- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 45. Колір: Бежевий
Очень хорошое качество, пользуюсь не первый год.Если мыть постоянно ноги то можно их не стирать неделю))Они не впитуют запах и не становяться дубовими.Перед этим были такие что приходилось стирать каждый день
- Переваги:
- Ткань ,ща такую цену лучше ни чего нету
- Лилия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 45. Колір: Бежевий
Путаница с размерами. В размере производителя выбираете 42-43, а в заголовке товара 44-45. Пришло 44-45. Будьте внимательны, смотрите на заголовок и проверяйте при получении размер!
Експерт RozetkaДоброго дня, Лилия Сапрыкина.
Дякуємо за звернення. Найближчим часом помилку на сайті буде виправлено.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 45. Колір: Бежевий
Носки как носки, хорошие , относительно плотные, есть силиконки на пятке это основное , что интересовало.
В названии 44-45 но на мой 42р. подошли отлично - Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 41. Колір: Бежевий
Купил 2 бежевый почти под цвет тела. Брал по акции по этому вдвойне приятно, не нашел свой размер в магазинах, пришлось заказать, оказалось еще и дешевле ) Брал 25 на размер ступни 25,5 - в принципе норм, до этого в магазине не нашел свой размер пришлось взять 27 они уже великоваты, но носить тоже можно
- Переваги:
- резиночки на пятке, размер в размер, качество
- Недоліки:
- пока нет
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- СергійПродавець: Rozetka. Розмір: 41. Колір: Бежевий
Купував ці шкарпетки для своїх кросівок, поносивши їх деякий час, я пишу відгук, бо покупкю залишився задоволений. Сліди виготовдені якісно, міцний матеріал, але приємний до тіла, надійна резинка. Вони не вибагливі у пранні, не розтягуюються та не втрачають товарного вигляду. Шкарпетки мають класний колір та продіману форму. Дуже зручні та ідеально підійшли за розміром. Раджу!
- Переваги:
- Ціна, зручні, якість, матеріал, дизайн
Відповідність розмірній сітці
Відповідає