Відгуки покупців про Ліхтар Quantum Perfect 5WLED zoom+3WCOB з функ Power Bank Li-ion26650/4500mAh (QM-FL1035-СB)
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Дуже задоволений
- Переваги:
- Довго світить
- Недоліки:
- Не дуже удобно вмикати/вимикати ліхтар
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum, за ваш відгук та високу оцінку. Користуйтесь з задоволенням.
- Влад Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Аккум слабый,нет там 4500 mah)
- Переваги:
- Чтото светит
- Недоліки:
- Ёмкость аккума не соответствует действительности
- Представник бренду
Ми завжди відповідально ставимося до параметрів, зазначених у характеристиках товару, і гарантуємо їхню відповідність. Рекомендуємо дотримуватися інструкції з використання, щоб правильно зарядити ліхтар. У разі, якщо час роботи пристрою не відповідає вказаному в документації, радимо звернутися до сервісного центру для вирішення можливих неполадок. Також слід пам’ятати, що при низьких температурах тривалість роботи може скорочуватися через зниження ємності акумуляторів.
- Влад Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Проверил все режимы,работают,как павербанк-работает,всё что должно светится,всё светится,режимы переключаются
- Переваги:
- Прикольный
- Недоліки:
- Не обнаружил
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Пользовался 1 день. Светит отлично. Вот только при попытке зарядить - ничего не получается. Ставишь на зарядку, моргает 1 лампочка индикатора заряда 5 раз, после чего загораются остальные лампочки и ничего не происходит(
- Переваги:
- Светит супер!
- Недоліки:
- Зарядка не работает.
Скористайтесь гарантією.
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
За ці дні,що я користуюся ліхтариком повністю задоволений ним.Акумулятор заряд тримає довгенько,по крайній мірі я їм користуюся вже днів 5 і він не розрядився ні на одну позначку на індикаторі.Тільки важенький трішки і по габаритам більшенький ніж до цього в мене був, але ж і потужність більша.Світить добре,ну тільки дороговатий.Доставили за 2 дні.
- Переваги:
- Потужний
- Недоліки:
- Вага і ціна
- Представник бренду
- Назар Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Сподобався світить чудово на свої гроші ідеал , в користуванні два тижні недоліків поки немає
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Реально крутий фонарик,акумулятор 4500 діод потужний, світить круто
- Василий Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Добрий фонарь....Класно світе
- Переваги:
- Акум добрий
- Недоліки:
- Поки що нема
- Прищепа А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Хорошо светит,и кстати порядно держит акум
- Переваги:
- Ярко светит
- Дмитро Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Працює добре
- Людмила Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Дуже задоволена замовленням
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Все добре,посилка прийшла швидко,з оплатою проблем не було.
- Переваги:
- Швидка доставка.
- Недоліки:
- Немає.
- Представник бренду
- Александр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Класний фонарь
Рекомендую !- Представник бренду
- Юрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Дуже хороший ліхтар. Міцний корпус, на довго вистачає акумулятора.
- Переваги:
- Потужний акумулятор.
- Недоліки:
- Основний недолік режим увімкнення бокового (червоного )освітлення. Все здійснюється через одну кнопку, і не завжди спрацьовує на подвійний клік.
- Представник бренду
COB світло вмикається двома короткими (швидкими) натисканнями. При використанні ліхтаря звикають до такого режиму вмикання.
Будемо пробувати в подальшому (в оновлених версіях ліхтаря) уникати подібного режиму вмикання.
- Евгений Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Классный фонарь еще и со скидкой.Светит как фара автомобиля,а если сделать тонким лучом,то бьет более 500 метров.
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Ліхтарик відмінний
- Переваги:
- Довго тримае батаря
- Недоліки:
- Немае
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Синий свет очень мешает в целом фонарик на 6 из 5, докупаете аккумулятор другой и будет песня и за одно сменный АКБ, но при красном свете, синий светит в глаза или выделяется очень сильно тем самым смысл красного света пропадает.
- Переваги:
- Хорошая яркость
- Недоліки:
- Синий свет при активном режиме фонарика
- Представник бренду
Сине світло - це індикатор заряду АКБ.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Фонарик хороший, особенно если дополнительно докупить 2 запасные батареи. Как павер использовал только раз для другого фонаря - отработал хорошо, да и в целом приятная функция. Боковой фонарь по мне слишком яркий, но в целом пойдёт. Отдельный лайк за вес - не сильно тяжелый, но и не сильно легкий, эдакая золотая середина.
- Переваги:
- Цена, удобство, доп. опции
Дякуємо за відгук.
- ИннокентийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Синий бьет в глаза, не хватает чтобы оно все моргало как патруль…
- Переваги:
- Есть
- Недоліки:
- Есть
- Борис Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Ліхтар в цілому дуже хороший! Я купив те що хотів
- Переваги:
- Можливість регулювання зони освітлення.Рівномірність освітлення.
- Недоліки:
- Деяка незручність вмикання бокового світла-два дуже швидкі натискання на одну кнопку.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Поки що все задовольняє
- Переваги:
- Бомба
- Влад Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Чудовий ліхтар
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
замінив на шнур від мобільного і всі функції працюють. рідний шнур не працює в режимі повербанку. зрозуміло, що проблема в шнурі, але два дні переписки (бо телефон розетка відмінила) мене дістали. ті питання на які в телефонному режимі можна було з'ясувати за 3 хвилини, за 2 доби переписки так і не вирішив. тому одна зірка.
- Переваги:
- користувався 30 хвилин. сам ліхтар подобається.
- Недоліки:
- шнур, який входить в комплект, працює на зарядку але не працює в режимі повербанк.
- Представник бренду
Іноді для деяких гаджетів потрібно користуатися для заряджання своїми кабелями живлення.
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Дуже задоволений ліхтарем, світить гарно, батарея тримає довго, одне тільки розчарувало: слідкував за ціною пів року, придбав, а він подешевшав
- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum за ваш відгук та високу оцінку. Зрозуміло, що зміна ціни після покупки може засмутити. На жаль, це часта ситуація з технікою та гаджетами — ціни можуть коливатися через акції, знижки чи сезонні зміни. Використайте цей досвід як нагадування для відстеження акцій у майбутньому.
Головне, що сам ліхтар вам подобається і виправдовує очікування! Користуйтесь з задоволенням! - Женя
Ого пол года ожидать
- Чечко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Гарний ліхтарик, далеко світить
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Придбав вказаний ліхтар нещодавно. Вагався між батареєю на 2,600 mAh та 4,500mAh, обрав той що більший і не помилився. Активно Користуюсь 4 дні, ще жодної лампочки на індикаторі не потухло, думаю 3-4 неділі акумулятор буде тримати точно ( а може і більше, протестуємо далі), та і павербанк завжди під рукою (вже перевіряв на айфоні). Корочє, максимально універсальний пристрій, задоволений. Дуже яскравий, потужний та функціональний. (1000 люменійв потужності справжня). Якщо не потрібен максимальний обєм батареї, то і досить 2,600mAh для домашнього використання але для активного використання краще мати запас заряду, та і завжди можна докупити запасну бтарею, будь якої ємності. Рекомендую.
- Переваги:
- Потужний, яскравий, зручний.
- Недоліки:
- Невиявлено
- Представник бренду
Дякуємо за позитивний відгук.
- Євгеній М***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Можно ли поставить аккум по сильнее?
- Переваги:
- Пока не знаю
- Недоліки:
- Пока не знаю
- Представник бренду
У комплект входить акумулятор ємністю 4500 мА·год, який забезпечує достатню потужність. За потреби його можна легко замінити на більш потужний, відкривши акумуляторний блок.
- Александр Н***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Вынужден был отказаться, не было в комплекте аккумулятора
- Володимир М***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Вимушений був скасувати замовлення у зв'язку з відсутністю акумулятора в комплекті
- Представник бренду
Вибачте за допущену помилку логістики.
Ми намагаємося стати краще.