- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Чудова іграшка для котів, їх в мене двоє, то сперечатись між собою хто з них буде бавитись.
Добрий день, шановний Олегу! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Дарія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Кішці подарувала на новий рік. Сподобалась іграшка. Довго гралась, потім всю помила)
Думаю, це любов)- Переваги:
- Кішці сподобалась
- Недоліки:
- Не виявили поки
Добрий день, шановна Даріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Я не знаю, що це за чудо іграшка, але кошеня Мейн-Куна його тягає по всій квартирі, грає, кидає. Улюблена іграшка. Справа точно не в мʼяті, бо він ще замалий, не реагує на неї, та і іграшок інших багато в нього.
- Переваги:
- Чудо іграшка
Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Лилия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Класс!
Добрий день, шановна Ліліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Масяні дуже сподобалося!!! Мені теж!!! Прикольний!!!
- Переваги:
- Дуже сподобалося Масяні,що є погремушка її заводить до не стями...
- Недоліки:
Добрий день, шановна Ларисо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Як і писали нижче, на півторарічний кіт плекає якісь зворушливі почуття до цього єнота: грається, носить до миски з водою та до їжі.
Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дуже сподобалося. Кошеня у захваті.
Добрий день, шановний Олександр! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Чудова іграшка
Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Костянтин Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Купив в стані афекта.
Кота не маю.
Лежить на столі під монітором.
Прикольна)- Переваги:
- Прикольна
- Недоліки:
- Не бачу
Добрий день, шановна Костянтине! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Ольга Є***
Клас , тепер потрібно завести кота, ви готовий котобатько )))
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Супер класна іграшка
Кошеня і грається і спить з ним- Представник постачальника
Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Смішна іграшка) кішка пару хвилин гралася навіть
- Переваги:
- Якісно зроблено, торохкотить негучно
- Недоліки:
- Поки не можу сказати
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: WD Retail. Колір: Різнобарвний
Іграшка гарна, приємна на дотик і якісно зроблена. Кішка в захваті, кусає її, грається. Незнаю чи довго буде такий інтерес, але перше враження дуже хороше.
- Переваги:
- Якість, кішці дуже подобається
- Продавець WD Retail
Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас у нашому магазині знову.
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Барсику очень понравилось
Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Ксенія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Хочу дополнить свой отзыв, который ниже.
Женщина в низу была права! Котёнок носит Енота пить и кушать!- Переваги:
- Думает, что это её сын или брат, не понятно)
- Недоліки:
- Не ясна родственная связь)
Добрий день, шановна Ксеніє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Ксенія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Котёнку 3 месяца. Носится как дурная, енота таскает во рту, прыгает, бегает. Довольная)
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Не погана
Добрий день, шановний Дмитре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою іграшки GiGwi.
- Володимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
На один раз.
Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що дана іграшка не виправдала Ваших очікувань. Аби іграшка GiGwi слугувала якнайдовше, ми не рекомендуємо залишати вихованця наодинці з нею, а використовувати лише для спільної гри з улюбленцем. Можемо порадити Вам лінійку наших іграшок: LIKER, Flyber та PitchDog, або тренувальних снарядів PULLER, за умови правильного використання, ці продукти слугуватимуть дуже довго і подарують Вам і Вашому ""малюку"" незабутні враження від сумісного дозвілля.
Якщо у Вас виникли питання стосовно якості нашої продукції, Ви завжди можете звернутись до нас напряму з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Супер!
Добрий день, шановний Дмитре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Маленький прикольний .в хвості погремушка
- Недоліки:
- Кішка боїться , не знаю як зацікавити її ним грати
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Кішка просто в екстазі від цієї іграшки, мабуть це котяча м'ята так діє. До цього проявляла слабкий інтерес до гри і взагалі до іграшок: миші, м'ячичики, пір'ячко, могла погратись 5 хв і втрачала інтерес, але цю ганяє уже 2 день підряд, при чому сама.
- Переваги:
- Смішний невеличкий єнот з дзвіночком у хвості і котячою м'ятою
- Недоліки:
- Можливо дзвіночок може вас розбудити вночі, коли тваринка буде з ним гратись
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
або носяться з ним або просто жеруть його.
Добрий день, шановний Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви та Ваші улюбленці оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Вікторія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Чомусь кіт сприйняв цю іграшку за свою дитину, і тягає її до мисок з їжею, ніби годує в інших випадках вона його не цікавить, але, як на мене, цей упоротий єнот доволі прикольний. 10 з 10
- Переваги:
- Став дитиною нашого кота
- Недоліки:
- Не знайшли)
Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Гарна іграшка, киці сподобалась
Добрий день, шановна Людмило! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Алиса Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
коту подобається, але довго не грає. періодично)
Добрий день, шановна Алісо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Для того, щоб ваш кіт не втрачав інтерес до інтерактивних іграшок, їх потрібно періодично ховати та тримати в зоні недосяжності тварини. Тоді улюбленець кожного разу сприйматиме іграшку, як нову розвагу.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Улюблена іграшка кішки. Якісно зроблено.
Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Роксолана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Кіт балдіє
- Переваги:
- Кіт довольний
- Недоліки:
- Менший ніж очікувала
Добрий день, шановна Роксолано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою. Детальні характеристики іграшок GiGwi вказані в характеристиках товару. Якщо перейти на цю вкладку, то можна побачити інформацію про тип іграшки, призначення, матеріал, розміри, колір та особливості іграшки.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Придбали пів року тому, кішка з іграшкою не розлучається. Радимо!
- Переваги:
- Якість та матеріал
- Недоліки:
- Не виявили
Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо
Кот обиделся.
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Отличный друг для кота
Добрий день, шановний Денисе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Кіт не реагує на іграшку, це не іграшка а якийсь брелок до ключів. Чому не вказують розміри іграшки ?
Добрий день, шановний Романе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що дана іграшка не виправдала ваших очікувань. Детальні характеристики іграшок GiGwi вказані в характеристиках товару. Якщо перейти на цю вкладку, то можна побачити інформацію про тип іграшки, призначення, матеріал, розміри, колір та особливості іграшки. Також при виборі розміру та виду іграшки слід враховувати характер та вік домашнього улюбленця. Тому, рекомендуємо Вам переглянути інші пропозиції в серії іграшок для котів GiGwi. Для того, щоб ваш кіт не втрачав інтерес до інтерактивних іграшок, їх потрібно періодично ховати та тримати в зоні недосяжності тварини. Тоді улюбленець кожного разу сприйматиме іграшку, як нову розвагу. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості іграшки, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Екатерина Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Там в хвості колокольчик. Достатньо якісно зроблена. Щодо м'яти не знаю, моя кішка ігнорує) розмір вказаний якщо від хвоста до носа
- Переваги:
- Якісна
- Недоліки:
- Не вказали, що є колокольчик
Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.
- Игорь З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Кошенятці сподобалось. Відразу захопився
- Переваги:
- Грається
- Недоліки:
Добрий день, шановний Ігорю! Дякуємо за зворотний зв'язок та гарне фото! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Котику дуже сподобалася іграшка)
Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Игрушка заинтересовала как старшую котю,так и маленького котейку.
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.
- Наталья Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Іграшка класна, проте саме моєму коту не зайшла. Передарували іншому)
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Кицька зацінила)) Дуже ій сподобалась іграшка, носиться з нею, гризе))
- Переваги:
- Якісна іграшка.
- Недоліки:
- Не виявив)
Добрий день, шановний Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.