Відгуки покупців про Набір 2 мішка для прання взуття та кросівок, сірий мішок для делікатного прання, чохол для прання взуття та кросівок, сумка для взуття у пральну машину, мішок для прання
Немає в наявності
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: LEWAJN. Кількість в упаковці: 2. Колір: Жовтий
Прав у мішках кросівки, результатом задоволений.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: LEWAJN. Кількість в упаковці: 2. Колір: Сірий
На жаль, один із язичків на одному з мішків закороткий і не закриває бігунок під гумкою, через що барабан пральної машини не захищений від ударів і можливих пошкоджень.
Невже так важко перед відправленням перевірити товар і відправити покупцеві якісний?! Це ж так просто! Тим більше, різницю між мішками видно неозброєним оком!
Особливо зараз, коли за кожного клієнта потрібно боротися. Не раджу купувати у цього продавця!- Переваги:
- Недоліки:
- один із язичків на одному з мішків закороткий і не закриває бігунок під гумкою
- Продавець LEWAJN
Дякуємо за ваш відгук. Але цей «язичок», про який ви пишете, призначений лише для того, щоб тримати його рукою під час застібання блискавки. Барабан захищає саме гумка, під яку ховається бігунок, і, судячи з вашого фото, вона є справною.
- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: LEWAJN. Кількість в упаковці: 2. Колір: Сірий
Зручно, що взуття захищене і пральна машина теж. Після першого використання полізла тканина біля застібки, невпевнена, що довго послужить.
- Переваги:
- Виконує свою функцію
- Недоліки:
- Слабенькі шви та матеріал пошиття.
- Наталья Р***Відгук від покупця. Продавець: LEWAJN. Кількість в упаковці: 2. Колір: Жовтий
Очень удобно стирать обувь ! Отлично что два чехла , стирала сразу две пары . По машинке не билось и отстирались замечательно!
- Недоліки:
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: LEWAJN. Кількість в упаковці: 2. Колір: Сірий
Товар супер, все прийшло дуже швидко, рекомендую!
- Недоліки:
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Норм
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Який може бути коментар, коли замовляла сірий, отримала жовтого кольору мішок? Розчарована.
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
швидка доставка
- Переваги:
- Якість за такі гроші нормальна, після першого прання мішок залишився цілим.
- Недоліки:
- Замовляла сірого кольору, а прийшов жовий, різниця в ціні
- Яна Ж***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Доброго дня замовляли сірий колір прийшов жовтий
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
З функцією вибору кольору обрала саме сірі мішки, прислали жовті і повідомили що колір , як виявилось обирати не можна
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Крутая штука для стирки кроссовок без заморочек
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
не думала що буду так часто користуватись, але реально зручно
- Діана Б***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
прала кеди, після прання виглядають нормально, нічого не розлізлось
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Добре, що є цей мішок, бо тепер взуття не плаче після прані і машинка не страждає. Просто і зручно, раджу!
- Ростислав Я***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Під час прання кросівки не стукали сильно, машинка не шуміла як раніше
- Переваги:
- захищає барабан
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
прала не тільки взуття а ще і мʼяку іграшку, все ок
- Переваги:
- універсальний
- Тимур К***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
мішок норм щільний, не тонкий як буває, відчувається що не одноразовий
- Переваги:
- міцний матеріал
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
раніше боявся кидати взуття в машинку, тепер спокійно. мішок реально виручає
- Борис Я***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
простий мішок але дуже потрібний, тепер не переживаю за машинку
- Орися К***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Користуюся мішком для прання обуві, він добре захищає взуття від пошкоджень у машині. Прання проходить ефективно, матеріал міцний і зручний у користуванні.
- Ксения О***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
прала кросівки в цьому мішку, все ок, не бились об барабан і форма норм залишилась
- Переваги:
- захищає взуття
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Продайчик. Кількість в упаковці: 1. Колір: Жовтий
Класний мішок, уже випробувала.
Вмістила 2 пари кросівок, невеликих 36 розміру.
Але думаю краще буде якщо в кожної пари буде свій мішок.
Кросівки білі, було хвилювання, щоб неаолиняв жовтий мішок
Все добре. Дякую.- Недоліки:
- Трохи заслабка блискавка, є сумніви в її довговічності.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Товар отримала швидко, все чудово.
- Переваги:
- Товар відповідає опису, усе оперативно відправлено
- Недоліки:
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Постоянно расстегивается замок.
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Все супер
- Кароліна К***Відгук від покупця. Продавець: A-More. Кількість в упаковці: 1. Колір: Сірий
Все зроблено швидко. Мішок якісний. Сьогодні вже користуюсь. Дуже задоволена. Рекомендую і продавця, і вироб. Тільки маленька порада, при пранні використовувати ще рушник, як і вказали в інструкції.
- Переваги:
- Все сподобалось