Відгуки покупців про Простирадло MirSon Ranforce Elite 11-2409 Elma 150 х 220 см (2200004646077)
- Олена Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Бордовий
Розмір, тканина нормальна
Фарбник - жах. Сильно линяє. Вперше після прання фарбник пофарбував барабан пралки- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш зворотній зв’язок!
Нам прикро, що ви зіткнулися з подібною ситуацією.
Для фарбування тканини ми використовуємо реактивні барвники, які зазвичай мають високу стійкість до прання. Проте, у рідкісних випадках під час першого прання може спостерігатися вивільнення залишкового фарбника, особливо при високій температурі або використанні агресивних засобів.
Будь ласка, зв’яжіться з нашим сервісним відділом за контактами, вказаними на бірці виробу, — ми обов’язково розглянемо вашу ситуацію та запропонуємо рішення, щоб ви залишилися задоволені
- сергей к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 180 x 220. Колір: Жовтогарячий
Добре
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 220 x 240. Колір: Сірий
Отвратительное качество, не рекомендую. Катышки после первой стирки,и цвет облез при стирке 40°
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук!
Ми приносимо вибачення за спричинені незручності.Інформацію стосовно якості тканини вже передано її виробнику для подальшого вирішення даного питанння.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.
- Михаил Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 200 x 220. Колір: Чорний
За эту цену качество отличное.
Если у вас есть кот желательно выберите другой цвет)- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Фендик С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 240 x 260. Колір: Чорний
Отличное качество!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 220 x 240. Колір: Білий
з’явились катишки після ж першого сна. Більш поганої білизни не було. Ранфорс турецького бренду і це непорозуміння - це взагалі різні тканини. Нікому не раджу. І сама запам’ятаю НІКОЛИ більше не купувати цей бренд.
- Недоліки:
- з’явились катишки після ж першого сна. тканина жиденька і не приємна для тіла. Виглядає жахливо після другого прання. З такі гроші взагалі не варто.
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (Ш х Д): 220 x 240. Колір: Жовтогарячий
Всё хорошо!