- Лилия Ф***Відгук від покупця. Продавець: Bonup Group. Колір: Чорний
Дуже гарна та вмістка сумка,відповідає опису і що дуже приємно був подаруночок ,підвіска на сумочці.Дякую за таку чудову сумку.
- Мирослава Ш***Відгук від покупця. Продавець: Bonup Group. Колір: Сірий
Чудова сумка, відповідає опису. Достатньо вмістка, функціональна, з багатьма карманами. Легко прикріпити на коляску за допомогою липучок. Зручні зовнішні кармани.. телефон та футляр від сокси під рукою. Загалом цілком задоволена.
- Переваги:
- Добре прошита, добре виглядає, термо кармани для пляшечки.
- Недоліки:
- Претензій не маю.
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Bonup Group. Колір: Чорний
Дуже комфорта сумка, два відділення для пляшок, вмістка. Але немає інструкції як правильно кріпити, довго розбиралась як прикріпити, щоб не падала і висіла рівно. Хоча думаю що всеодно повисіла не вірно.
- Переваги:
- Вмістка
- Недоліки:
- Не зовсім зрозуміло як кріпити на коляску
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Bonup Group. Колір: Чорний
Спасибо большое очень понравилось
- Дарина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Bonup Group. Колір: Сірий
Зручна сумка, надійно кріпиться на коляску, а за необхідності можна швидко зняти і перекинути через плече, якщо йти куди без коляски. Є липучки для кріплення на ручку коляски (одразу не знайшли, бо вони вкладені у бокові кишеньки).
- Переваги:
- Хороший матеріал, добре зроблені шви і фурнітура, зручні кріплення.
- Недоліки:
- Не дуже велика, але це не те щоб суттєвий мінус - просто особливість, яку варто врахувати.
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Bonup Group. Колір: Сірий
Задоволена, багато карманчиків, допомагають щоб все було на своєму місці..і приємний бонус,у вигляді резинки для волосся .... приємно..
- Переваги:
- Зручна,вмістка
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: Bonup Group. Колір: Сірий
Сумка зручна та компактна,все необхідне можна взяти з собою,покупкою задоволена! Дякую!Рекомендую!
- Гончарук А***Відгук від покупця. Продавець: Bonup Group. Колір: Сірий
Супер дуже зручна та вмістка сумка
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Bonup Group. Колір: Чорний
Дуже зручна сумка та дуже гарний матеріал
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Bonup Group. Колір: Чорний
Сумка супер! Тканина дуже щільна та добротна. плюс — універсальність: кріплення надійне, сумка ідеально підійшла на нашу прогулянкову коляску. Дуже зручна і практична річ. Вона реально водовідштовхувальна, а термокишені добре тримає температуру. Однозначно рекомендую !