якщо ж після цього миша не буде коректно працювати, Ви завжди можете звернутися, за місцем придбання товару для діагностики чи ремонту в рамках гарантії.- Іван О***
З часом проблеми(можливо справа була у ПК, драйверах або налаштуваннях) зникли, а до миші звик. Гарні враження після двох років користування
Представник постачальникаВітаємо, Іван!
Дякуємо, що знайшли час доповнити відгук. Нам дуже приємно, що ця модель миші від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Сподобався дизайн, якісний сенсор. Але всередині видно нерівності материнської плати, також через перфорований корпус звук натискання клавіш не зберігається всередині. Бокові клавіші від іншого виробника і більш гучні ніж основні, також дуже складно натискати колесо миші. Можна ще відмітити постійне блимання колеса і скудність набору кольорів для самого колеса.
- Переваги:
- Легка, інтуїтивна форма, якісний USB провід
- Недоліки:
- Прийшла брудна
Представник брендуДобрий день, Богдан!
- Yaroslav K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Поки що все подобається, дуже легка , Сенсор супер, приємна підсвітка, клацання легкі і приємні, в руці зручно.
Підійде для тих в кого рука середнього розміру , або більше. На мою думку для маленької ручки буде трошки не зручно- Переваги:
- Є софт для налаштування. Вага. Сенсор дуже добре тримає
- Недоліки:
- Бокові кнопки дуже легко нажимаються, пальцем майже невідчутно
Представник брендуДобрий день, Ярослав!
- Павло Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Найкраща мишка у даному ціновому сегменті, починаючи з вигляду переходячи до зручності та закінчуючи сенсором. Максимально рекомендую
- Переваги:
- Вигляд, сенсор, тифлонові ножки
- Недоліки:
- Вікно програми не маштабується, інколи за маленьке щоб щось побачити
Представник брендуДобрий день, Павло!
Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Дмитро З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
После многих месяцев активного использывания ( Арех,Гта5,Всякие стратегии ) могу сказать что мыша хорошая сенсор не срывает оч. точный, скользит хорошо даже на плохом коврике.
- Переваги:
- Подсветка, тефлон, колесико
- Недоліки:
- Сложно чистить, боковые кнопки с большим ходом, побокам нет прорезиновых вставок
Представник брендуДобрий день! Дякуємо Вам за час на написання відгуку. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням. Бажаємо приємного використання!
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: MerchFan. Колір: Білий
Так, с чего начать? Начнём с того, что после оплаты заказа, продавец 2 дня не выходит на связь. Я позвонил сам, дозвонился с 5 раза наверное. Обещали отправить 15-16 числа, в итоге, так ничего и не отправили! Сегодня позвонил ещё раз, меня уверял в том, что мой заказ уже отправлен и через пару часов номер накладной появится в приложении Новой Почты, но ничего так и не появилось, статус заказа наверное навсегда застыл на отметке "комплектуется"
- Переваги:
- В наличии
- Недоліки:
- Безответственный продавец
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Если до этого у вас была мышь весом 100-130 грамм.вам будет по началу некомфортно,кисть пальцев будут напрягаться.Если у вас ладонь меньше 17,5 см,то вам чуть будет неудобней.Вы не сможете дотянуться до крайней боковой кнопочки.Придётся слегка перемещать ладонь.Если у вас потеет ладонь,проходите мимо этой мышки.ИТАК! СБОРКа очень хорошая,целостность также. Отличное поведение мышки в APEX Legend/Battlefield 4 i 1/Titanfall2/Destiny2/Warframe/Star Wars 2battlefront/The division 2/Overwatch/PUBG(во все эти игры играю)ЛКМ и ПКМ срабатывает до того,как вам будет тактилько возврат от кнопки,что ЛИЧНО ДЛЯ МЕНЯ,очень важно). То есть ваш мозг не ждёт сначала срабатывание кнопки и лишь потом само действие в игре(те кто играет в шутеры,поймут о чём я). Оплётка провода ПАРАКОРН(отлично!)не чувствуется вообще(толщина его 4,2мм). Боковые кнопки имеют большой зазор до срабатывания.Сборка внутри мышки ОТЛИЧНАЯ! даже "кондёр" стоит от перенапряжения!
- Переваги:
- Брал с скидкой от производителя в 35%,на розетке.Именно за такую цену это неплохая мышь. Общее качество сборки отличное. Отличная работа сенсора. Нестандартный материал "ножек".Которые отлично скользят и контролируются. ЛКМ и ПКМ отличнейший
- Недоліки:
- Колёсико спорный момент. Боковые кнопки имеют большущий люфт перед срабатыванием. материал корпуса. Очень спорный. Боковой поддержки нет,там тупой пластик основного корпуса мышки,. Цепкость не даёт,вообще. Те выпуклые кружочки ни о чём.
- Денис Л***
Дополню отзыв через 8 месяцев. Это великолепная мышка. И я ошибался. Она подойдёт т тем, у кого потеет ладонь.
Настройка работа этой мышки великолепна! Чёткость, быстрость, гладкость, шустрость, отзывчивость, то как вы чувствуете что мышка срабатывает на ваши движения и нажатия. Всё в великолепном балансе!
- Илья К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
К минусаам могу добавить яркость, но из-за дизайна мыши думаю не стоит. Макросы сделать можно, но они не совсем полноценные допустим если тебе нужно записать макрос с участием мыши то у вас не получиться
- Переваги:
- Дизайн, вес, провод, сенсор
- Недоліки:
- Софт(драйвер), звук боковызх клавишь разный, не возможность сделать свою подсветку только настроить имеющуюся
- Александр С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Шикарная мышка,хорошая оптика,чуткая,не срывает,лёгкая мышка за счёт конструкции.Слегка не привычно первое время но потом понимаешь что она просто летает по коврика,сенсор очень хорошо справляется с поверхностью как ткань так и металл,кабель не плохой в общем хороший вариант для покупки с интересным дизайном
- Переваги:
- Дизайн,функционал
- Иван Л***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пользуюсь почти. Всем доволен, хорошая мышка. Никаких двойных кликов, проблем с сенсором тоже не было. Колесо работает без проблем.
- Переваги:
- Дизайн, удобно сидит в руке
- Сергей С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышь Canyon Puncher GM-20 (CND-SGM20B) Black - это игровая компьютерная мышка большого размера с интерфейсом подключения по USB-кабелю от достаточно известного бренда. Данная модель оснащена оптическим датчиком высокого разрешения. При этом предусмотрен DPI-переключатель, который позволяет настроить мышку под специфические задачи для комфортной работы. Всего мышка имеет семь кнопок, которые расположены удобно и легко нажимаются. Мышка имеет черный цвет корпуса, что в сочетании со светодиодной подсветкой делает ее привлекательной. В руке лежит удобно, в работе с ней комфортно, рука не устает. Нет люфтов и скрипов, собрана добротно. Пластик качественный, устойчивый к истиранию. Очень понравилась симметричная форма и узорная перфорация на корпусе.
- Переваги:
- Дизайн, параметры, цена