Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Відгуки покупців про Туфлі Rieker 10424/00 42р чорні (2950770653891)

Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 4 відгуки
  • Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ASTS. Колір: Чорний. Розмір: 42
    • Продавець  ASTS

Дякуємо за Ваш відгук. Носіть із задоволенням!

• Олексій О***
    Відгук від покупця. Продавець: ASTS. Колір: Чорний. Розмір: 45

Туфлі якісно зроблені, легкі, приємно ходити в них. Підходять для широкої стопи.

• Продавець  ASTS

Дякуємо за Ваш відгук. Носіть із задоволенням!

• Виктор Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: ASTS. Колір: Чорний. Розмір: 41
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

В описі зазначалося що виріб зроблений з "шкіри/штучної шкіри" це навело мене на думку, що там присутня натуральна шкіра хочаб на відповідальних ділянках.
    Але виявилось, що ці туфлі повністю дермантинові.
    Короче розчарований покупкою!
    Всім поціновувачам шкіряного взуття раджу дивитись уважно на те з якого матеріалу зроблено взуття!

Переваги:
    Легкі, пошиті акуратно
    Недоліки:
    Повністю дермантинові навіть трішечки нема натуральної шкіри
    • Відповідність повноті

Широке

• Відповідність підйому

Середній

• Відповідність розміру

Завелике

• Продавець  ASTS

Добрий день, пане Вікторе!

Розуміємо, що тактильні відчуття від матеріалу є важливими при виборі взуття, і шкодуємо, що ця модель не виправдала Ваших очікувань. Водночас натуральна шкіра є природним матеріалом, тому залежно від технології обробки виробником її фактура, щільність і тактильні властивості можуть відрізнятися навіть у різних моделях одного бренду.
      Під час підготовки описів товарів ми завжди орієнтуємося на офіційну інформацію, надану виробником. Матеріали цієї моделі зазначені як на внутрішньому маркуванні взуття, так і на фірмовій коробці. На підставі Вашого відгуку ми додатково перевірили цю інформацію — склад матеріалів в описі товару вказано коректно: шкіра натуральна з додаванням штучної шкіри.

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями - це дуже цінно для нас. Щиро сподіваємося, що надалі Ваші покупки приноситимуть лише позитивні враження.

• Євгеній О***
    Відгук від покупця. Продавець: ASTS. Колір: Чорний. Розмір: 45

Без нарікань

• Продавець  ASTS

Дякуємо за Ваш відгук! Носіть із задоволенням.