Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Туристичний газовий пальник титановий ультралегкий потужний для приготування їжі на природі

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Відгуки про товар продавця MyMarket
  • Вікторія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MyMarket

Дуже зручно брати з собою в похід

• Продавець  MyMarket

Дякуємо за відгук! Раді чути, що газовий пальник виявився зручним для походів. Його компактність і легка вага дійсно роблять його чудовим супутником для подорожей та відпочинку на природі. Бажаємо вам багато приємних мандрівок і смачних страв у будь-яких умовах!

• Євген М***

Все сподобалось

Дякуємо за ваш відгук!

Раді, що туристичний пальник вам сподобався та виправдав очікування. Бажаємо приємних подорожей і смачних страв на природі! Якщо знадобиться допомога або додаткові товари — завжди раді допомогти

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: MyMarket

Виглядає досить надійно, подивимося як буде з часом, але досить легкий у використанні

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що пальник справив хороше перше враження та виявився зручним у використанні. Сподіваємось, що він і надалі буде надійним помічником у ваших подорожах. Гарних вам пригод і смачних страв на природі!

• Каріна С***
    Відгук від покупця. Продавець: MyMarket

Замовлення прийшло швидко і без проблем

Дякуємо, Каріно, за Ваш відгук та високу оцінку

Раді чути, що замовлення прийшло швидко та без жодних проблем. Сподіваємось, пальник буде зручним і надійним помічником під час подорожей та відпочинку на природі.

Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців

• Валерія Ч***

Дякую за швидке обслуговування

• Продавець  MyMarket

Валеріє, дякуємо за зворотний зв'язок! Ми намагаємося відправляти замовлення максимально оперативно, щоб ви могли швидше вирушити у подорож. Нехай пальник надійно служить у кожному поході!

• роман м***
    Відгук від покупця. Продавець: М-Торг

Це не BRS 3000T

Недоліки:
    Це не BRS 3000T