- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір стільниці: Бетон. Ширина: 120. Глибина: 60
Гарне і надійне пакування. Дуже легкий монтаж, усе продумане. Стійкий, не хитається. Довжина саморізів (кріплення ніжок до столешні) безпечна, не проступають. Колір - сірий бетон гармонує з кухонною столешнею
- Переваги:
- Тільки плюси
Дякуємо Вам за відгук!
- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір стільниці: Дуб артизан. Ширина: 120. Глибина: 60
Якісний, стійкий, надійний стіл. Швидка відправка та приємна комунікація із продавцем.
- Продавець КАЙРОН
Дуже дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно. Користуйтесь із задоволенням!!))
- Светлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Ширина: 120. Глибина: 60
Приїхав добре запакований, до нього ще придбали табурети, вийшов чудовий набір
Дякуємо Вам за відгук!
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір стільниці: Бетон. Ширина: 120. Глибина: 60
Приїхав цілий, гарна стільниця, приємний колір, впишеться в будь яку світлу квартиру.
- Переваги:
- Прикрутила на болти, все чудово тримається, додаткове укріплення мені поки не потрібно.
- Недоліки:
- Було б добре якби були вже додаткові дірки на стільниці, щоб вставити шурупи, сама не ризикнула вкручувати.
- Продавець КАЙРОН
Дякуємо Вам за відгук! В комплекті до ніжок є саморізи. Вони легко вкручуються.
- Максим Ц***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір стільниці: Білий. Ширина: 120. Глибина: 80
Довго шукав саме такий стіл. Стіл добрий, великий. Добре був запакований. Рекомендую
- Продавець КАЙРОН
Доброго дня! Дякуємо за відгук!
- Аліна М***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір стільниці: Дуб Сан-Марино. Ширина: 120. Глибина: 60
Стол соответствует фото , качество очень хорошее, уракован был отлично, быстрая доставка и цена
Дякуємо за відгук!
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір стільниці: Білий. Ширина: 120. Глибина: 80
Довго придивлявся до різних моделей для кухні. Дуже задоволений.
- Переваги:
- Доставка була хорошою
- Продавець КАЙРОН
Доброго дня. Дякуємо за відгук та оцінку!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір стільниці: Бетон. Ширина: 120. Глибина: 60
Класний стіл, гарно запакований.
- Продавець КАЙРОН
Доброго дня. Дякуємо за відгук та оцінку!
- Володимир Л***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір стільниці: Дуб Таверна. Ширина: 120. Глибина: 70
Замовлення та доставка швидко . Гарний , дешевий стіл з повною комплектацією. Упаковка на вищому рівні, легко собирається , в наборі йде викрутка. Дякую. Рекомендую.
Дякуємо Вам за відгук!
- Ирина В***Продавець: КАЙРОН. Колір стільниці: Дуб Таверна. Ширина: 120. Глибина: 60
Рекомендую
- Переваги:
- Стол качественный,упакован был хорошо,цена адекватная
- Продавець КАЙРОН
Добрый день. Благодарим за отзыв!
- Наталия
У вас случайно нет фото стола вживую,хочется цвет посмотреть?