- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Міцно фіксує, не вібрує, зручний кут огляду.Рекомендую.
- Продавець My Generation Market
Людмило, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Купувала для домашніх потреб і не помилилась. Стоїть стабільно на столі, обертається 360°, зручно для відеодзвінків чи серіалів.
- Продавець My Generation Market
Вікторія, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Павло Ц***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Міцно кріпиться на панель в автомобілі чи стіл, не ковзає навіть на нерівностях.
Телефон тримає міцно в будь-якій орієнтації, не дряпає, дуже зручний регульований кут для навігації чи перегляду відео.- Продавець My Generation Market
Павло, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
В цілому все добре, свої функції виконує відмінно.
- Продавець My Generation Market
- Євгеній С***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Дуже задоволений, все супер!
- Переваги:
- Недоліки:
- Продавець My Generation Market
Євгеній, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Ганна Б***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Гарно виглядає та дуже зручний у використанні, обертається в будь-яку сторону як на відео.
- Продавець My Generation Market
Ганно, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Зоя К***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Проста установка, стильний дизайн, магніт дійсно потужний та чіпляє телефон миттєво. В руках виглядає краще ніж на фото.
- Продавець My Generation Market
Зоя, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- тетяна н***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Класний тримач, магніт тримає навіть на нерівних дорогах.
- Продавець My Generation Market
Тетяно, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Юлия З***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Відмінний тримач. Надійно тримає, кріплення міцне, не відпадає ні в дорозі ні на столі, легко регулюється під будь-який кут.Якість відповідає ціні.
- Переваги:
- Добре тримає
- Продавець My Generation Market
Юлія, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Діана К***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Тримач гарної якості, дуже зручно користуватись. Я задоволена, дякую)
- Недоліки:
- Продавець My Generation Market
Діана, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Вже місяць користуюсь, так що можу сказати що повністю відповідає опису та комплектації. Стильно виглядає, міцно тримається як сам тримач, так і телефон.
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Це мабуть найкращий тримач із яких в мене були, все подобається.
- Продавець My Generation Market
Марія, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Єлизавета О***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Телефон тримає добре, дуже простий в експлуатації. Доставили швидко та безкоштовно на поштомат.
- Продавець My Generation Market
Єлизавета,дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Добре тримається на торпеді. Наклеїла металеву пластину на чохол, нічого не гойдається і не падає, телефон надійно фіксується. Чудовий тримач, рекомендую.
- Продавець My Generation Market
Валентина, дякуємо за зворотній зв‘язок і високу оцінку, нам дуже важливо знати думку наших покупців.
- Олег Р***Продавець: My Generation Market. Колір: Чорний
Магнітний тримач взагалі не тримає, телефон падає під своєю вагою.
- Продавець My Generation Market
Олег, нам дуже шкода, що вийшла неприємна ситуація і що ви відмовились від покупки у відділенні НП.
Запевняємо, тримач надійно фіксує будь-який телефон при правильному встановленні і цей факт підтверджує досвід та позитивні відгуки наших покупців.
Магнітна фіксація працює у випадках, що вказані в описі товару, а саме:
- ваш телефон повинен мати вже вбудовану технологію MagSafe (в основному це моделі iPhone, починаючи з 12), в цьому випадку потрібно користуватись без чохла (з чохлом не тримає);
- якщо ваш телефон не підтримує технологію MagSafe, то можна придбати та використовувати чохол із підтримкою MagSafe;
- якщо ваш телефон не підтримує технологію MagSafe, то у комплекті є магнітні пластини, які необхідно закріпити або безпосередньо на задню поверхню телефону або на зовнішню сторону чохла (не під чохол).
Дякуємо за зворотній зв‘язок, нам дуже важливо знати думку наших покупців.