Відгуки покупців про Комплект Memo: кулер-вентилятор для смартфона MEMO FL05 та напальчники геймерські Memo Pro
Є в наявності
- Данил Щ***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Чудовий кулер
- Переваги:
- Е акумулятор на 700 mah так що не треба седиті биля розетки. Чудово охлаждае телефон, топ за свою ціну
- Артур М***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Хороший кулер для ігор дуже сильний тільки треба завжди грати без Чехов і його повнусть зарядити іграти в нормльні по температури в кімнаті і в комплект іде батончик приймемо.
- Переваги:
- Хороший 5з5
- Продавець Antloot
Артуре, дякуємо за ваш коментар! Чудово, що ви оцінили потужність кулера та наш солодкий батончик у комплекті) Вдалих вам матчів!)
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Працює зашибісь за свою ціну, поклали подарунки, короче топ
- Переваги:
- Поклали батончик
- Продавець Antloot
Володимире, дякуємо за відгук! Раді, що кулер та солодкий бонус вам сподобалися) Бажаємо вдалих ігор та лише перемог!)
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Все чудово працюе
- Продавець Antloot
Дмитро, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені роботою ігрового кулера. Вдалих вам ігор!)
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Крутий товар , дуже добре охолоджуй телефон та шкарпетки в подарунок дуже добре працюють.
- Продавець Antloot
Іване, дякуємо за зворотний зв'язок! Приємно, що і кулер, і подарунок стали у пригоді) Вдалих ігор!)
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Товар бомба працює так як треба
- Продавець Antloot
Романе, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що кулер MEMO FL05 працює на всі сто) Вдалих вам ігор!)
- Анастасія Я***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Все добре працює
- Переваги:
- .
- Недоліки:
- .
- Продавець Antloot
Анастася, дякуємо за відгук! Раді, що ігровий кулер чудово працює. Вдалих вам матчів!)
- Руслан В***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Куллер хороший,охлаждает,удобно что не нужно от провода сидеть,сколько ак держит не проверял но вроде как долго))
- Переваги:
- Беспроводной,держит долго))
- Недоліки:
- Не обнаружил)
- Продавець Antloot
Руслане, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені роботою кулера та його автономністю) Вдалих вам ігор!
- Юра К***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Свою функцію добре виконує)
- Продавець Antloot
Юрію, дякуємо за відгук! Раді знати, що кулер добре виконує свою функцію і ви задоволені покупкою) Вдалих вам ігор!
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Все добре працює. Гарний сервіс. Уважні продавці. Дякую.
- Продавець Antloot
Людмила, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені роботою кулера та нашим сервісом) Вдалих вам ігор!
- Давид С***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Все клас. І все підійшло.
- Продавець Antloot
Давиде, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені покупкою кулера та все підійшло) Вдалих вам ігор!
- Іван Л***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Все чудово
- Продавець Antloot
Іване, дякуємо за відгук! Раді, що все чудово та ви задоволені покупкою) Вдалих ігор!)
- Полина С***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Швидка відправка. Гарно упаковано. Все відповідає опису
- Продавець Antloot
Поліно, дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені швидкістю доставки та якістю пакування) Приємно, що кулер відповідає вашим очікуванням) Вдалих ігор!)
- Вінковський О***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Все добре працює
- Переваги:
- Все добре працює хвалю
- Продавець Antloot
Олександре, дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені кулером і все добре працює) Вдалих ігор!)
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Усе чудово
- Переваги:
- .
- Недоліки:
- .
- Продавець Antloot
Максиме, дякуємо за зворотний зв'язок. Раді знати, що все пройшло чудово і ви задоволені покупкою) Нехай користування приносить лише задоволення!
- Віктор А***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Швидка доставка. Чудовий товар, все відповідно опису. Все працює, задоволена замовленням.
- Продавець Antloot
Вікторе, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку) Нам надзвичайно приємно, що ви задоволені якістю кулера та швидкою доставкою) Тішимося, що товар повністю відповідає опису та чудово працює) Гарного вам користування та вдалих ігор)
- Дмитро Ф***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Все просто на вищому рівні , рекомендую
- Переваги:
- Ціна,якість, вічливий продавець
- Продавець Antloot
Дмитро, щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Нам неймовірно приємно, що ви оцінили якість товару та нашу роботу) Раді, що все пройшло на вищому рівні) Вдалих вам ігор)
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Дуже ввічливий продавець,уважний до деталей,все згідно опису.Купували на подарунок,тому важливо,що коробка ціла і неушкоджена.Дякуємо за солодкий гостинчик
- Переваги:
- Недоліки:
- Наче не має
- Продавець Antloot
Інно, щиро дякуємо за такий теплий та детальний відгук! Нам неймовірно приємно, що ви оцінили нашу уважність до деталей, особливо враховуючи, що кулер був на подарунок. Раді, що і ціна, і солодкий гостинчик вас порадували) Гарного користування та чекаємо знову)
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Чемний продавець! Все добре працює,дитина задоволена!! Дякую!рекомендую
- Продавець Antloot
Юліє, дякуємо за ваш відгук та рекомендацію! Нам дуже приємно, що дитина задоволена кулером. Звертайтеся ще)
- Крис С***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Дякую,все добре,дитина задовільна.
Дякуємо, що обрали нас!
Раді, що товар сподобався, а дитина залишилася задоволеною)
- Иван П***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Кулер отличный, с ним ещё 2 пары напальчников и батончик, все устраивает, покупкой очень доволен, продавцу огромное спасибо
- Переваги:
- Качество кулера, батончик
- Продавець GidGame
Іване, дякуємо за відгук! Раді, що кулер повністю вас влаштував, а додаткові напальчники й батончик стали приємним бонусом. Дуже приємно чути такі слова — гарного користування і стабільної гри!
- Богдан Т***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Вже доставили кулер і напальчники та ще в бонус шоколадний батончик. Вже протестував, дякую)))
- Продавець GidGame
Богдане, дякуємо за відгук! Раді чути, що і кулер, і напальчники вже в дії та залишили гарне враження. Приємно, що й бонус був до смаку. Гарного користування та тільки комфортної гри!
- Данило І***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Провів тести з замірами, користі нуль взагалі.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Не приносить користі
- Продавець Easy Gaming
Дякуємо за ваш відгук! Кулер Memo FL05 працює за принципом активного вентиляторного охолодження, тобто покращує відведення тепла від корпусу смартфона за допомогою потужного потоку повітря. Якщо ваш смартфон сильно перегрівається через тротлінг або має пластиковий корпус, ефект може бути менш помітним. Будемо раді допомогти вам знайти оптимальний спосіб охолодження! З вами зв'яжеться менеджер для запропоновання вирішення питання
- Кравцов В***
Які тести? На якому смартфоні? У що ви грали? Який матеріал корпусу смартфона? Ви грали на зарядці чи без? Від цього коментаря користі 0 взагалі. Жодного скріншота або конкретики.
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: Easy Gaming. Колір: Чорний
Кулер свою задачу робе але знин не вдобно грати
- Продавець Easy Gaming
Олексій, добрий день! Прикро що вам не зручно, можливо потрібно звикнути. При цьому це наймасовіший кулер починаючи із 2022 року і він має найбільшу кількість продажів у категорії.
Ви можете зробити повернення товару і ми запропонуємо іншу модель або повернемо вам грошові кошти! Зверніться через форму зворотнього зв'язку перейшовши на продавця! Дякуємо!
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Antloot. Колір: Чорний
Кулер дійсно корисний в іграх більше не лагає телефон не гріється товар заслуговує свою якість, ціну.
- Переваги:
- Якісний.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець GidGame
Романе, дякуємо Вам за те, що поділилися своїми враженнями
Будемо раді новим замовленням і з радістю порадуємо Вас ще ;)