Відгуки покупців про 2шт, Дитяче пюре Bob Snail Равлик Боб Смузі Манго Кокос 120 г (4820219343660)
- Максим Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Дитині сподобалося
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Дитина просто обожнює це пюре найбільше зі всіх інших. Зараз ще почав їсти манго з ананасом та банан з смородиною. Окремо хочу подякувати виробнику, що робить високоякісну продукцію з цікавими смаками і що цікаво це перелік постійно збільшується. І саме головне, що співвідношення фруктів найкраще від всіх інших виробників. Більшість з яких дають 99% яблука і по 0,3% всього іншого. Числа звісно умовні, але пропорції - такі. До речі зі свіжістю чи смаком цвілі про яку пишуть ні разу не стикався. Надіюсь, що виробник слідкує за цим!
- Переваги:
- - % співвідношення фруктів (найкраще, що я зустрічав);
- різноманіття смаків продукції боб снеіл;
- смак саме манго кокос дуже ніжний і приємний; - Недоліки:
- Наразі не знайшов
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що обираєте нашу продукцію.
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Очень интересный и необычный вкус, брала не один раз , качество понравилось
- Переваги:
- Удобная упаковка
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий ранок! Дякуємо, що обираєте нашу продукцію.
- Пархомова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Вкус на любителя.
Брала малышу на прикорм (8 месяцев) - не понравилось- Недоліки:
- Состав: кокосовый крем (что это?)
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Самое вкусное пюре, без сахара и по адекватной цене, в удобной упаковке.
- Яна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Знову замовили та смакуємо цим пюре
Мега зручно для сніданків з вівсянкою)
Однозначно будем замовляти ще)- Переваги:
- Недоліки:
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Очень вкусное смузи. Постоянно беру деткам, без сахара, натуральное , аллергии никогда не было. Срок годности отличный, 18.12.20. Удобно, что 120 гр, открыли и сразу съели.
- Переваги:
- Без сахара и прочих добавок , разнообразие вкусов.
- Яна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Обожнюємо це смузі Найкраще для нас поки що))
Любов️- Переваги:
- Ціна та якість
- ОстапПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
купив, попробував, смак просто ужасний, смак можна зрівняти зі смаком соплей і плісняви, запах мега хімозний
- Переваги:
- нема
- Недоліки:
- смак дуже поганний
Представник постачальникаДобрий день! Нам дуже прикро, що вам не сподобалося смузі. Проте радимо спробувати інші смаколики, наприклад роли, мармелад або шеф-пюре. Ми впевнені, що ви знайдете свого фаворита серед всього розмаїття нашої продукції.
- Анна Ч***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Смачне, без цукру. Але смак на любителя кокоса, трохи приторне
- Переваги:
- Без цукру
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що обираєте нашу продукцію.
- ЮлияПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Нас пригостили таким, принесли дитині різних пюрешок як гостинець, добре що спробувала сама. Смак плісняви, ні не нотка плісняви десь там далеко, а насичений смак зацвівшого хлібу чи щось на зразок того. Довгот мила під краном ротову порожнину. Що в них там на виробницві?
Да термінах все ок- Переваги:
- Недоліки:
- Смак плісняви
Представник постачальникаДобрий день! Нам дуже прикро, що сталася така неприємність.
Подзвоніть, будь ласка, на гарячу лінію +38 066 218-77-44 і ми вирішимо цю проблему.
- Дарья Т***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Понравилось и взрослым, и ребёнку.
- Наташа К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Не вкусное пюре, сочетание вкусное странное. Я очень люблю такие пюрешки, но этот вкус ужас.
- Катерина П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Покупали в магазине, внутри плесень . Хорошо что есть привычка пробовать сначала самой
- Валя
В якому магазині? Товар повернули?
- Юлия М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Гадость редкостная((( в пюре присутствует привкус плесени. Ребенок 1 год после маленькой ложечки чуть не вырвал. Фу фууу
- Переваги:
- Недоліки:
- Вкус ужасный
- Ольга
Где купили? В Розетке?
- Olya490Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Взяли ребёнку 11 месяцев на пробу, до этого брали Гербер, Милупа,Бамболино. В каком я шоке была, когда попробовала эту новинку, кошмар. Вкус химии и запах не лучше, не передать словами, ребёнку не стали давать.
Покупали не здесь, а в магазине.- Переваги:
- Лично для меня , НЕТ
- Недоліки:
- Вкус химии, запах не лучше
- Марина П***
Это пюре от 3 лет Это не детское питание
- Юлия М***
Да не детское, но и для взрослого человека оно отвратительное!!!