Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Нашийник Provet PROFILINE для котів та собак інсектоакарицид зелений 35 см

Оцінка користувачів 3.56/5
  • Олена К***

Нашийник підійшов

Переваги:
    Розмір
  • Інна
    Продавець: Rozetka

Дуже не задоволена цим нашийником, до цього був від німецької фірми за 3 міс. Жодної блохи і кліща, а з цим нашийником за декілька днів начіпляла купу. Застібка дуже не зручна

Недоліки:
    Описано вище
  • Віта
    Продавець: Rozetka

Нашийник має жахливий запах. Після того як одягнули на кішку їй стало погано. Та навіть після зняття 5 днів нічого не їла

Переваги:
    відсутні
    Недоліки:
    запах, токсичність

Добрий день. Купувати протипаразитарні засоби рекомендується після консультації з ветеринаром. У кота може відзначатися алергічна реакція на певні речовини. Можливо, вашому улюбленцю потрібен засіб з іншим складом.
      Дякуємо за відгук!

• Олексій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добре тримається. При контакті з нашийником відсутність алергічної реакції. Надягли після обробки від бліх. Так як кіт гуляє на вулиці, кліщів ловить. З нашийником два-три може спіймати. До нашийника було більше кліщів

Переваги:
    Недоліки:
    Кліщі потрапляють.
  • Анастасія П***

Гарний нашийник.
    Алергії не було, блохи повтікали))

Переваги:
    Функції виконує
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Ирина У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний колір, не ростібаеться.
    Не допомагає від блох від слова зовсім, марна покупка.

Переваги:
    Гарний колір
    Недоліки:
    Не допомагає зовсім

Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Переслали на виробництво для розгляду та вживання заходів.
      Гарного дня!

• Поліщук І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює. Наявність запаху треба враховувати.

Переваги:
    Дійсно працює. І відносно довго.
    Недоліки:
    Сильний запах.

Доброго дня! Нам дуже приємно знати, що продукція бренду PROVET змогла подарувати вам трохи приємних вражень. Із задоволенням будемо радувати вас і надалі!

• Сергій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Так як весна почалася раніше, ошійник на собачці рівно місяць. За місяць три клеща спіймали. Не купуйте він чомусь не працює.

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює

Добрий день. Дякуємо за відгук. Направили Вашу скаргу на виробництво для розгляду.
      Гарного дня!

• Мария З***

Все хорошо. Рекомендую.

Добрий день! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда PROVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!

• Павло Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий ошійник для кішок. Наша носить, паразитів не видно. Дякую.

Переваги:
    Український виробник, кішка носить, все норм- паразити відсутні.
    Недоліки:
    Мабуть нема !

Добрий день! Нам дуже приємно читати такі відгуки. Ми дійсно цінуємо кожного клієнта і їх улюбленців, тому докладаємо максимально зусиль, щоб створювати препарати, які максимально ефективні та безпечні. Такі відгуки надихають працювати ще краще!

• Николай П***
    Продавець: Rozetka

Наш котя гуляет на улице, поэтому блох цепляет регулярно, когда добавил к каплям на холку ошейник от блох, то блохи покинули моего котю раз и навсегда. Для домашних котов тем более будет работать, раз такому кто гуляет по двору работает. Сам по себе ошейник мягкий, достаточно легко одевается, можно подтянуть так, чтоб он животному не мешал. Ничего не натирает. И цена 89 грн достаточно приемлимая, особенно с учетом того, что хватает его месяца на 4 - 6. То есть по 20 грн в мес. А на выходе имеем здорового счастливого котика.

• Оксана М***
    Продавець: Rozetka

Дуже широкий крок між зачепами: нашийник або спадає, або надто затягує шию.
    Жодних бліх він не відлякує. Мої кішки як чухалися, так і продовжують чухатися, бліх -- тьма.

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Усе
  • Orest D***

Вдягли новий ошийник, за тиждень 3 кліща прямо біля ошийника

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Без толкова річ