Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Портативний душ на акумуляторі туристичний з насосом для кемпінгу похідний переносний мобільний з датчиком температури для дачі вуличний тропічний з шлангом лійкою літній душ для військових 7800 mAh потужний OnePro Чорний 73962

Оцінка користувачів 4.95/5
на основі 43 відгуки
  • Ніна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Купила собі цей душ,але користуюсь тільки декілька днів, задоволена неймовірно,відром води можна прийняти душ у будь-який час

Переваги:
    Зарядка від павербанка
    Недоліки:
    Поки що немає
    • Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук і довіру до товару. Раді, що душ виправдав очікування та зручний у використанні, а можливість заряджати від павербанка для вас корисна. Нехай служить довго та дарує комфорт у будь-яких умовах. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.

• Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Душ брали для військових. Зручний, компактний. Довго тримає заряд. Рекомендую.

Переваги:
    Наявність дисплея з зарядом та температурою. Також наявність вимикача води на сифоні. Легкий в обслуговуванні.
    Недоліки:
    Наразі не виявлено.
    • Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що душ виправдав очікування, зручний у використанні та добре тримає заряд, а функції дисплея та вимикача виявилися корисними. Дякуємо за рекомендацію та довіру. Бажаємо надійної та комфортної експлуатації.

• Виктор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Працює поки що добре. Відчуття чистоти після душу...

Переваги:
    Працює добре
    Недоліки:
    поки не виявив
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що душ працює добре та дарує відчуття чистоти й комфорту після використання. Дякуємо, що обрали саме цю модель для відпочинку та поїздок. Бажаємо надійної роботи пристрою та приємного користування надалі!

• Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Хочу відмітити уважне ставлення постачальника .Були питання на початку роботи. Звернулись до постачальника, який оперативно запропонував вирішення питання.

Переваги:
    Отримали душ. Працює як і очікували.
    Недоліки:
    відсутність інструкції на українській мові.
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку нашого душу, а також за те, що відзначили роботу постачальника. Раді, що товар працює так, як очікували. Зауваження щодо відсутності інструкції українською мовою вже взято до уваги. Бажаємо вам зручного та приємного користування.

• Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

У перший же день на дачі, яка поки без душу, помилися втрьох. На другий день після дощів і покатеньках на велосипедах, мили велосипеди. Річ дуже корисна!

Переваги:
    Сучасний, зручний, корисний
    Недоліки:
    поки не бачу
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за такий теплий відгук і високу оцінку! Раді, що душ став у пригоді і для відпочинку на дачі, і для догляду за велосипедами. Це якраз те, для чого він створений. Бажаємо й надалі зручного та приємного користування нашим товаром!

• Наталія З***

Хороша річ для дому.й

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого душу на акумуляторі. Раді, що товар підійшов і виявився корисним у домашньому використанні. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай душ служить довго та дарує комфорт у щоденному користуванні.

• Олександр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Супер дуже добре виконує свої завдання

• Роман Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Досить довго тримає заряд. Чудовий вибір

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Приємно, що душ тримає заряд достатньо довго і виправдав очікування. Раді, що обрали саме цей товар. Нехай користування буде комфортним як у поїздках, так і на дачі, та дарує вам максимум зручності щодня.

• Наталія В***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Чудовий душ! Для дачі, відпочинку на природі чи відсутності гарячої води- те що треба. Заряду вистачає на довго, тиск води хороший, регулюється кнопкою.

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за такий теплий відгук та високу оцінку нашого душу! Раді, що він став у пригоді на дачі та під час відпочинку, а заряд і тиск води повністю відповідають вашим очікуванням. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо приємного й комфортного користування.

• Олена С***

Чудовий душ. Швидка доставка. Я повністю задоволена

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що душ виправдав очікування, а доставка була швидкою і зручною для вас. Дякуємо, що обрали саме цей товар серед інших варіантів. Нехай душ служить довго та дарує комфорт у поїздках, на дачі й у будь-яких умовах.

• Леся П***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Хочу доповнити відгук,Душ просто супер. Дуже сподіваюся що вистачить надовго.

Переваги:
    Два режими, функції виконує на всі %. Надовго хватає заряду.
    • Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо, що доповнили свій відгук і поділилися враженнями від душу. Приємно чути, що функції та час роботи повністю відповідають очікуванням. Раді, що товар виправдав довіру. Бажаємо, щоб пристрій служив довго та дарував комфорт у будь-яких умовах.

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Дуже корисна річ. Замовила коли котельню зупинили на тех. обслуговування на два тижні. Вибір зупинила на цій моделі і не жалкую. Дякую продавцеві за швидку доставку. Приїхав заряджений, тож відразу мала змогу його протестувати. Використовувала його три рази, за цей час рівень заряду не змінився.

Переваги:
    Показує рівень заряду, температуру води. Має два режими напору води. Компактний.
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за такий детальний відгук та вибір нашого душу OnePro. Раді, що він став у пригоді під час відключення та виправдав очікування щодо зручності, автономності й функцій. Нехай і надалі служить надійно вдома, на дачі чи в поїздках, даруючи комфорт у будь-яких умовах.

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Напір води достатній як для портативного душу. Акумулятора вистачає надовго, дійсно є два режими тиску, є присоски до поверхні внизу блоку. З мінусів - не такий сильний напір, як у стаціонарного душу, але для своїх задач більш ніж достатньо!

Переваги:
    все згідно опису
    • Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за детальний відгук та високу оцінку товару. Раді, що душ відповідає опису та добре виконує свої задачі, а акумулятора вистачає надовго. Ваш коментар щодо напору врахуємо. Бажаємо комфортного користування й приємних поїздок та відпочинку!

• Анастасія З***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Рекомендую однозначно. Річ добротна .

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що душ виправдав очікування та справив приємне враження. Вдячні за рекомендацію – це допомагає іншим покупцям зробити вибір. Бажаємо комфортного користування та тільки приємних вражень від покупки!

• Николай Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Все работает хорошо нареканий нету

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що портативний душ працює добре та повністю виправдав очікування. Ваша довіра дуже цінна. Нехай пристрій надійно служить у поїздках, на дачі та в будь-яких умовах, де потрібен зручний та мобільний душ.

• Анна

Швидка доставка!

Переваги:
    Покупкою задоволена !
    • Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що доставка була швидкою, а покупка виправдала очікування. Нехай портативний душ служить довго та зручно в поїздках, на дачі й під час відпочинку. Завжди відкриті до нових замовлень від вас.

• Люба Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Дякую за душ, за швидку доставку. Одразу спробували як працює. Все дуже добре. Ми задоволені.

Переваги:
    Можна брати з собою в дорогу.
    • Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та за те, що обрали наш портативний душ. Дуже приємно, що доставка була швидкою, а робота душу повністю виправдала очікування. Раді, що він зручний у дорозі та приносить користь. Бажаємо комфортного користування і вдалих поїздок!

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Работает стабильно, лёгкий, простой в использовании. Можно использовать по хозяйству как погружной насос для перекачки воды.

Переваги:
    Полностью соответствует заявленным характеристикам
    Недоліки:
    Не обнаружил
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що душ повністю виправдав очікування, працює стабільно та виявився корисним не лише в подорожах, а й по господарству. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо вам зручного й довгого користування.

• Ніна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Маленький, легенький та зручний в користуванні, подобається, вкидається в відро з водою і працює,заряджається швидко

Переваги:
    Швидко доставка, необхідна на літо річ
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що душ виявився компактним, легким і зручним у користуванні, а доставка була швидкою. Цінуємо ваш вибір нашого товару. Нехай портативний душ надійно служить у поїздках, на дачі та під час відпочинку на природі.

• Богдан

Все чудово працює

Переваги:
    Автономність
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що портативний душ добре працює та виправдав очікування щодо автономності. Нехай користування буде зручним і приємним у будь-яких умовах.

• Олег А***

Всё работает

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що портативний душ працює належним чином і виправдав очікування. Бажаємо зручного користування під час поїздок, кемпінгу чи на дачі.

• Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Швидко прийшов, все гарно упаковано. Перевірку пройшов теж на ура. Супер, не шкодую, що придбала.

• Олексій М***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Те що треба для військових

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Прийшов бистро. Протестував - працює.

Переваги:
    Компактний. Зручний для дачі
    Недоліки:
    Дуже жорсткий шланг. Треба міняти на щось інше
    • Продавець  kidsDM

• Володимир Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Very nice very cool…для військових те що треба)

• Світлана Ф***

Все працює, покупкою задоволена

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Користуємось тиждень, нарікань немає.

Переваги:
    Гарна якісь

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Замовляла для чоловіка військового. Він дуже задоволений. Дозволяє помитися в польових умовах. Душ виглядає добротно, зібраний якісно, приємно брати в руки. Поки що користувався лише пару разів, на 1 раз йшло близько 5% заряду, тож батареї має вистачити десь на 18-20 разів помитися. Водичку подає теж економно, щоб освіжитися вистачить 5-6 л, щоб добре помитися - відра води. В мирні часи планує брати з собою в поїздки на риболовлю.

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Вадим З***

Клас

• Леся П***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Гарно запакований,ще не користувалися,побачим на скільки хватить

Переваги:
    Гарний товар

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

У використанні, декілька тижнів, працює все відмінно, заряд тримає добре.

• Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Товар отримав швидко. Комплектація відповідає опису товару та фото від продавця. Все працює

• Елена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Довго обирала і рада, що зупинилась на цій моделі. В захваті від душу - компактний, але дуже потужний, і красивий : )) Повність відповідає опису! Вдячна за швидку відправку! Буду користуватись із задоволенням! РЕКОМЕНДУЮ : ))

Переваги:
    Зручний, компактний, ергономічний. Виконує всі заявлені функції!
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  kidsDM

• Інна А***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Працює добре, напор води достатній, дуже зручний для використання.

Переваги:
    Працює добре

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Замовила душ, все як описано
    Набір води добрий.Температуру води навряд показує точно, поки що працює

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Товар отримав швидко. Комплектація відповідає опису товару та фото від продавця. Ще не використовував.

Переваги:
    Відповідає опису від продавця
    • Продавець  kidsDM