- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Туш гарна,щіточка дуже зручна.Вії красить добре.
- Недоліки:
- Не на 100 відсотків водостійка.
- ДімаПродавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Купив дану туш на подарунок дружині. Коробка ціла, але без жодної захисної плівки. Теж саме з самим тюбиком туші. Жодної плівки!!! Відповідно сама туш висохла. Таке враження, що десь на складі Розетки якась працівниця вирішила підмалювати свої війки, відкрила упаковку, покористувалася і поклала на місце. "Дякую" Розетці за чудовий подарунок(((. Хоча сам винен, треба було ретельно перевіряти посилу. Але ж довіряв "надійному" продавцю!!!
- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Суха
Эксперт RozetkaДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось.
- Алла Х***Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Хороша туш, якісна. Можна довго користуватись і вона не сохне, хорошо подовжує, підкручує вії і робить їх густішими. Не береться комочками, добре розділяє і не осипається на протязі дня.
- Переваги:
- Хороша якість, не осипається, немає комочків
- Мирослава П***Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Шикарна туш! Вії підкручує, подовжує та розділяє кожну окремо) ця туш тепер в топі
- Переваги:
- Вії не злипаються та не осипаються протягом дня
- Недоліки:
- Не знайшла
- Ріта С***Продавець: Rozetka. Колір туші: Чорний
Замовила собі і не пошкодувала. Подовжує та робить гарний об'єм віям , не зліплює їх, не береться комками. Протягом дня носиться чудово. Я цілком задоволена. В котрий раз переконалась що Розетці можна довіряти. Дякую!!
- Переваги:
- Зручна кісточка
- Недоліки:
- для мене немає