- Іванна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Усе ok. І товар, і доставка.
- Переваги:
- Підколінки - супер !!! Гладенькі, не зміщуються, підійдуть на повненьку ногу.
Відповідає
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Найкращі
- Раїса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Гольфи класні, повномірні, тримаються на ніжці у процесі хотьби, не сповзають.
- Недоліки:
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Класні гольфи. Щільні.
- ЕміліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Хороші гольфи, не сповзають. Довго носяться. Під вкорочені штани на осінь-зиму - ідеально.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Татьяна Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Відмінні гольфи. Зручні, не сповзають.
- Переваги:
- дуже зручний
Відповідає
- НастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Відмінні гольфи. Завжди купую такі, на нозі виглядають добре, гарно тягнуться, не сповзаються, не кошлатяться, на довго вистачає.
- ЮляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Бежевий
Гольфи сподобалися, розмір підійшов нормально, по висоті - як на малюнку. Якістю задоволена.
Відповідає
- Антонина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 39. Колір: Коричневий
хорошие гольфы. цвет ноги,правда,-как у мулатки))),зато качественные
- Переваги:
- не сползают с ноги и не давят
Відповідає
- Ярослава Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 39. Колір: Коричневий
Отличные гольфы. Цвет очень красивый. Резинка широкая и удобная. Не сползают и не набирает резинка. Рекомендую к покупке
- Переваги:
- Качество и цена
- НеляПродавець: Rozetka. Розмір: 39. Колір: Коричневий
Якісні гольфи. Гарно носяться, не перекручуються і не злазять.
- Наталья Ф***Продавець: Rozetka. Розмір: 39. Колір: Коричневий
Качественные гольфы,соответствуют описанию.Ношу под брюки-не сползают при ходьбе.Рекомендую.
- Переваги:
- Качество,цена
- Анна М***Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Коричневий
Відмінна якість, міцні, зручні, приємні на дотик, зручна широка гумка, що не туга. Найкраща торгова марка.
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- не спадають
- Саша Х***Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Коричневий
хочу рассказать о гольфах этой фирмы, сами гольфы очень мягкие, резиночка хорошо держит на ножках и не давит и ещё резиночка на гольфах очень широкая, плотность у гольф 40 den, сами гольфы матовые и прозрачные, оттенки тоже разные. Можно одевать их под брюки для прохладных дней, рекомендую всем.
- Переваги:
- удобные, мягкие
- Елена С***Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Коричневий
- Переваги:
- Міцні, добре тягнуться і фіксуються
- НаталіяПродавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Гольфи вживу виглядають досить таки гарно, зручно одягати та носити, не стягуються в низ. Ношу з шортами чи спідницею і мені подобається. Після стікри матеріал не псується (перу вручну).
- Переваги:
- Якість, ціна
- ЕленаПродавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
тепленькі гольви, які не стискують ноги, вони не скочуються при носінні. я ношу їх зимою під штанами ще + чоботи. чорні круті гольфи. не пускають фарбу при пранні