- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 5. Колір: Сірий
Колготки хорошего качества.По размеру подошли хорошо
- Переваги:
- Рекомендую
- Недоліки:
- ЕЛЕНА Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Коричневий
Зробила. Новий. Заказ. Чекаю. А. Чоні
- Валерія
Ви не отримаєте чорні, бо це коричневі, он в назві пишуть.
- Сергей Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 5. Колір: Коричневий
Вони чудові,дуже комфортні на нозі.
- Переваги:
- Для весни,чи літа добрі.
- СашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Сірий
Все підійшло
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Сірий
Красивые.
- Переваги:
- Качество.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3. Колір: Коричневий
Прикольные.
- Переваги:
- Качество
- Екатерина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Коричневий
Маломерят, весь день спадали, носок не усилен
- Переваги:
- Шелковый чулок без брака
- Недоліки:
- Абсолютно не стоят своих денег, спадают, маломерят, носки не усилены
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Сірий
Прекрасные колготки
- Переваги:
- Качество,не спадают,цвет приятный,рисунок очень симпатичный
- Недоліки:
- Наталия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3. Колір: Коричневий
Колготки хорошие, качественные, как всегда у Conte. Цвет только светловат для бронзы, ближе к телесному. Но в целом - покупкой довольна.
- Юлия Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Чорний
На рост 181 брала размер 4. Качественные, выдержали коготки кошечки=) Дизайн неплохой, но для того , чтобы был виден элемент иммитации чулков под них нужна очень короткая юбка...
- Екатерина О***Продавець: Rozetka. Розмір: 3. Колір: Сірий
Надела их сегодня на работу и весь день жалела . Они нежные , тонкие , носочек не усилен , всё боялась , что в сапог попадёт какой-то камушек, и деньги коту под хвост, спадают. Брала бежевые, узор слабо виден, просто немного придаёт шарма)) Сам чулок очень хорошего качества . Но колготки эти праздничные , только для выходов . На каждый день и целый день нужно что-то более надежное и не спадающее .
- Переваги:
- Идеальны под нарядное платье до колена либо ниже; для свидания , очень качественный шелковый чулок .
- Недоліки:
- Слишком нежные , носок не усилен , размер 4 на мой рост 176 и 62 кг - еле натягивается и в процессе носки спадает . Весь день подтягивала их. Нежные , игривые , но больше не возьму.
- Ol4ikПродавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Сірий
Отличные колготки с имитацией чулков. Очень довольная покупкой. Колготки супер, соответствуют цена- качество.
- Переваги:
- Не на один раз
- Недоліки:
- Не нашла
- ЕкатеринаПродавець: Rozetka. Розмір: 5. Колір: Коричневий
Колготки высшего качества.Хорошо тянутся.Сидят хорошо,за счет высокой посадки имеют утягивающий ифект.
- Людмила Д***Продавець: Rozetka. Розмір: 2. Колір: Сірий
Хороші та якісні колготки. Виробник Білорусія. Рекомендую.
- Переваги:
- Якісні та довго носкі.
- Недоліки:
- Немає і неможить бути.
- Кристина Л***Продавець: Rozetka. Розмір: 5. Колір: Коричневий
Колготки отличного качества за приемлемую цену. Хорошо сидят, утягивают. Приятные на ощупь
- Переваги:
- Хороший бренд
- Дина Г***Продавець: Rozetka. Розмір: 5. Колір: Коричневий
Колготки замечательные, теплые, хорошо тянутся, удобные. Заказывала на подарок, привезли отлично упакованы. Доставка на следующий день.
- Valya V***Продавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Чорний
Колготки хорошої якості. Рекомендую.
- Оля П***Продавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Сірий
Не жмут в талии. Теплые и приятные к коже. Цвет телесный плотный, без наплывов и проплешин, как бывает в более дешевых колготках. Не на один раз, достаточно крепкие.
- Маша С***Продавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Чорний
Как всегда на высоте. Нравится мне эта марка и модель. Красиво
- Переваги:
- удобно, практично, красиво
- Недоліки:
- Не заметили
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- АНЖЕЛАПродавець: Rozetka. Розмір: 4. Колір: Чорний
Прекрасные колготки , давно искала подобные . Теперь я выгляжу на все сто , романтичный образ , ловлю комплименты . Размер колгот мне подошел . Качество на высоте .