- ПетроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 12. Довжина: 2. Ширина: 12
Це саме та стрічка, яку я хотів придбати.
Мені вона дуже сподобалася і ціною і якістю. Золота середина!!!
Представник постачальникаПетро,
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Axent.
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 6. Довжина: 2. Ширина: 24
Цей двосторонній скотч просто м'яко кажучи поганий. Брав для різних DIY проектів, десь провід приклеїти, десь RGB стрічку до шафки на кухні, також на вікна захисну фольгу від сонця клеїв - тримає максимум 2-3 дні. Потім все відстає і відпадає. Годиться він хіба що для шкільних поробок для дітей. Приклеїли папірчик до папірця, здали і забули. На більше щось точно ні! НЕ рекомендую. Зовсім не тримає клейкий шар
- Переваги:
- Ціна і кількість
- Недоліки:
- Не тримає клейкий шар
Представник постачальникаВіталій,
Наша спінена стрічка підходить для оздоблювальних робіт, декору, виготовлення іграшок, використовується в дрібному побутовому ремонті, в офісі.
Для кріплення LED стрічки рекомендуємо використовувати спеціальну клейку стрічку, яка має в своїй назві "лед", т.к. там використовується більш міцніша клейка основа, а в нашій звичайна, яка не розрахована на "важкі" склеювання (тільки папір, легкий пластик (фігурки дитячі) і т.д.).
Дякуємо за відгук.
- Станіслава С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 12. Довжина: 2. Ширина: 12
- Гармаш А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 12. Довжина: 2. Ширина: 12
Отличный скотч , очень. Дешёвый и качественный
- Переваги:
- Качество, цена
- Недоліки:
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 6. Довжина: 2. Ширина: 24
Товар не соответствует описанию.
Выдали вспененный белый. А мне принципиально прозрачный нужен и именно сегодня.
Спасибо Розетке за мое потраченное время.- Переваги:
- 6 рулонов
- Недоліки:
- Не соответствует описанию по самому важному параметру.
Експерт RozetkaДоброго дня, Ігоре! Приносимо вибачення за помилку, інформація на сайті буде оновлена найближчим часом. Дякуємо за звернення.
- Олена М***
Дуже вибачаюсь, але це Ваша помилка!!!! на другому фото дуже гарно видно що він не Прозорий а Білий.
- Кирпич А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 8. Довжина: 2. Ширина: 18
Скотч - ужас! Просто нет смысла брать
- Олег
А что с ним?
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 12. Довжина: 2. Ширина: 12
Попробовал приклеить светодиодную ленту к стенке стола, не держит вообще, впустую потраченные деньги.
В названии написано "прозрачная", на самом деле белая.
- Максим Л***
белая защитная лента.
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 8. Довжина: 2. Ширина: 18
Клейкий слой белый. Хорошо липнет. Применила для детских развивающих игр.
- Переваги:
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 8. Довжина: 2. Ширина: 18
Клеящий слой белый (а не прозрачный, как в описании) имеет толщину 1 мм. Использовал для фиксации пластиковых кабель-каналов. На плитке, обоях и мебели держатся весьма прочно. Рулоны отлипают друг от друга с усилием.
- Переваги:
- Хорошо склеивает, недорогая
- Недоліки:
- Рулоны склеились в упаковке, не прозрачная
- Артюх Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 8. Довжина: 2. Ширина: 18
Чому в описі не йде мова про те, що скотч вспінений??? Якби про це було написано, я б не замовляла, такої кількості!
- Недоліки:
- Невідповідний опис
Эксперт RozetkaДоброго дня, Наталія! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Корольов М***
На фото видно, следующий раз берите: посилання
- Светлана
А скотч тут при чому, що ви одну зірку вліпили?
- Максим Е***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 12. Довжина: 2. Ширина: 12
Купував для кріплення LED стрічки, не тримає, слабкий клей.
- Переваги:
- Недоліки:
- Дуже слабкий клей
Представник постачальникаМаксим,
Наша стрічка 3110-A підходить для оздоблювальних робіт, декору, виготовлення іграшок, використовується в дрібному побутовому ремонті, в офісі.
Дякуємо за відгук.
- СветланаПродавець: Rozetka. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 6. Довжина: 2. Ширина: 24
Гарна зручна стрічка, купую тільки цієї фірми, клеїть без проблем папір, картон
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- З часом клей жовтіє
- МаксимПродавець: Rozetka. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 6. Довжина: 2. Ширина: 24
Хороший скотч, отлично справляется со своей задачей, крепкий, длинный. Цена соответствует качеству.
- Переваги:
- Качество, цена
- Недоліки:
- ПавлоПродавець: Rozetka. Колір: Білий. Кількість в упаковці: 6. Довжина: 2. Ширина: 24
Скотч це надзвичайно потрібна річ у будь-якому домогосподарстві. Ця модель надзвчиайно довговічна, а ще й до того недорога. Скотч міцний, надзвичайно клейки та досить довговічний. Користуватися ним зручно та легко. Я дуже рекомендую для Вас придбати саме цей скотч.
- Переваги:
- 1) Якісний 2) Міцний 3) Зручний 4) Недорогий