Картка Rozetka

Відгуки покупців про Нашийник Provet PROFILINE для котів та собак інсектоакарицид зелений 35 см

Оцінка користувачів 3.35/5
на основі 44 відгуки
  • Олена К***

Нашийник підійшов

Переваги:
    Розмір
  • Олексій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добре тримається. При контакті з нашийником відсутність алергічної реакції. Надягли після обробки від бліх. Так як кіт гуляє на вулиці, кліщів ловить. З нашийником два-три може спіймати. До нашийника було більше кліщів

Переваги:
    Недоліки:
    Кліщі потрапляють.
  • Анастасія П***

Гарний нашийник.
    Алергії не було, блохи повтікали))

Переваги:
    Функції виконує
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Ирина У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний колір, не ростібаеться.
    Не допомагає від блох від слова зовсім, марна покупка.

Переваги:
    Гарний колір
    Недоліки:
    Не допомагає зовсім

Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Переслали на виробництво для розгляду та вживання заходів.
      Гарного дня!

• Олег Ц***

Своїх грошей коштує.

Переваги:
    Допомагає
  • Поліщук І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює. Наявність запаху треба враховувати.

Переваги:
    Дійсно працює. І відносно довго.
    Недоліки:
    Сильний запах.

Доброго дня! Нам дуже приємно знати, що продукція бренду PROVET змогла подарувати вам трохи приємних вражень. Із задоволенням будемо радувати вас і надалі!

• Сергій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Так як весна почалася раніше, ошійник на собачці рівно місяць. За місяць три клеща спіймали. Не купуйте він чомусь не працює.

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює

Добрий день. Дякуємо за відгук. Направили Вашу скаргу на виробництво для розгляду.
      Гарного дня!

• Мария З***

Все хорошо. Рекомендую.

Добрий день! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда PROVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!

• Наташа М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не допоміг зовсім, до того ж в улюбленця жахлива алергія! Виглядає як опік! Зняли через тиждень використання, тепер лікуємо рани навколо шиї.
    Блохи як були, так нікуди і не зникли.

Переваги:
    Недоліки:
    Алергія, погано фіксується на шиї, кіт розтягнув і застряг нижньою щелепою.

Доброго дня. У боротьбі з блохами дуже вагомо застосовувати одночасну обробку тварини та обов'язково приміщення, де тварина утримуються. Для повного усунення проблем пов'язаних з блохами, необхідно проводити не одноразову обробку приміщення. В арсеналі ТМ ProVet для приміщення є Інсектостоп спрей та PROFILINE спрей. Ветеринарний протипаразитарний нашийник PROFILINE треба використовувати згідно листівки-вкладки, а саме: Не застосовувати цуценятам та кошенятам віком до 12 тижнів.
      Не застосовувати хворим і ослабленим тваринам, а також тваринам, чутливим до складників препарату.
      Не застосовувати тваринам із захворюваннями шкіри та ушкодженнями шкірного покрову. Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас. Якщо у Вас залишилися питання, будемо раді відповісти. Бажаємо гарного дня.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Категорично не рекомендую, ефекту 0, як були блохи й кліщі так і залишились.

Переваги:
    Які можуть бути переваги в засобу що не діє?
    Недоліки:
    Недіє!

Добрий день! Дякуємо за Ваш коментар. Нашийник протипаразитарний PROVET ПрофіЛайн для котів та собак пройшов державну реєстрацію та обов'язкову процедуру випробувань. Ефективність нашийника доведена та підтверджена у ході досліджень. ТМ PROVET представляє на ринок ветеринарних препаратів лише зареєстровані засоби. Якщо у Вас залишилися питання, будемо раді відповісти. Бажаємо гарного дня!

• Павло Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий ошійник для кішок. Наша носить, паразитів не видно. Дякую.

Переваги:
    Український виробник, кішка носить, все норм- паразити відсутні.
    Недоліки:
    Мабуть нема !

Добрий день! Нам дуже приємно читати такі відгуки. Ми дійсно цінуємо кожного клієнта і їх улюбленців, тому докладаємо максимально зусиль, щоб створювати препарати, які максимально ефективні та безпечні. Такі відгуки надихають працювати ще краще!

• Ірина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вже не вперше купую коту нашийник від бліх у Розетці. Радує адекватна ціна. Завжди є в наявності. Претензій немає.
    Дякую Розетці за роботу.

Переваги:
    Товар в порядку. Прийшов вчасно.
    Недоліки:

Добрий день! Дякуємо за такі теплі слова. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда ProVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!

• Вікторія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нашийник зручний у використанні, швидко відправили. Тільки почали користуватися, то 5 зірок за сервіс. Сам нашийник ще не можу оцінити.

Доброго дня, Вікторія! Нам дуже приємно читати такі відгуки. Ми дійсно цінуємо кожного клієнта і їх улюбленців, тому докладаємо максимально зусиль, щоб створювати препарати, які залишають лише приємні враження. Дякуємо, що помічаєте і відзначаєте!

• Юлія Ч***

У 2 котов из 3 аллергия.
    Блох нет

Добрий день! Дякуємо за Ваш коментар.
      Звертаємо увагу на протипоказання до препарату:
      Бажаємо гарного дня!

• Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перепробували багато ошийників, по блохам результат однаковий - їх немає, але цієї фірми сподобався тим, що кіт не намагається його зняти. Тому купуємо вже другий. Ошийник не обвисає, тримає форму, не заважає коту.

Переваги:
    Нашому коту в ньому зручно, блох немає. Ціна.

Добрий день!
      Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся!
      Бажаємо Вам гарного дня!

• Оля К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ошейник не работает.Кошка мучается.Не покупайте.

Переваги:
    Недоліки:
    Не помогает
  • Іван П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший нашийник, присутній запах! Кіт нормально відніся до такого подарунка)

Переваги:
    Довгий, зайве можна відрізати!
  • Наталия А***

Купила 2м котам.
    Пришёл вообще без запаха, что уже насторожило.
    После недели носки такое ощущение, что блох стало больше. Коты домашние, на улицу не выходят.

Переваги:
    Недоліки:
    Не помогает
  • Валентина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупала котенку,хотя написано,что до 12 недель нельзя. Но решили на 10 неделе одеть, блохи надоели котенку. Все вроде хорошо. Блох не стало,будем пользоваться и дальше. Позже пришлю фото котенка в ошейнике

Переваги:
    Цена. Качество.
    Недоліки:
    Не нашли.
    • Олег Ш***

Краще використовувати по віку, кошенятку хоч нічого і не було, але це зайве навантаження для нього. Краще використовувати краплі від бліх на біомаслах, вони майже всі, з двух тиждневого віку йдуть. Тим більше, що нашийники не вбивають бліх, а тільки відлякують, а от краплі на холку, вже вбивають

Добрий день!
      Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся!
      Бажаємо Вам гарного дня!

• Олена Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Активно гуляємо зранку та вечором, завжди після прогулянки огладаю собаку, но нічого не виявляю - ПОКИ що.

Переваги:
    Поки що не було замічено бліх та кліщів.
    Недоліки:
    Страшно смердючий, навіть після 3-х днів запах дуже сильний.
    • Валентина С***

Мы когда только одели тоже был сильный запах, но до конца дня запах стал пропадать. А на следующий день пропал совсем. Незнаю почему так.

• Снежана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Совершенно не помогает от блох.

• Любовь Х***

Спасибо Розетке!
    Много и часть покупаю товары для животных в этом магазине, качеством не подводят.
    Перепробовала много товаров и остановилась на фирме "Профит".
    Коты и собаки бегают на улице, живу в частном секторе. Поэтому трудно избавляться от блох и клещей, а этот ошейник просто спасенье для животного. Хватает на 2-3 месяца.
    Зимой кошки редко выходили из дома и пока не было ошейника, блохи развелись в таком количества ,что стали прыгать даже по дому и и кусать меня. Стала принимать срочные меры. Покупала разных фирм, но хватало на неделю самое большее, а когда одела ошейники "Профит" результат образовался сразу. Теперь покупаю только эту фирму и капли тоже.
    Одна проблема, щенок иногда снимает и точит зубы об него. Приходится покупать снова, без них ни как.

Переваги:
    Полностью справляется со своей задачей
  • Orest D***

Вдягли новий ошийник, за тиждень 3 кліща прямо біля ошийника

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Без толкова річ
  • Інна
    Продавець: Rozetka

Дуже не задоволена цим нашийником, до цього був від німецької фірми за 3 міс. Жодної блохи і кліща, а з цим нашийником за декілька днів начіпляла купу. Застібка дуже не зручна

Недоліки:
    Описано вище
  • Віта
    Продавець: Rozetka

Нашийник має жахливий запах. Після того як одягнули на кішку їй стало погано. Та навіть після зняття 5 днів нічого не їла

Переваги:
    відсутні
    Недоліки:
    запах, токсичність

Добрий день. Купувати протипаразитарні засоби рекомендується після консультації з ветеринаром. У кота може відзначатися алергічна реакція на певні речовини. Можливо, вашому улюбленцю потрібен засіб з іншим складом.
      Дякуємо за відгук!

• Максим Н***
    Продавець: Rozetka

Знакомые уехали заграницу и отдали нам кота на передержку. Вроде все норм, но весной началоооось. Кот домашний, откуда блохи взялись вообще непонятно. По совету подруги купили ему ошейник Профилайн. Запах конечно жуть, но зато через два дня перестали чесаться все))))

Переваги:
    быстрый эффект
    Недоліки:
    запах
  • Татьяна
    Продавець: Rozetka

До кінця сезону нашийника, як захист від бліх вистачає, повністю. Звичайно, перші кілька днів запах у нашийника дуже різкий, але потім він вивітрюється, а бліх все одно немає. Кіт нашийник зняти не намагається і його нічого не турбує

• Магда
    Продавець: Rozetka

В инструкции указано,что от блох он работает до 3 х месяцев.

Переваги:
    Очень эффективный
    Недоліки:

Добрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду ProVET! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!

• Тетяна С***
    Продавець: Rozetka

Ошийник ужасний, сильно воняє, в квартирі знаходитися неможливо, діти біля киці знаходитися не можуть, тому що дуже їдкий запах , зняли, хотіли повернути, але не вдалося, не рекомендую в жодному разі.

Недоліки:
    Їдкий неприємний запах
  • Дана Г***
    Продавець: Rozetka

Купили после обработки от блох для профилактики. Теперь спокойна за кота, даже если он выскакивает в подъезд, то блохи нам не страшны

• Виктор
    Продавець: Rozetka

Про запах нічого сказати не можу, я не відчував нічого такого що описують люди з коментів, але кріплення.... Це просто жах, відкрити його елементарно, кішка вночі послабляє його та починає кусати та лизати.

Переваги:
    За один день не побачили
    Недоліки:
    Застібка

Добрий день, Віктор!
      Ми вдячні за Ваш відгук. Будь ласка, опишіть більш детально, з чим ви зіткнулися:
      Будемо чекати на Ваші коментарі та бажаємо гарного дня.

• Татьяна П***
    Продавець: Rozetka

Все лето отходилb кошки в этих ошейниках - блох не было. Сейчас меняю ошейник в очередной раз на новый, т.к. срок старого уже подошел к концу. Хоть зимой и вероятность поймать блоху ниже, но все же есть. Особенно тк. мы живем на первом этаже и в подвале блохи навернка живут. ошейник мягкий. сейчас уже кошечка понятно, что привыкла, но и в первый раз никакой реакции не было на него. Хотя я переживала - все ж не собака. Но она его как будто не заметила. И сейчас не замечает.
    А мне нравится цвет. Коралловое на белом чудесно смотрится.

• Татьяна П***
    Продавець: Rozetka

Все лето отходил в этих ошейниках - блох не было. Сейчас меняю ошейник в очередной раз на новый, т.к. срок старого уже подошел к концу. Хоть зимой и вероятность поймать блоху ниже, но все же есть. Особенно тк. мы живем на первом этаже и в подвале блохи навернка живут. ошейник мягкий. сейчас уже кошечка понятно, что привыкла, но и в первый раз никакой реакции не было на него. Хотя я переживала - все ж не собака. Но она его как будто не заметила. И сейчас не замечает.
    А мне нравится цвет. Коралловое на белом чудесно смотрится.

• Маргарита Ц***
    Продавець: Rozetka

Ошейник за адекватные средства защищает также как и дорогие ошейники. Я много покупала разных, потому как собачница всю свою сознательную жизнь и перепробовала многое. Скажу точно, что вот уже как два года покупаю профилайн, потому что он совершенно ничем не хуже, но без бешеной наценки. действующее вещество пропоскур используют для борьбы с москитами в Африке и Средней Азии, оно действует как парализующее средство, Так же действует на клещей, а для животного он безвредный

• Ирина
    Продавець: Rozetka

Мій кіт такі нашійнички носить вже декілька місяців, а то і майже рік. Одного вистачає майже на 5 місяців, а я зараз купую вже третій. Вони м'якеньки. та добре вдягаються на тоненьку шийку котюсіка. Взагалі анітрохи не заважають йому, я навіть не побачила щоб у перші хвилини після вдягання він робив спроби його зняти. Бліх немає. Кліщів також. Вони взагалі рідко чіпляються до котів, але буває.. І мій котик став цим нещасливим виключенням. Рік тому лікувалі йому піроплазмоз. Після цього стала купляти профілайн і більш такої біди ми не знали. Дуже раджу тим, хто не має зайвих грошей, але бажає якісного захисту для своєї тваринки.

• Николай П***
    Продавець: Rozetka

Наш котя гуляет на улице, поэтому блох цепляет регулярно, когда добавил к каплям на холку ошейник от блох, то блохи покинули моего котю раз и навсегда. Для домашних котов тем более будет работать, раз такому кто гуляет по двору работает. Сам по себе ошейник мягкий, достаточно легко одевается, можно подтянуть так, чтоб он животному не мешал. Ничего не натирает. И цена 89 грн достаточно приемлимая, особенно с учетом того, что хватает его месяца на 4 - 6. То есть по 20 грн в мес. А на выходе имеем здорового счастливого котика.