Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Геймерські кіберспортивні напальчники (шкарпетки) No Brand Choice для ігор на телефоні CoD 2 шт Синій

Оцінка користувачів 4.6/5

Дякуємо за відгук!

• Максим Ш***

Пришло все быстро

• Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Максим! Дякуємо за зворотній звʼязок та високу оцінку ! З Повагою ВелМаркет

• Руслан К***

Норм.

Переваги:
    Хорошие, стабильные напальчники
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Руслан! Дякуємо за зворотній звʼязок та високу оцінку! З Повагою ВелМаркет

• Артем Ф***

Дуже гарні

• Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Артем! Дякуємо за зворотній звʼязок та високу оцінку! З Повагою ВелМаркет

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

Замовляю даний товар вже втретє і минулого разу попалась одна з упаковок порожньою. Я при останньому замовленні написав продавцю щоб перевірили вміст упаковки, бо склалась така ситуація в минулому і продавець прислав мені на одну упаковку більше ніж я замовляв і по вигляду справді перевірили кожну на наявність вмісту. Щиро дякую продавцю за людяність! Дуже приємно здивували і підняли настрій! Слава Україні!

Переваги:
    Дуже якісний товар та справедливий продавець!
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за зворотній звʼязок та високу оцінку! З Повагою ВелМаркет

• Артем Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

Хорошие напальчники, мне нравится.

Переваги:
    Приятные, красивые
    Недоліки:
    Нетк
    • Продавець  ВелМаркет

• Віктор М***

Дитині все сподобалось

Доброго дня! Дякуємо за зворотній звʼязок та високу оцінку! З Повагою ВелМаркет

• Котюк Д***

топ крутые напальчники

Переваги:
    очень хорошо по экрану трутся
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Денис ! Дякуємо за зворотній звʼязок та високу оцінку! З Повагою ВелМаркет

• Олександр Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

Напальчники дуже хорошої якості, свою ціну коштують але є деякі але.

Переваги:
    Якість, швидка відправка
    Недоліки:
    Немає ніякого бокса для збереження
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Олександр! Даний тип напальчників має одне з найкращих упакувань, чому Ви вирішили що до них має бути бокс ? - Це лише збільшить вартість товару але ніяким чином не вплине на якість. Ми передамо Ваше побажання виробнику. З Повагою ВелМаркет

• Мирослав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

Перші кібер-носки які я купував, є затримка, більше тижня грав в них в МОВА, матеріал я думав буде більш чутливим, ніби в презику так би я описав свій досвід.

• Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Мирослав! Матеріал напальчників створений саме для того що б чутливість була більшою, та не стиралось покриття екрану та швидкого ковзання пальців. Можливо проблема з затримкою виникла через гігієну екрану, спробуйте протерти екран. Дякуємо

• Мирослав Г***

хех, на жаль ваша порада не допоможе мені, але буде в нагоді людям які не звертають уваги на чистоту свого дисплею

• Skrypnyk Y***

Топ

Переваги:
    Напальчники дуже якісні,користуюся більше місяця,сидить на пальці добре,та тканина приємна
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Ярослав ! Дякуємо за зворотній звʼязок та високу оцінку! З Повагою ВелМаркет

• Ярослав

Гарна якість!

• Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Ярослав! Дякуємо за зворотній звʼязок та високу оцінку! З Повагою ВелМаркет

• Марія З***
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

Заявлено 4шт, а в упаковці їх всього 3!!! Де ще один напальчник????

Недоліки:
    Замість заявлених 4шт в упаковці тільки 3шт
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Марія! Наш менеджер перегляне відео матеріали на складі комплектації і зв'яжеться з Вами протягом дня і оперативно надасть інформацію по даній ситуації яка виникла у нас вперше.Вибачте за незручності!

• Берденко А***

Качественные , сын доволен. Доставка быстрая

Доброго дня, Анастасия! Дякуємо за відгук та високу оцінку З повагою ВелМаркет

• Тетяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

Швидка доставка, рекомендую продавця. Товар все як на фото один в один, якість топ

Доброго дня, Тетяна! Дякуємо за відгук та високу оцінку. З повагою ВелМаркет

• Покрасен Е***
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

2 дні в користуванні і вони вже виглядають як тряпка. До цього купували сину дешевші, користувався майже рік і то вони краще виглядають. На вітер викинуті гроші.

Переваги:
    Недоліки:
    Якість жахлива
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня! Товар відповідає фотографії і всім заявленим характеристикам та має відповідну якість про що свідчить зворотній зв'язок інших покупців. Нам прикро що Вам не сподобався даний товар. Ви завжди можете перевірити замовлення на пошті. З Повагою ВелМаркет

• Іван З***

у мене також;(

• Продавець  ВелМаркет

Доброго дня! Якщо Ваш екран знаходиться в неналежному гігієнічному стані то звичайно через деякий час матеріал буде вбирати всебе все те що є на екрані. Напальчники створені для гри а не для протирання екрану. Дякуємо

• Тарас С***
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

Сенсорні напальчники прийшли вчасно, дизайн гарний, тканина приємна на дотик. Тестував напальчники на різних іграх, сидять зручно і водити по сенсору екрана дуже приємно, в цілому, рекомендую.

Переваги:
    Дизайн, зручні, приємна тканина, сенсор на дотик реагує чудово.
    Недоліки:
    Поки що не помітив
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Тарас ! Дякуємо за зворотній зв'язок та високу оцінку! З Повагою ВелМаркет!

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

Не знаю за что тут 200 грн. Цена завышена раза так в 4. По качеству шлак, после дня использования начали вылазить волокна, при том что никаких повреждений не было.

Переваги:
    Ну типо исполняют свою функцию
    Недоліки:
    Качество, цена
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Максим! Нам прикро що якість товару вас не влаштовує! Товар відповідає всім заявленим характеристикам і як Ви підкреслили повністю виконує свою функцію. Ви завжди можете перевірити товар перед отриманням на пошті. Дякуємо, з повагою ВелМаркет

• Любовь М***

Добрий день!
    Напальчнички купувала сину, він задоволений.
    Якісні, зручні, не скользять по екрану, практичні.
    Дякую.

Переваги:
    чудові
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Любовь! Дякуємо за зворотній зв'язок та високу оцінку! З Повагою ВелМаркет!

• Вита П***

Все супер

Недоліки:
    Нету
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня! Дякуємо за відгук та високу оцінку! З Повагою ВелМаркет!

• Влад щ***
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

Заказал напальчники уже идут 2 дня не кто не позвонил я так считаю что это развод

• Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Влад! Наш менеджер зателефонував по номеру який Ви вказали при замовленні Вашим батькам - в день замовлення, та підтвердив дані для відправки, ми відправили Ваше замовлення в той же день і так, доставка у Ваше місто займає 2 дні. Ми повторно звязалися з Вашими батьками та надали всю інформацію. Сьогодні Ваше замовлення повино буди у відділенні Нової Пошти. Дякуємо, з Повагою ВелМаркет

• Арсен Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

Заказав, і прийшло дуже швидко

Переваги:
    Все пророблено до маленької деталі

Доброго дня, Арсен! Дякуємо за високу оцінку! З Повагою ВелМаркет

• Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

Дуже якісно кльово на дотик пробував грав екран не потів

• Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Віктор! Дякуємо, за зворотній зв'язок та високу оцінку! Бережіть себе і своїх близьких ! З Повагою ВелМаркет

• Сапожник М***

Прийшли швидко, зроблені якісно

• Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Максим! Дякуємо, за зворотній зв'язок та високу оцінку! З Повагою ВелМаркет

• Михайло Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

все отлично, крутое оформлен, и вообще все супер

Переваги:
    все круто
    Недоліки:
    нету
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Михайло! Дякуємо за відгук та високу оцінку. З Повогою ВелМаркет

• Наталья

Все чудово .

Переваги:
    Відмінно

Доброго дня! Дякуємо за відгук та високу оцінку. З Повогою ВелМаркет

• Кирилл Г***

Всё отлично

Доброго дня, Кирилл! Дякуємо за відгук та високу оцінку! З Повагою ВелМаркет

• Вадим А***
    Продавець: ВелМаркет

Напальчники зроблені погано. З однієї сторони тканина йде рівно а з другої на бок прямо на середні пальця величезний шов це дуже сильно заважає і відволікає, логотип весь пошкребаний а через -неділю вони стали облазити. З ними неможливо грати, ставлю 2 зірки тільки за ціну і те що взагалі їх прислали.

• Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Вадим! Напальчники мають хорошу якість і чудово зарекомендували себе в різноманітних іграх про що свідчать сотні задоволених покупців! Ми врахуємо Ваші зауваження та надішлемо рекомендації на фабрику. Дякуємо за відгук. З повагою ВелМаркет

• Соколова С***
    Продавець: ВелМаркет

Всё круто

• Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Світлана! Дякуємо за зворотній зв'язок та високу оцінку! З Повагою ВелМаркет!