Топи продажів

Відгуки покупців про Плед покривало двоспальний 180х200 см з мікрофібри м’який теплий на ліжко диван пухнасте одіяло для спальні дому ковдра для щоденного використання темно сірий

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Олександра Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Barzomarket. Колір: Молочний. Розміри: 150 x 200

Плед чудовий, мягенький та легенький. Колір саме такий, як я хотіла. За таку ціну дуже гарний варіант.

• Продавець  Barzomarket

Олександра, дякуємо за Ваш позитивний фото відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову.

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Barzomarket. Колір: Бузковий. Розміри: 150 x 200

Плед дуже хороший , тим паче за таку ціну, єдине що колір при отриманні відрізняється від фото але то не принципово

Переваги:
    Ціна, якість, мінімальні терміни відправки та доставки
    Недоліки:
    Відрізняється колір
    • Продавець  Barzomarket

Світлана, дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову.

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Barzomarket. Колір: Бузковий. Розміри: 150 x 200

Плед хороший, мені сподобався. За таку ціну гарної якості.

• Продавець  Barzomarket

Анна, дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову.

• Юліан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Barzomarket. Колір: Молочний. Розміри: 150 x 200

Плед дуже приємний на дотик, теплий і легкий водночас.

Переваги:
    Гарна якість
    • Продавець  Barzomarket

Юліан, дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову.

• Жанна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Barzomarket. Колір: Персиковий. Розміри: 150 x 200

Дякую

Переваги:
    Мякенький , легенький
    Недоліки:
    Колір не такий насичений як на фото
    • Продавець  Barzomarket

Жанна, дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову.