- Марія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний
Котик дуже зацікавився тунелем, і різними кульками і мячиками. До мишей був абсолютно байдужий, а от паличка із пір'ям найулюбленіша його іграшка.
- Переваги:
- Сподобалось котику
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець Kit House
Дякуємо за такий приємний відгук!
Раді чути, що ваш котик знайшов у наборі улюблені іграшки та із задоволенням грається, особливо з паличкою з пір’ям Нехай ігри приносять йому ще більше радості та активності щодня!
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний
Моим котиком очень понравилось, особенно туннель. И я довольна тем что им есть чем заняться и не скучно
- Переваги:
- Хороший материал. Не занимает много места
Дякуємо за відгук!
Дуже раді, що вашим котикам сподобався ігровий комплекс, особливо тунель, і що тепер у них є цікаве заняття. Приємно чути, що ви також задоволені якістю матеріалу та компактністю.
Бажаємо вашим улюбленцям веселих ігор та гарного настрою!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний
Єдиний плюс цього набору, що іграшок багато. Але після відкриття товару одразу відчувається їдкий запах пластику, прийшлось одразу викинути половину із цього набору. Замовляйте на свій страх і ризик. Здоров'я вашого котика важливіше
- Переваги:
- Із переваг тільки велика кількість іграшок
- Недоліки:
- Їдкий запах пластику, може зашкодити котику
- Продавець Kit House
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження від товару.
Іграшки виготовлені з безпечних матеріалів, що відповідають стандартам виробництва. Після відкриття нової упаковки іноді може відчуватися технічний запах, характерний для нових виробів із пластику, який зазвичай зникає після провітрювання протягом короткого часу.
Нам прикро, що ви не звернулися до нас одразу — ми могли б запропонувати повернення або обмін згідно з правилами платформи.
Здоров’я улюбленців для нас так само важливе, як і для вас.
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний
Кошеня в захваті. Дуже гарний набір іграшок. Особливо подобається тунель.
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний
Хороший набор, спасибо
- Ольга Ж***Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний
Дуже гарний товар швидко і якісно дякую
- Переваги:
- Якісно і швидко
- Недоліки:
- Немає все дуже добре
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний
Добрый вечер комплект хороший игрушки супер а вот с туннелем проблема сверху пропалено дирки
- Переваги:
- Игрушки хорошие кошка довольна
- Недоліки:
- Туннель пропаленый
- Продавець Kit House
Доброго дня, Наталіє!
Щиро перепрошуємо, що з тунелем виникла така ситуація. Нам дійсно дуже прикро, адже раніше ми не отримували подібних скарг — навпаки, покупці зазвичай залишають позитивні відгуки про цей набір.
Ми завжди йдемо назустріч нашим клієнтам і готові вирішувати будь-які питання, що виникають під час користування товаром. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це допомагає нам ставати кращими.
На знак вибачення при вашому наступному замовленні в нашому магазині ми з радістю додамо інтерактивну іграшку для вашої киці у подарунок.
Ще раз просимо вибачення та дякуємо за зворотний зв’язок!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний
Дуже класний набір. Іграшок багато, всі різні, яскраві. Все сподобалося. Кішка задоволена....дякуємо
- Переваги:
- Кількість, якість, ціна
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний
Коти у захваті
- Переваги:
- Велика кількість іграшок
Дякуємо вам за відгук)
- Марина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний
Я в захваті від якості і кількості товарів!
Рекомендую, кицюні дуже сподобалось)))- Продавець Kit House
Дякуємо вам за відгук,будемо раді бачити Вас знову в нашому онлайн магазині,маємо в асортименті багато іграшок для улюбленців)
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний
Різноманітні іграшки підійдуть для кошенят та дорослих котів. Вигідно брати таким набором, бо іграшки після гри кошенята кудись пропадають. Вистачить надовго
- Переваги:
- Класний набір, вигідно, коти задоволені.
- Продавець Kit House
Шановна пані Катерина,ми дякуємо вам за детальний відгук,щиро будемо раді бачити вас в нашому онлайн магазині знову)
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Колір: Різнобарвний
Дуже класний набір - коти в захваті, доставка швидка:)
- Переваги:
- Багато іграшок в наборі+тунель, функціональне і дуже цікаве для котів
- Недоліки:
- Немає недоліків
- Продавець Kit House
Пані Світлана,дякуємо Вам за відгук,ми щиро раді що котики оцінили іграшки,будемо раді вас бачити знову в нашому онлайн магазині