Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Дитяча електронна скарбничка сейф Smart Kids Robot з кодовим замком та сканером відбитка пальця для паперових грошей та монет Рожевий

Оцінка користувачів 4.69/5
  • Кондратенко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Affare. Колір: Рожевий

Прикольно работает ;)

Недоліки:
    Нету
    • Affare

Благодарим за отзыв. Хороших покупок!

• Оленіч С***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Рожевий

Купуємо такий сейф вже не в перше. Чудовий вибір на подарунок для дітей.
    Батарейки треба купувати окремо.

Переваги:
    Гарна якість
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Світлана. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Тарас П***
    Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Блакитний

Працює. За свої гроші, гроші в безпеці

• Екатерина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Рожевий

Отличный сейф! Ребёнок была очень довольна таким подарком. Рекомендую!

• Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Катерина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Олександр Я***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Рожевий

Скарбничка хороша, дитині дуже подобається

• Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Олександр. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Рожевий

Супер, дитина 6 років, дуже задоволена. Спитала чи це копилка для доларів)

Переваги:
    Цікава штука
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Ірина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Инна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Рожевий

Купувала на подарунок, дуже сподобалась. Гарна, яскрава

• Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Інна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Пляка Е***

Отримала скарбничку швидко.
    Дитина в захваті, все працює, все добре.
    Задоволена, рекомендую.

• Наталя Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Рожевий

Супер сейф! Дитина дуже задоволена! Від тієї кількості разів, що його відкривали і закривали, чесно, думала, він перестане працювати. Але ні. Працює ідеально. Сейф придбали перед Новим роком. І, не дивлячись на те, що терміни піджимали, магазин його дуже оперативно відправив, щоб ми встигли вчасно подарувати. Прийшов гарно упакований, в коробці.

Переваги:
    Якість, ціна, дизайн
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Наталія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Петро Я***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Рожевий

Дитині сподобалось. Відповідає опису.

Недоліки:
    Не було грошей в середині)))
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Петро. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Наталия О***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Рожевий

Сейф класний,все добре працює, брала на подарунок, дитині сподобався

• Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Рожевий

Всё працює. Дитина задоволена.

• Ирина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP. Колір: Рожевий

Дитині подобається. Гроші накопичує)

Переваги:
    Електронна скарбничка, працює
    Недоліки:
    Відбиток, то є просто кнопка
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: iCler

Прийшла швидко,не відразу розібрались так як небуло інструкції і говорить на іноземній мові,Дочці сподобалась.

Переваги:
    Музикальна,все працює
    Недоліки:
    Не було інструкції
  • Светлана В***
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Синій

Приобрела детский игрушечный сейф голубого цвета для внучки. Подарок ребёнку прям ''зашёл, играет с ним с удовольствием. Качество отличное, пластик ''добротный'', звук при открытии дверцы сейфа очень реалистичный ''со скрипом''. Вся семья довольна покупкой. Спасибо большое за позитивные эмоции.

• Продавець  GQbox

Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову

• Надежда С***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Блакитний

Отличный подарок ребёнку. Все понятно, работает и цена отличная - 300грн.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Алла Р***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Блакитний

Копилка супер! Все отлично работает. Инструкция в интернете есть. Покупали на подарок. Сыну на столько понравилась, что пришлось заказать и себе)

Переваги:
    Принимает купюры и монеты, выбор мелодий на цифровой панели. Смена пароля. Очень интересная штука)
    Недоліки:
    Пока не обнаружены
  • Оксана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Atom. Колір: Блакитний

Копилочку получил, все работает. Продавца рекомендую.

• Крутік Л***
    Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart. Колір: Рожевий

класний, сучасний дезайн, купила внучці на день народження, тепер вона має свій банк.

Переваги:
    внучка дуже задоволена
    Недоліки:
    не має
  • Наталья Л***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Блакитний

Очень интересная копилка. Если и дальше будет хорошо работать закажу такой же племяннице.

Переваги:
    Работает отлично
    Недоліки:
    Пока не нашла
  • Руслан Р***
    Відгук від покупця. Продавець: TinyTron. Колір: Рожевий

Дитині дуже сподобалась

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Блакитний

Скарбничка гарна, син задоволений. Працює справно

• Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Юля Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Рожевий

Дякую за швидку доставку,дитина в захваті

• Яна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Рожевий

Чудова скарбничка. Вже місяць активно користуємось, все працює.
    Окрема подяка продавцю, який перед НР все швидко відправив.

Переваги:
    Гарний.
    Якісний.
    Компактний.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Яна М***
    Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Рожевий

Все відповідає опису, коли кладеш купюри звук я в реальному терміналі.

• Кристина Б***

Якість чудова, дитині сподобалось

• Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Наталія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Рожевий

Гарний подарунок, все як в описі і на фото. Претензій до роботи чи недоліків нема

Переваги:
    Чудовий сейф. Чиаонує свої функції навідмінно
  • Антоніна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: DIGSMART. Колір: Блакитний

Все ок. Код змінили легко.
    Без запаху. Все працює.
    Продавцю

Переваги:
    Відповідає ціна якість
  • Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Терет. Колір: Бірюзовий

Все работает! Ребенок счастлив.

• Продавець  Терет

Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Блакитний

Все чудово

• Ігор В***
    Відгук від покупця. Продавець: СlarisseStore. Колір: Синій

Все працює!

Переваги:
    Якісно зроблено.
  • Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Блакитний

Все працює, відповідає опису, пакування ціле! Дякую!

• Света Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Shopwin

Гарна якість,цікавий звуковий супровід, дитині сподобалось)

• Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: iCler

Дитина була дуже рада отримати подарунок - скарбничку. Що мені сподобалось: дуже швидка доставка + зовнішній вигляд ( охайно спаковано, цілий пластик). В мене було з чим порівнювати, і раджу тут замовляти

• Ганна С***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Блакитний

А так - файний, 6 річному хлопчику сподобалось)

Переваги:
    Є англійська і китайська мови
    Недоліки:
    Не йде в комплекті з мільйоном доларів
    • Продавець  FlashShop

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!

• Шаблій А***

Класний