- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
видаляє майже всі плями
- Переваги:
- чудово
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Не був запакований нічим, у сумці дуже рясно потік, хоча догори не перевертався максимум під нахилом, і залив усі інші товари, сумку, штани на яких стояла сумка. Було весело, якщо надумаєте купувати несіть з собою плівку і пакуйте самостійно на відділенні.
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Дуже крутий засіб, замовляю вже не перший раз
Представник постачальникаДякуємо за відгук та повторні замовлення!
Раді, що засіб вам так подобається.
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Я пользуюсь им очень давно.Мне нравится
Представник постачальникаДякуємо за відгук та довіру!
Раді, що засіб вам подобається і ви користуєтесь ним уже тривалий час. Будемо раді вашим новим покупкам!
Дуже рекомендую. Класна річ
Представник постачальникаДякуємо за відгук та рекомендацію!
Раді, що засіб вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням та будемо раді вашим новим покупкам!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Bzik. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Загалом засіб сподобався
плями від бруду забирає чудово
і носочки білюсінькі
правда з плямкою від жиру не зовсім справився
застереження: пшикати і наносити в захисних рукавичках, бо шкіра починає пекти
і, на жаль, при доброму упакуванні (була позначка на коробці не перевертати) пляшка приїхала мокрою- Продавець Bzik
Дякуємо вам за детальний відгук
Раді, що засіб добре впорався із забрудненнями та допоміг повернути речам чистоту
Дякуємо також за зауваження — обов’язково врахуємо їх у подальшій роботі
Перепрошуємо за ситуацію з упаковкою та можливими незручностями під час доставки.
Щодо використання — дякуємо, що звернули увагу на необхідність працювати в рукавичках, це дійсно важливо для безпеки
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів
- Тарануха О***Відгук від покупця. Продавець: Чистота та Догляд. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Придбав два засоби . Обидва прийшли неповні , пакування було мокре від витоків засобів з обох штук. При поверненні гроші за послуги Нової Пошти не повертають!!
- Продавець Чистота та Догляд
Доброго дня.
Перед відправкою товару ми завжди перевіряємо засоби на цілісність, але під час транспортування товар може пошкодитись, за це відповідає перевізник.
Тому у відділенні при отриманні товару потрібно його перевіряти, і у разі виявлення пошкоджень, відмовлятись від отримання і складати акт на пошті, це гарантує вам компенсацію від перевізника за неналежно надані послуги.
Ми у свою чергу не можемо нести відповідальність за дії парнерів, і повертати вам кошти сплачені Новій Пошті за доставку.
Ми повертаємо лише кошти за товар у разі повернення.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Працює
- Переваги:
- Ціна зі %%%
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
Раді, що Sano Oxygen Stain Remover виправдав Ваші очікування! Нехай і надалі допомагає легко справлятися з плямами.
- Любовь Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що засіб Sano Oxygen Stain Remover допомагає ефективно виводити плями під час прання. Бажаємо відмінного результату та приємного користування!
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Bzik. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Дуже подобається засіб, на моєму досвіді ще не було такої плями, з яаою б він не впорався
- Переваги:
- Дієвий
- Продавець Bzik
Доброго дня, дякую за ваш відгук! На сторінці продавця посилання ви знайдете великий вибір якісної побутової хімії та косметики. Чекаємо на нові замовлення.
- Алла Є***Відгук від покупця. Продавець: Bzik. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Кращого поки не спробувала
- Продавець Bzik
Доброго дня, дякую за ваш відгук! На сторінці продавця посиланняви знайдете великий вибір якісної побутової хімії та косметики. Чекаємо на нові замовлення.
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Дуже гарний товар. Завжди його беру.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за довіру до нашої продукції та позитивний відгук! Раді, що засіб вам підходить і ви обираєте його знову. Гарного вам дня та приємного користування.
- Леся Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Чудово справляється з майже всіма видами плям
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку.
- Михайло В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
претензія до сервісу розетки - ціна змінилася під час попередньої оплати карткою.
тобто купував по 222грн. а зняло з картки по 238грн
яким чином тепер повернути гроші?- Переваги:
- класний засіб
- Недоліки:
- дорогий
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук.
- Юлия У***Відгук від покупця. Продавець: Bzik. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Засіб дуже дієвий, завжди ним користуюся!
- Переваги:
- засіб дуже гарний
- Продавець Bzik
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Відмінний засіб. Повністю справляється с завданнями!
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за чудовий відгук. Приємного користування)
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Постоянно пользуюсь этим средством, мне нравится.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що засіб вам подобається і ви користуєтесь ним постійно. Ваша довіра до продукції Sano – це найкраща оцінка її якості.
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Постійно ним користуюсь. Несвіжу кров виводить погано, треба до 5 прань.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви регулярно користуєтесь нашим засобом. Користуйтесь із задоволенням)
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Особо плями не виводить, а от тканину псує, якщо перетримати час- виїдає. А запах, то взагалі отрута і без рукавиць руки роз'їдає.
- Переваги:
- Легкі плями виводить
- Недоліки:
- Запах, псує речі, речі з металізованою ниткою не можна
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Щоб уникнути пошкодження тканини та забезпечити ефективну дію засобу, рекомендуємо завжди дотримуватись інструкції:
Перед використанням протестуйте засіб на непомітній ділянці тканини.
Нанесіть невелику кількість на плями або проблемні місця, злегка потріть і залиште на кілька хвилин. Важливо не давати засобу висихати на тканині. Через 10 хвилин додати ¼ склянки комбінованого засобу в пральну машину і прати звичайним способом..
Дотримання цих рекомендацій допоможе уникнути неприємних ситуацій.
- ІРИНА А***Відгук від покупця. Продавець: Bzik. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Дякую,все сподобалося
- Продавець Bzik
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Самий класний плямовивідник для свіжих плям. Побризкали, забули, потім на довге прання і все як нове. Шкарпетки білі теж доречі білосніжні з цим засобом
- Переваги:
- Багато
- Недоліки:
- Пече , якщо попадає на шкіру
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за чудовий відгук. Дуже раді, що Вам сподобався засіб для виведення плям. Користуйтесь із задоволенням)
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Sano як завжди супер, багато плям вивів, але не всі) дуже старі плями не виведе. Купив ще порошок sano. теж дуже добре.
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- ціна
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за чудовий відгук. Раді, що Вам сподобався вивідник для прання Sano Oxygen Stain Remover 750 мл.
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Дійсно крутий засіб, допоміг повністю відіпрати матчу з білої футболки, до цього інший засіб не впорався, думала, що доведеться викинути футболку.
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякуємо за високу оцінку ! Ми раді, що ви залишились задоволені покупкою. Користуйтесь із задоволенням )
- ДРАБИК В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Постійно користуюся. І засіб .
Представник постачальникаДоброго дня ! Раді, що Ви обрали саме нас та залишаєтесь з нами) Чекаємо на нові Ваші замовлення !
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
чудово справляється майже з будь-якими плямами. я в захваті
- Анатолий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
все супер!навіть не очикував результат;іржа.кава..сліди кулькових дезодорантів!
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- .
Благаю скажіть як відіпрали плями іржі. Буду дуже вдячна!!
Представник постачальникаДоброго дня ! Дякую за відкуг ) Нажаль даний Вивідник для прання Sano Oxygen , не може відіпрати плями іржі .
- Гайдай Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Засіб просто дивовижний. В мене була ковдра з плямами - стала як нова. Дуже рада що такий засіб існує
- Переваги:
- Видаляє будь-які складні забруднення, ще й пахне свіжістю
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Валентин Б***Відгук від покупця. Продавець: ELECTRON
- Переваги:
- Дуже дієвий засоб
- Дмитро Я***Відгук від покупця. Продавець: Bzik. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Чудово працює. Перевірено. Бажано тільки по свіжому обробляти, але і старі масні плями виводить. Комірці і манжети без проблем
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Бережіть свою шкіру
- Продавець Bzik
- Наталия Г***Відгук від покупця. Продавець: Bzik. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Чудовий засіб! Постійно ним користуюсь. Підходить для білих і кольорових тканин.
- Продавець Bzik
- Яна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Були на нього великі надії, але не справився навіть зі свіжими плямами. Гроші на вітер
- Переваги:
- Недоліки:
- Не справляється із заявленими задачами
Представник постачальникаДоброго дня, Яна. Дякуємо за Ваш відгук. Пред застосуванням засобу слід ознайомитись зі способом використання та застереженнями. Для більш складних забруднень рекомендуємо потерти спеціальною щіткою пляму з засобом, а потім прати.
- Вероника С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Дуже гарний плямовивідник. Замовляють вже не перший раз, буду купляти і далі.
Головне! Не потрапляти їм на шкіру, бо буде дуже неприємне відчуття, а водою зі шкіри змити неможливо одразу, треба терти металевою щіткою.- Переваги:
- Гарно виводу плями, але не дуже старі!
- Недоліки:
- Боляче відчуття на шкірі.
- Гончар І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Сподобалося, видаляє складні забруднення
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук!
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Дуже гарно і швидко виводить плями
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук!
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Очень хороший пятновыводитель. Рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук!
- Виктория Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 750 мл
Виводить лише свіжі плями