Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Чорний чоловічий зонт-трость з півавтоматичним відкриванням на 16 спиць 10159

Оцінка користувачів 4.83/5
  • Владислав С***

Хороший зонт

• Продавець  UNi Lux

Доброго дня Владислав! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Чорний чоловічий зонт-трость з півавтоматичним відкриванням на 16 спиць. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олександр Д***

Класний зонт!
    Дякую!

• Продавець  UNi Lux

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Чорний чоловічий зонт-трость. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш UNi Lux

• Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: UNi Lux

Сама парасоля класна, зручна матеріал куполу якісний. Єдине зауваження — матеріал ручки, вона швидко пачала облазити, що трохи сумно.

• Продавець  UNi Lux

Добрий день, Світлано! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю купола та зручністю парасолі. Щиро перепрошуємо за ситуацію з покриттям ручки. Ваше зауваження дуже важливе для нас, ми обов'язково передамо його виробнику та врахуємо при подальшому відборі товарів. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!

• Остап К***

• Відповідність фото

Користуюсь цим зонтом уже певний час — дуже задоволений покупкою. Насамперед сподобалась міцна конструкція: 16 спиць реально роблять свою справу, навіть при сильному вітрі зонт тримається впевнено і не вивертається.

• Продавець  UNi Lux

Доброго дня Остап! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Чорний чоловічий зонт-трость. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олексій Г***

• Відповідність фото

Хороший варіант на кожен день і для ділового стилю.

• Продавець  UNi Lux

Доброго дня, Олексій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Чорний чоловічий зонт-трость з півавтоматичним відкриванням на 16 спиць. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Анна С***

• Відповідність фото

Купувала цей зонт чоловікові, і чесно — навіть не очікувала, що він буде настільки якісний

Виглядає дуже стильно і солідно, класичний чорний — підходить під будь-який одяг. Але найбільше вразила міцність: 16 спиць реально роблять свою справу, зонт не вивертається навіть при сильному вітрі. Уже кілька разів перевіряли в погану погоду — тримається ідеально.