- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: timshopvivo. Колір: Чорний
За свій бюджет мишка що треба
Рекомендую- Переваги:
- Сенсу не зриває, довго тримає, оцінка 5 із 5
- Фрол М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Всем привет.
Сразу напишу: я попал на БРАК; по гарантии не обращался и не хочу. Почти уверен, что мой случай единичный. Но опишу свой опыт, чтобы вы представляли, что может быть.
Поначалу всё было неплохо. Эта мышка более дорогая, чем ранее используемые, поэтому была эйфория от того, насколько чётко двигается курсор. Работу по блютус я не тестировал, использовал сперва подключение через адаптер. Вскоре сенсор стало "рвать", он в случайные моменты не считывал движения любой резкости. Происходило это волнами - могло по пять минут выкобениваться, потом проходило. Со временем я решил, что работа через адаптер не очень стабильная из-за близости к роутеру (я слаб в технических вопросах, потому это было моё слепое предположение). Переключил на провод. Проблема сохранялась, поначалу лечилась отключением/подключением провода и переключением кнопки режима на донышке мыши. Я думал, сенсор рвёт из-за того, что кнопка снизу, отвечающая за режим работы, немного елозит и в какие-то моменты с провода переключает на адаптер или блютус.
Опять же, я делал слепые и наивные предположения, так как в целом мне нравилась работа мыши. Первый месяц я терпел ситуацию с периодическим разрывом сенсы. Затем случилось страшное.
Наклейки потекли.
Я их лепил в первый же день, так как мышка гладкая, без резиновых накладок работать с ней неудобно. Спустя время я начал замечать, что мелкие накладки (на боковые кнопки мыши) елозят. Оказалось, сама резина отклеивается от клейкой ленты, которой крепилась к поверхности. Фактически расслаивалась. Я снял маленькие накладки, вычистил остатки клея с кнопок.
Потом клей начал вытекать из остальных наклеек. Почти все они оказались проблемными, и пока в Киеве не началась большая жара, это ещё было кое-как терпимо, приходилось регулярно чистить мышь и руки, но не критично. Потом стало жарко, и клей пошёл активнее, в итоге во время игры у меня постоянно пальцы и ладонь были липкими.
А потом разрыв сенсы стал происходить чаще и на более долгое время. Вчера я провёл два сорокаминутных матча с регулярными разрывами, и это меня крайне разочаровало. Я был настолько зол из-за протекающих наклеек, из-за этих дурацких разрывов сенсы и всех связанных с этим неудач, что прямо во время матча заказал другую мышь, полностью проводную, за те же деньги, но от зарекомендовавшего себя бренда. Утром получил заказ, а этот аджазз закинул в родную коробку и как-нибудь, для личного удовольствия, разберу это чудо игровой индустрии молотком, оболью бензином и буду жечь, пока не останутся обугленные кусочки бесполезного мусора, которым в итоге эта мышь оказалась для меня на сегодняшний день.
Я почти никогда не пишу отзывы на товары, я не привык жаловаться или требовать от продавцов компенсации, замены или помощи. Но сейчас я просто не могу молчать, общие впечатления сформировали во мне глубокое отвращение к этому бренду. Не потому что он плох, или из Китая, или я считаю, будто все аджаззы бракованные, некачественные и бла-бла-бла. Я понимаю, что это мой единичный случай. Но носиться с этим я не хочу. Дальше испытывать удачу не стану.- Переваги:
- Неплохая задумка дизайна; приятное соотношение вес/размер; хорошая точность движения;
- Недоліки:
- Слишком гладкий корпус; низкое качество наклеек; родное ПО аляповатое; плохое качество сборки (скрипит пластик).
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: Чорний
Працює добре, затримок не побачив.
- Переваги:
- За ціну гарна, великий DPI
- Недоліки:
- Негарний софт в який іноді треба заходить тому що частота опитування миші скидається.
- катерина р***Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: Білий
Працює відмінно
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Рекомендую, граю в iгри без лагiв
- Переваги:
- Плавнiсть
- Недоліки:
- Поки що не знайшов
Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: STStore13. Колір: Білий
мишка крута продавець пердзвонив уточнив замовлення і вообще всьо круто
- Переваги:
- дешева і крута
- Недоліки:
- не має
- Павло Б***Відгук від покупця. Продавець: STStore13. Колір: Білий
Мені сподобалася (лише оглянув і перевірив працездатність). Мишу подарував малому племіннику, майбутньому кс-серу. Каже, що йому зайшло. Один мінус - пакуйте краще.Комплект навіть кращий, чим в моєї аг179. Малий так і не дав якісний відгук(
- Переваги:
- Ціна, комплект, вигляд та посадка.
- Недоліки:
- Коробка пом'ята, але це не впливає на якість товару. Все ж, зверніть увагу на упаковку!
- Віктор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мишка просто ульот після проводной за 200грн як на світ народився рекомендую всім замовляти вона стоє тих грошей
- Микола У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудова миша.
При підключенні через Wi-fi адаптер частота зчитування 1000 Гц, що плюс як для бездротового варіанту.
З докстанцією дуже зручно, на ній миша завжди на своєму місці і завжди заряджена.
Вага невелика, миша легко слідує за рукою.
Підсвітка просто норм.- Переваги:
- Невелика вага, наявність докстанції, зручно тримається в руці
- Недоліки:
Добрий день, ! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: Чорний
Дуже гарна та комфортна у роботі та іграх миша. Мені все подобається.
- Переваги:
- Підсвітка, великий діапазон регулювання dpi, комфортна у руці, є програмовані кнопки.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: Білий
Дуже гарна миша дуже добре тримає заряд
- Переваги:
- Довгий заряд та маленька з наліпками
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарна миша за свої гроші
- Переваги:
- Регулюється відгук, ціна, тримає довго заряд
- Максим Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
ПКМ нужно прямо вдавливать иногда не кликает вообще просто деньги на ветер
З повагою, Ajazz!
- Ілля П***Відгук від покупця. Продавець: STStore13. Колір: Чорний
топова миша, прикольна функція затиснути кнопку DPI 5 секунд и зразу находить софт для миші
- Дар'я Д***Відгук від покупця. Продавець: STStore13. Колір: Білий
Приємна у використанні. Це не перша безпровідна мишка в такому ціновому сегменті з якою я мала досвід й ця безперечно дуже хороша Трошки гучно клікає, але не критично
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: STStore13. Колір: Білий
мишка дуже погана
- Олексій Д***Відгук від покупця. Продавець: STStore13. Колір: Білий
мишка не працює без проводу, думаю брак, як вирішити цю проблему?
- Продавець STStore13
Доброго вечора, з Вами повинен буде зв'язатися менеджер та вирішити це питання.
Гарного вечора
- Юрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: NewMart. Колір: Чорний
Очень хорошая мышка. Брал в подарок. Человек доволен
- Переваги:
- Работает, подсветка, 3 способа подключения, приятная в руке, хорошие нажатия, отличное колесико. Долго держит заряд
- Продавець NewMart
Дякуємо за гарний відгук, раді, що все сподобалось ). Мирного неба!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже сподобалась
Рекомендую
Ціна шикарна- Переваги:
- Недоліки:
- Не бачу
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Класна мишка,та швидка доставка товару. Бнрати всім за свої кошти топ.
- Переваги:
- не виявлено
- Струтинський В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
- МикитаВідгук від покупця. Продавець: I LOVE EAT. Колір: Чорний
Все чудово
- Володимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышка норм
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Мені сподобалась форма мишки, підсвітка і якість матеріалів.
Але нажаль права кнопка тугіше клацала.
Тому повернення- Переваги:
- Недоліки:
- Потрапив на брак
Вітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Ajazz надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Ajazz!
- Назар Б***Відгук від покупця. Продавець: STStore13. Колір: Чорний
Кнопка смены DPI сломалась через 2 недели дабл клик
- Недоліки:
- Пластик плохой
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороша мишка
Брав на подарунок
За свої гроші топ- Переваги:
- Недоліки:
- Нема скотчу закріпити станцію
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже хороша миша у своїй ціновій категорії. Особливо враховуючи гнучкість підключення, та можливість гнучкого налаштування через софт на сайті виробника
- Переваги:
- Гнучкість у способах підключення, вага
- Недоліки:
- Не знайшов
Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz . Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!
- Владимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: RIQUEZA. Колір: Чорний
Действительно мышка топ за эти деньги, материалы шикарные, плотная, сбитая, вообщем пока только плюсы, а минус в ней один, переход в спящий режим через десять секунд, но быстро привыкаешь потому что отзывается она мгновенно на прикосновения. По поводу продавца, заказывал мышку после обеда где то около двух дня, уже в шесть вечера пришло сообщение что товар отправлен
- Переваги:
- Цена, качество.
- Недоліки:
- Спящий режим 10 секунд
- Денчик
Если что, в софте это можно выключить, тоесть это автономка
- Филипп П***Відгук від покупця. Продавець: CyberDevice. Колір: Білий
Мышка очень здоровская, пользуюсь почти 2-3 месяца и недостатков не увидел
- Переваги:
- Хорошая зарядная станция, лёгкость мышки, хорошая подсветка
- Недоліки:
- Нет их
- Уітірік О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Це товар з хорошим співвідношенням ціни та якості, підходить для геймерів і для щоденного використання.
- Переваги:
- Він підключається через власний маленький USB-приймач, без кабелю. Не потрібно тримати станцію підключеною
- Недоліки:
- Ця миша трохи важкувата
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Замовив і в той же день отримав у відділенні розетки.
Ніколи ще не купляв мишки дорожче 1000, користувався за 200-300 грн, тому не знаю з чим порівнювати.
Час покаже яка мишка в ділі!
я задоволений, дякую розетка!- Переваги:
- 3 типи підключання, наклейки в комплекті, легка
- Недоліки:
- слизькувата як для мене
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Шикарна мишка, хороший відклил дуже довго тримає заряд. Вже 3 дні тримає
- Іван В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все чудово працює!
- Антон С***
Ця мишка через пів року або через рік як працює?
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: NewMart. Колір: Чорний
Чесно за такі гроші дійсно вартує сенсор не зриває взагалі
Перейшов з дешевої за 300 грн на цю різниця прямо колосальна ну дуже зайшла довгий час вибирав її не пожалів- Переваги:
- 1000
- Продавець NewMart
Дякуємо за відгук ). Мирного неба!
- Маркіян Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Дуже файна мишка
- Недоліки:
- Недоліків нема поки що
- Назар Б***Відгук від покупця. Продавець: STStore13. Колір: Чорний
купил мышь после Attack shark x3 разницы почти нет если есть то только в аккумуляторе
- Переваги:
- дешёвая
- Недоліки:
- нету