Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Тетрадь офісна Buromax FAVOURITE PASTEL А5 96 арк.клітинка тверда обкл бузкова

Оцінка користувачів 4.69/5
  • Анастасія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: А4. Колір обкладинки: М'ятний

Класний яскравий але мені підійшов на спіралі

Переваги:
    Красивий
    Недоліки:
    Тонка бумага

Відгук від покупця. Продавець: Канцтаун. Формат: А5. Колір обкладинки: Рожевий

• Павло Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Канцтаун. Формат: А4. Колір обкладинки: Блакитний

Відгук від покупця. Продавець: Канцтаун. Формат: А4. Колір обкладинки: Бузковий

• Леся К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: А4. Колір обкладинки: Рожевий

Найкраща для мене книга-блокнот,в форматі А4 ! Обкладинка ідеальна, сторінки якісні, для записів: цілей, віршів, планів на майбутнє!

• Наталья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: А5. Колір обкладинки: Блакитний

Гарний нотатник, зручний.

Переваги:
    Ціна, якість

• Наталія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: А4. Колір обкладинки: М'ятний

Сторінки тонші, як у зошитах, що були раніше (купували давніше такий же) то там не просвічує текст...

Переваги:
    Ціна, тверда палітурка
    Недоліки:
    Тонкі сторінки

• Наталія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: А4. Колір обкладинки: Бузковий

Колір обкладинки яскравіший вживу.
    Купували такий зошит раніше, то сторінки були щільніші. В теперішніх зошитах - тоненькі,просвічує чорнило від ручок.

Недоліки:
    Тонкі сторінки
  • Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: А4. Колір обкладинки: Бузковий

Все вчасно, гарно запаковане.
    Якість очікувана

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: А5. Колір обкладинки: Блакитний

Очень красивый блокнот

Переваги:
    Цена, качество

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: А5. Колір обкладинки: М'ятний

В описі не вказано,що товар продається від 2х одиниць....

• Оля

вказано) біля ціни

• Инна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: А4. Колір обкладинки: Бузковий

Красивая книга, я заказывала в цвете лаванды, принятый для глаз, хорошо гармонирует с золотистой стрекозой. На ощупь обложка шелковистая.

Листы внутри желтоватого цвета, комфортные для письма и не выглядят как в обычной тетради, а очень оригинально.

Хочу ещё такой же заказать в другом цвете

Переваги:
    Красивый, доступный по цене, имеет уникальный вид, отлично подойдёт на подарок
  • Леся К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Формат: А4. Колір обкладинки: Бузковий

Дякую за швидку доставку!

Переваги:
    Ідеально упакований товар!
  • Павел Ю***

Шикарная тетрадь!

Переваги:
    Твердая обложка