Відгуки покупців про Віброплатформа для схуднення тренувань вібраційний тренажер атицелюлітний для фітнесу схуднення та зміцнення м'язів з багатьма режимами тренувань із еспандерами пультом дисплеєм
- Екатерина Ц***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Покупкою задоволена на всі 100%
- Переваги:
- Компактна
- Эдуард Г***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Віброплатформа дуже сподобалась! Якісно зроблена, стійка, працює тихо та має достатньо режимів і рівнів інтенсивності, щоб підібрати комфортне навантаження. Керування просте й зрозуміле, пульт працює добре. Після тренування відчувається приємна робота м’язів і легкість у тілі. Окремо сподобався компактний розмір — не займає багато місця, тому зручно користуватися вдома. За свою ціну чудовий варіант.
Вітаємо, Эдуард!
Дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою.
Бажаємо приємного користування, і будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Платфору доставили швидко, працює добре. Дякую!
Вітаємо, Елена!
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Все супер !!!
Дякую- Переваги:
- Тихий, без запаху
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець Принцеса Діана
Вітаємо, Інна!
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Все сподобалось,прислали швидко.ПРАЦЮЄ ДОБРЕ.Сподобалось займатися на ній усій родині.
- Переваги:
- Все працює
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець Принцеса Діана
Вітаємо, Оксана!
- Евгения П***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Боже,це просто кайф!!! Я в захваті, я беззаперечно і наполегливо рекомендую.
Вітаємо, Євгенія!
- Яна Б***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Класна штука, дякую! Тільки не зрозуміла до чого тут еспандери і як їх застосовувати
- Переваги:
- Гарна вібрація і лімфодренаж
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець Принцеса Діана
Вітаємо, Яна!
Дякуємо за відгук!
Еспандери на віброплатформі потрібні для того, щоб під час тренування одночасно працювало все тіло:
Поки платформа вібрує і задіює м'язи ніг, сідниць та пресу, за допомогою еспандерів ви можете виконувати вправи на біцепс, трицепс та плечі.
Вони допомагають стабілізувати тіло та впевненіше тримати баланс під час інтенсивних режимів вібрації.
Поєднання вібросигналу та опору гуми змушує м'язи працювати у два рази інтенсивніше, що прискорює спалювання калорій та покращує тонус шкіри.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Покупкой довольна на все 100%. Спасибо за быструю доставку и за удовольствие доставленное платформой. Жду хороших результатов от тренировок.
- Переваги:
- Очень тихая .
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець Принцеса Діана
Вітаємо, Ольга!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Для мене працює краще за лімфодренажні масажі
Поки просто роблю перерву під час робочого дня і стою на стандартній програмі по 10хв. Набряки нижньої частини зменшилися, ноги після використання червоніють, лімфоток вочевидь підтримувати допомагає- Переваги:
- Легко використовувати, займає мало місця, допомагає з застоями лімфи та води від сидячої роботи і тд
- Недоліки:
- Не виявлено, хіба запах пластику перший час
- Продавець Принцеса Діана
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Все вчасно! Справний, не сильно шумний!
- Недоліки:
- Все добре
- Продавець Принцеса Діана
Вітаємо, Олена!
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Чудова річ. Працює справно.
Вітаємо, Наталія!
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Дуже крута платформа !!! Дякую продавцю за швидку відправку!
Користуюсь кожен день - рекомендую- Переваги:
- Класно що можна займатись з музикою. Не шумна
Вітаємо, Олена!
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Гарний тренажер для дому. Добре працює як масажер для всього тіла розбиваючи застої рідини в організмі.
Вітаємо, Наталія!
- Екатерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Рекомендую даного продавця.
- Переваги:
- Платформа прийшла вчасно, все працює, розібратися можна навіть без інструкції. Менеджер зразу після отримання написала в месенджер для допомоги в налаштуванні.
Вітаємо, Екатерина!
Дякуємо вам за рекомендацію та довіру!
Щиро раді, що платформа прибула вчасно, а її налаштування виявилося простим і зрозумілим. Нам також приємно знати, що супровід менеджера був корисним для вас. Бажаємо комфортного користування та чудових результатів!
Якщо у майбутньому виникнуть будь-які запитання, ми завжди раді допомогти.
- Алла Ц***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
дуже вдячна за обслуговування. Швидко, без пошкоджень, те, що хтіла. Дуже гана платформа. Менеджер турботлива, цікавиться, чи все добре. Дякую і рекомендую.
- Переваги:
- зручно, якість висока
Вітаємо, Алла!
Дякуємо вам за такий теплий відгук!
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою, швидкістю доставки та нашим сервісом.
Щиро дякуємо за рекомендацію та будемо раді бачити вас знову!
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Дуже крута штука, прям рекомендую!!!!
Вітаємо, Наталья!
Дякуємо за такий емоційний відгук!
Нам дуже приємно, що віброплатформа вам сподобалася. Ваші рекомендації — найкраща оцінка для нас. Бажаємо, щоб тренування й надалі приносили задоволення, гарне самопочуття та чудові результати!
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Выждал паузу для испытания данной платформы и пишу свои впечатления: мышцы расслабляет хорошо, особенно после нагрузок, лимфу разгоняет (проверено на себе и жене) главное регулярно использовать каждый день и результат будет сто процентов) спасибо продавцу за оперативность отправки в общем для домашнего использования точно рекомендую!!!
- Переваги:
- Помогает снять напряжение в конце дня и снимает отечность
Вітаємо, Максим!
Дякуємо за такий детальний і позитивний відгук!
Дуже приємно чути, що платформа добре допомагає вам у відновленні після навантажень, сприяє розслабленню м’язів і зменшенню набряків. Особливо цінно, що ви відзначили ефект при регулярному використанні та задоволені результатом як для себе, так і для родини.
Дякуємо за довіру та рекомендацію — бажаємо приємного і ефективного користування!
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Дуже зручна та якісна платформа. Працює дуже добре. Рекомендую однозначно.
- Переваги:
- Якість, функціональність
Вітаємо, Віталій!
Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Дуже приємно знати, що платформа виправдала ваші очікування та ви задоволені її якістю й функціональністю. Бажаємо комфортного користування та будемо раді бачити вас знову!
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Дуже класна платформа) ефект дійсно відчутний, з'являється легкість в тілі.
Замовлення швидко й надійно відправили)
Дякую!- Продавець Принцеса Діана
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що платформа вам сподобалась і ви відчули позитивний ефект.
Бажаємо подальшого комфорту і гарного користування!
- Людмила Ф***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Платформа супер! Все подобається... Головне регулярно користуватись, тоді результати одразу помітні... Багато програм, всі по різному працюють, ще всі не випробувала, взагалі дуже задоволена покупкою!
Вітаємо, Людмила!
Дякуємо вам за такий чудовий відгук!
Дуже раді, що віброплатформа вам подобається і ви вже помічаєте позитивні результати. Ви абсолютно праві — регулярність дає найкращий ефект.
Бажаємо вам приємних занять і ще більше гарних результатів!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Чудова платформа
Вітаємо, Олександр!
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що ви задоволені покупкою та віброплатформа чудово працює.
Бажаємо приємного користування і нехай служить довго!
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Чудово працює
Вітаємо, Андрій!
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що ви задоволені покупкою та товар чудово працює.
Бажаємо приємного користування і нехай служить довго!
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Отримала товар в найкоротші терміни, сама віброплатформа працює без нарікань. Вже після першого заняття відчула легкість в ногах, набряки стали меншими. Буду користуватись і надалі
- Переваги:
- Швидка доставка
Вітаємо, Яна!
Дякуємо вам за такий приємний відгук!
Дуже раді, що віброплатформа вам сподобалась і вже з перших занять відчуваєте позитивний ефект. Бажаємо приємного користування, гарного самопочуття та чудових результатів!
Дякуємо, що обрали нас.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Дуже задоволена покупкою віброплатформи! Все прийшло швидко, якісно запаковане, без жодних пошкоджень. Товар повністю відповідає опису та в ідеальному робочому стані.Окремо хочу відзначити гарне обслуговування — продавець приємний, відповідальний і швидко реагує на запитання.
Користуюсь із задоволенням, однозначно рекомендую!- Недоліки:
Вітаємо, Тетяна!
Дякуємо вам за такий приємний і детальний відгук!
Раді, що віброплатформа прийшла швидко, була якісно запакована та повністю відповідає вашим очікуванням. Особливо приємно чути, що ви задоволені обслуговуванням — для нас це дуже важливо.
Користуйтеся із задоволенням і дякуємо за рекомендацію!
- Євген З***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Все чудово товар відповідає потребам, дякую.
Вітаємо, Євген!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що віброплатформа повністю відповідає вашим потребам і ви задоволені. Користуйтеся із задоволенням.
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Дуже дякую за поатформу. Дуже швидко прийшла. Все подобається .
- Переваги:
- Все працює на вищому рівні.
- Недоліки:
- Недоліків не має
- Продавець Принцеса Діана
Вітаємо, Тетяна!
Щиро дякуємо вам за відгук і приємні слова! Нам дуже важливо, що платформа вам сподобалась і повністю виправдала очікування.
Бажаємо Вам приємного та ефективного користування і надалі!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Платформа виявилася дійсно дієвою. Для тих, хто багато сидить, має проблеми з набряками і не може відвідувати фітнес-тренування - чудова альтернатива. Буквально через 30 секунд уже відчувається рух лімфи, особисто у мене. Шкіра на ногах навіть трохи румʼяніє. Платформа працює!!!
- Переваги:
- Ціна, розмір, вага
- Недоліки:
- Поки що немає
- Продавець Принцеса Діана
Добрий день, Наталія! Щиро дякуємо відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Дар'я Т***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: Антрацит
Швидка доставка, працює чудово.
Вітаємо, Дар'я!
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що доставка була швидкою, а віброплатформа працює чудово. Користуйтеся із задоволенням!
- Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group
Працює добре, поки що все подобається. Написати про переваги та недоліки не можу, адже це перший мій досвід знайомства з подібним пристроєм, порівняти ні з чим
- Продавець UA National Group
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що віброплатформа вам сподобалась і перше знайомство з нею залишило приємні враження.
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group
Купувала собі для лімфодренажу, а виявилось, що вона багатофункціональна, урізноманітнила мої тренування!
- Переваги:
- Гарно трясе різні режими, керується пультом.
- Продавець UA National Group
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що віброплатформа стала корисним доповненням до ваших тренувань і відкрила більше можливостей для занять.
- Михайлова М***Відгук від покупця. Продавець: EasyMart. Колір: Чорний
Отримала 20.07, а 07.08 при ввімкненні в розетку біля кнопки вмикання заіскрило і пішов запах горілого, відповідно використовувати її неможливо і небезпечно.
- Переваги:
- Недоліки:
- Термін експлуатації всього 2тижні
- Михайлова М***
Досі ніхто не зв'язався для вирішення проблеми...шкода потрачених коштів
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: EasyMart. Колір: Чорний
Класна штука! Після тренування те що треба! Не робила заміри щоб оцінити ефективність щодо набряків, але босоніжки які завжди передавлювали ноги, зараз навіть не лишають слідів! Користуюся місяць, тричі на день по 10 хвилин. Поки нарікань жодних. Але майте на увазі що якщо лишите включеною, вранці можна прокинутись від того що до вбудованої в платформу колонки підключився сусід))))
- Переваги:
- Компактна, потужна, багато режимів
- Недоліки:
- За перший місяць користування - не знайшла
- Продавець EasyMart
Дякуємо за ваш відгук, з повагою EasyMart.
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Відправили швидко, простий в використанні. Відповідає ціна - якість
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: ShemUA. Колір: Чорний
Купила эту виброплатформу пару недель назад, в основном чтобы разгонять кровь и лимфу после целого дня сидячей работы за компьютером. как помощник, в борьбе за подтянутое тело — это то, что нужно!
Занимаюсь 15-20 минут каждый день, обычно утром. Ставлю среднюю скорость и обязательно делаю легкие упражнения: полуприседания, пружиню на ногах или просто держу баланс. Ощущения приятные — мышцы разогреваются, чувствуется покалывания о прилива крови. Самый главный плюс для меня — утренняя отечность уходит моментально, лицо и ноги сразу «сдуваются», появляется куча энергии. Кожа на бедрах, как по мне, заметно подтянулась.
Пульт в комплекте — это очень удобно. Не нужно постоянно нагибаться к экрану во время работы платформы: нажала кнопку, добавила скорость или сменила программу.
Не стойте на прямых ногах! Колени всегда должны быть слегка согнуты (позиция «лыжника»). Прямые ноги передают вибрацию напрямую в суставы и позвоночник, появляются неприятные ощущения.
Реально гоняет лимфу, убирает утреннюю отечность, подтягивает кожу. Плюс, занимает мало местаа.Ножки, мягкие присоски, во время работы не скользят и не шумят, не мешают соседям снизу.- Переваги:
- Классно
- Продавець ShemUA
Щиро дякуємо вам за такий змістовний відгук! Раді, що віброплатформа вдало доповнила щоденну активність, бажаємо приємного використання!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Моя прєлєсть ! На 1 швидкості трясе тіло, м'язи, просто супер ! Після травми бігова та сильні навантаження мені не підходять, а після цієї штуки відчуття дуже добрі, хто має змогу заміряйте рівень кисню після платформи бо здається теж покращується. Єдине питання скільки це щастя пропрацює якщо рік, то вже добре.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Темно-сірий
Дружина дуже задоволена, вмикає кожного дня і дивиться Netflix. Зручно, що займає не багато місця.
Я спробував, мені також сподобалось як легкий масаж:)- Переваги:
- Компактний
Класно що є уже готові програми
Прикольно, що можна підключити телефон і ввімкнути музику
Приємна ціна
Зібрати і ввімкнути було легко і зрозуміло - Недоліки:
- Еспандери дуже слабкі, я би докупив окремо сильніші, але для дружини норм.
Не вистачило окремо інструкції до пульта, яка кнопка за що відповідає, і довелось кожну пробувати щоб розібратися