Відгуки покупців про Світлодіодна гірлянда нитка на батарейках Led Краплі роси на 50 світлодіодів 5 м Білий теплий

Оцінка користувачів 4.47/5
  • Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 10. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Холодний білий

Переваги:
    Гарна

• Мария Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 10. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Блакитний

Прекрасна гірлянда, працює відмінно

• Михайло

Переплутали товар.
    Замість 10м відправили 5м.

Прийшов в якомусь пакетику, без якихось ознак, думаю там гріх не переплутати при відправці.

Відношення до клієнта вкрай непрофесійне. Графік роботи не актуальній і скільки чекати заміну не зрозуміло.

Подав заявку на повернення.

Товар може і добрий за свої кошти.
    Але робота магазину перебила всі позитивні моменти які могли бути. Але так само можете в потрібний час не отримати те, на що розраховуєте.

Переваги:
    Дешево, наче працює
    Недоліки:
    Продавець може відправити геть будь який товар, навіть не близко до замовленого, бо все в якихось пакетах як для розчинної кави без будь яких написів про товар.
    • Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через пересорт товару на складі.

• Марія С***

Перестала працювати через 2 години використання

Переваги:
    Недоліки:
    Перестала працювати
    • Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та перепрошуємо за незручності.

• Анастасия С***

Хорошая герлянда. Заказывала семье, так как часто отключают свет. Все понравилось)

• Антон І***

Хороша гірлянда, якщо вам неважлива комплектація. Позиціонували б цю гірлянду як ту, що працює від батарейок, то було б ок.

Переваги:
    прийшла з батарейками
    працює
    Недоліки:
    немає usb
    немає пульта
    • Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності. Інформація в карточці товару буде виправлена.

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 10. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Бежевий

Чудова річ, придбав 11.24 за 290 грн. Все працює, в комплекті батарейки і пульт ДУ. Замовив ще

• Наталія

Надіслали оперативно, все чудово працює. Із переваг те, що працює на батарейках. При відключенні світла виконує роль світильника

• Олег В***
    Відгук від покупця. Продавець: OFFEE. Довжина проводу з лампами: 10. Кількість джерел світла: 100

після покупки встановив батарейки, які були в комплекті - все гуд, тішусь
    дні через 2 пробую ввімкнути - не світять, подумав що такі батарейки в комплект поставили, аля на 1 раз.
    поставив нові, перевірив - все гуд світить. Проходить кілька днів, ввечері немає світла, вмикаю гірлянду - не світить. Ставлю нові батарейки = ок. На 3тє коло запускати не буду, прийдеться від павербенку вмикати, поки іншу не знайду

Переваги:
    переваг немає
    Недоліки:
    Батарейки/акумулятори сідають в вимкненій гірлянді за кілька днів
  • Мусливец Л***

Доставили вчасно

Переваги:
    Гарна гирлянда. Все працює як треба.

• Марина К***

Супер гирлянда на небольшую елочку очень подходит длина и потрясающе смотрится,быстро доставили ,Спасибо

• Софія М***

Задоволена повністю, так як ялинка маленька якраз по розміру підійшла ідеально, і класно що працює і від розетки і від батарейок, на міцність також тест пройшла, дитина випробувала її повним ходом.

Переваги:
    Яскраво світить від розетки
    Недоліки:
    Не знаю чи це недолік, але від батарейок трошки тмяніше світить, але це в принципі норма
    • Продавець  StarLight

• Андрій

Чудово працює, рекомендую

• Василь В***

гірлянда супер! в комплекті пульт і акумулятори. максимально рекомендую

• Мажан К***

Гирлянда отличная , яркая , свет не раздражающий ! Особенно порадовала комплектация и возможность ее работы от нескольких источников питания и возможность управления пультиком️

Переваги:
    Куча

• Елена А***

Очень классная гирлянда!Светит ярко,много режимов,пульт вообще удобная штука.Рекомендую

• Тетяна С***

Дуже класна гірлянда,має декілька режимів,що дуже тішить дитину як маленьку та і доросленьку,якій 38 рочків)Вдячна продавца,рекомендую покупцям.

Переваги:
    Швидке і якісне обслуговування,міцна конструкція.
    Недоліки:
    Не помітила
    • Продавець  StarLight

• Пульная Е***

Буду замовляти ще.

Переваги:
    Дуже сподобалася гірлянда! Якісна, працює добре!

• Анастасия

Отличная гирлянда, в комплекте с батарейками, USB выходом и пультом. Все работает, спасибо.

• Александра

Товар прийшов вчасно , гарної якості дякую

• Катерина Т***

Гірляндою задоволені. В комплекті все прийшло, в тому числі і батарейки. Працюють чудово всі режими. Дякуємо!

Переваги:
    Недоліки:
    Без зауважень
    • Продавець  StarLight

Катерино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Елена С***

Отличная гирлянда за такие деньги,юсб есть,светит круто

Переваги:
    Юсб

• Олексій Ф***

Все працює, батарейки в комплекті.
    Має режими постійного світла і миготіння.
    В цілому те, що і хотіли.

• Продавець  StarLight

Олексій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Юрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Довжина проводу з лампами: 10. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Жовтий

Купив на випадок блекаутів. Швидка відправка.

Переваги:
    Батарейки у комплекті, USB, багато режимів.
    Недоліки:
    Не виявив.
    • Продавець  StarLight

Юрій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Марта Л***

Дуже задоволена, гірлянди дуже гарно і ніжно виглядають, прийшли навість з робочими батарейками.

Переваги:
    все
    • Продавець  StarLight

Марта, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Олексій Ч***

Дуже оперативно відправили. Must have на Новорічні свята при відключеннях світла

Переваги:
    Батарейки у комплекті

• Лариса К***

Не смотря на скидку и промокод цена очень большая для гирлянды такого качества! Просто ужас!!! В описании сказано что есть USB и батарейки, но USB нет, только от батареек. Цвет заказывала холодный белый, а пришел синий. В преддверии праздников на таком товаре и столько отрицательных позиций(((. НЕРЕКОМЕНДУЮ!!!

Переваги:
    Недоліки:
    1. нет USB. 2. Цвет совсем не тот, что в заказе. 3. Качество
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам дня, Лариса! Скоріш за все це пересорт товару на складі, через що до Вас надійшла інша модель. Вибачаємось за незручності. З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер щодо вирішення цього питання та Вам буде відправлена заміна з безкоштовною доставкою. Будь ласка, очікуйте.

• Ярослав П***

Доставка швидка, все працює так як треба!

• Продавець  StarLight

Ярослав, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Денис С***

Незамінна річ при блекауті, приємна ціна та якість

Переваги:
    В комплекті вже були батарейки
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  StarLight

Денис, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Юлія Р***

Гарно світить, при відключенні світла те що треба.

• Продавець  StarLight

Юлія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Даниил Л***

Хорошая гирлянда, быстро доставили

Переваги:
    Хорошо светит
    • Продавець  StarLight

Данило, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Родіон

Купив для аварійного освітлення кімнати. Все відповідає опису, навіть є батарейки в комплекті, тож можна було перевірити роботу гірлянди одразу у відділенні Розетки.

Переваги:
    Світить. Батарейки у комплекті. Швидка обробка замовлення
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  StarLight

Родіон, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Олена Б***

Відмінна гірлянда. Тоненька і яскрава.

• Продавець  StarLight

Олена, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Ольга Ф***

Купила на випадок вимкнення світла, щоб орієнтуватися у кімнаті

Переваги:
    Відповідність фото і товару, швидке обслуговування
    Недоліки:
    Сама гірлянда делікатна, тож користуємося обережно) Випробування часом ще не пройшла, бо нещодавно придбала
    • Продавець  StarLight

Ольга, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Дмитро П***
    Переваги:
    Купував на минулий блекаут, добре послужила стрічка - непогано висвітлювало робочий стіл у темряві
    • Продавець  StarLight

Дмитро, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Дмитро П***